Kız İsteme Yakın zamanda nişanım olucak kaç gr altın isteyelim bilmiyorum

Durumu varsa 450 gram isteyin.

Karsi taraf nereli
Ve bence birakin ne yapabilirse onu yapsin
Biz yurt disinda yasiyoruz
Abimden 30 gr 10 bilezik (300gr) ve trabzon hasiri istediler
Evlendi 3 yil sonra ayrildilar hepsini aldi gitti
Neyse konumuz bu degil
Diyecegim suydu aslinda, birakin neyi yapabilirse onu yapsin
Bizim turk kulturunde bitmedi su altin. Aslinda onemli olan mehir hakkidir. Onu isteme hakkin var ama bilezik istemek ne bilim....
Hayirli olsun bu arada

Cidden isteyince daha kıymete biniyor insan ne kadar fedakarlık o kadar tepemize binmeler bir sürü örneği var
Valla ben 300 gr 500 gr istemedim
3 5 tane durumun neye yeterse farketmez dedim
Esim 5 tane 20 gramdan takti
Annesigilde 5 tane takti
Bizde yurtdisinda yasiyoruz
Cokda kiymetliyimdir esimin gozundede ailesindede

Bir şey söyleyimmi ben bas tacı ederim evleneceğim insanıda ailesinide altın yapılsın yada yapılmasın ama kimse kusura bakmasın altın sartttttt
Sonra konu açılır bu kadar altın istedik yapamayız dediler karşı tarafa tutumum nasıl olmalı nasıl davranmalıyım

Fazlaymış ama durumu olan takıypr doğuda tabi
Takıyor doğru ama canım sen olmasan baskasida ister yani bu devirde kim ne derse desin altın alınıyor.kimse altın siz evlenmiyor yani o kadının çocukların güvencesi zaten evlenmeden önce ne aldirsan o sonra zor aldirirsin vala

Kesinlikle yaaa kesinlikle o altınları ev yada çocukların geleceği için kullanıcam

Kız o altınlar babamı kalacak sanki yine onun teallahım yaaaa
Tamam bende diyorum ki sen o altınları isteyeceksin ya evlenmeden adamı borca sıkıntıya sokacak o altın onlar yapacağı kadar yapsın sonra evlenince yine yaparsın

Cidden isteyince daha kıymete biniyor insan ne kadar fedakarlık o kadar tepemize binmeler bir sürü örneği var
Valla öyle 1 yıllık evlilikte bıkkınlıktan ve kendilerinden uzaklaştırmaktan başka bir şey yapmadılar

Bence ağırlığınızca altın isteyin. 300 Gr arabanızın mazotuna yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…