Durumu varsa 450 gram isteyin.Arkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.
Valla ben 300 gr 500 gr istemedimCidden isteyince daha kıymete biniyor insan ne kadar fedakarlık o kadar tepemize binmeler bir sürü örneği var
Bence 1 kilo istesin konu kapansınDurumu varsa 450 gram isteyin.
Keşke 2 taksalarBence 1 kilo istesin konu kapansın
Sonra konu açılır bu kadar altın istedik yapamayız dediler karşı tarafa tutumum nasıl olmalı nasıl davranmalıyımBir şey söyleyimmi ben bas tacı ederim evleneceğim insanıda ailesinide altın yapılsın yada yapılmasın ama kimse kusura bakmasın altın sartttttt
Usulunce istenir demis usul bilmiyosa demekO zaman neden buraya soruyorsun? Madem herşeyi biliyorsunuz annenle karar verin.
AhahahaBence 1 kilo istesin konu kapansın
Fazlaymış ama durumu olan takıypr doğuda tabiBenim düğünle beraber 12 tane adana vardı 25 grm saatim kunyem biz doğulu yuz bide hint seti alındı oda 200 grm di 4 tanede yüzük düğünden sonra bana kalan bunlar oldu sonra ev falan gitti
Sen var ya çok fenasin kizzSen ne gereksiz insansın ya defol yorumlarını istemiyorum kıskanç haset
Kız o altınlar babamı kalacak sanki yine onun teallahım yaaaaÖrf ve adette damadı yolun mu diyorlar ne kadar alırsak kâr mi ?
Ya nedennn :/Sen var ya çok fenasin kizz
Takıyor doğru ama canım sen olmasan baskasida ister yani bu devirde kim ne derse desin altın alınıyor.kimse altın siz evlenmiyor yani o kadının çocukların güvencesi zaten evlenmeden önce ne aldirsan o sonra zor aldirirsin valaFazlaymış ama durumu olan takıypr doğuda tabi
Kesinlikle yaaa kesinlikle o altınları ev yada çocukların geleceği için kullanıcamTakıyor doğru ama canım sen olmasan baskasida ister yani bu devirde kim ne derse desin altın alınıyor.kimse altın siz evlenmiyor yani o kadının çocukların güvencesi zaten evlenmeden önce ne aldirsan o sonra zor aldirirsin vala
Sanki bizemi kalıyor yine onların çocuklarına geri dönüyor yatırım olarakKesinlikle yaaa kesinlikle o altınları ev yada çocukların geleceği için kullanıcam
Kimse kızını 400 500 grm altınla ölçmez benim babam hep derdi ben kızımın degerince altın istesem tüm sülale mal varlığını ortaya koysa alamazdiSanki bizemi kalıyor yine onların çocuklarına geri dönüyor yatırım olarak
Tamam bende diyorum ki sen o altınları isteyeceksin ya evlenmeden adamı borca sıkıntıya sokacak o altın onlar yapacağı kadar yapsın sonra evlenince yine yaparsınKız o altınlar babamı kalacak sanki yine onun teallahım yaaaa
Valla öyle 1 yıllık evlilikte bıkkınlıktan ve kendilerinden uzaklaştırmaktan başka bir şey yapmadılarCidden isteyince daha kıymete biniyor insan ne kadar fedakarlık o kadar tepemize binmeler bir sürü örneği var
Bence ağırlığınızca altın isteyin. 300 Gr arabanızın mazotuna yetmezArkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.