- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.546
Yöreden yöreye degisiyor. Ben kirmadim ama bizim oralarda da gelin kırar.Testiyi kaynana kirmiyor mu .
Benim kayinvalidem kırdı ggelin almada
Kim olduklari belli mi de? Kim nereden biliyor kimler olduklarini? Gelinin yüzünden duvak vardi, hic belli degildi.Eger doğruysa onların bosandigini öğrendim geçen sosyal medyada
Reis ertesi gün damat kadını göndermiş evine ayrılmışlar bır yerde okudum afhjkDuymaz tabi bende olsam duymam dunya malı sonuçta herkesin içinde kendisini de karşı tarafı da rezil ettigiyle kaldı
2 gram afhjkSiz karşılığında ne vereceksiniz?
Ben ilerisini bilmiyorum da arabadan inmedigini görmüştümReis ertesi gün damat kadını göndermiş evine ayrılmışlar bır yerde okudum afhjk
Vallahi biz bedavaya gitmişiz 2tane bilezik bir setArkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.
Şahsen benden 300 Gr altın isteseler ,bu ne açgözlülük der ve yol yakınken dönerim. Sorarlarsa size yakışanı yapın derseniz daha uygun ve güzel olur. Durumları neye el veriyorsa yaparlar..ben evlenirken ne ailem ne de ben bu tarz bı miktar belirlemedik,konusunu dahi acmadik.. Ki kendilerine yakışanı fazlasıyla yaptılar.Taraflar da 3kurusluk altın için yüz göz olmamış oldu.Arkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.
Bence en iyi tanımı temiz bansız adhjkkTövbeeeee
Bacim 300 grm altin kac para senin haberin varmiArkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.
Bilmiyorum oyle yazmışlarKim olduklari belli mi de? Kim nereden biliyor kimler olduklarini? Gelinin yüzünden duvak vardi, hic belli degildi.
Hayır benim anlamadığım neden gelin için altın isteniyor? Damat insan değil mi damatta istesin o zaman ,lafa gelince kadın erkek eşitAltın istemek nedir yahu. Durumu neye yetiyosa o kadarını yaparlar zaten
Karşı tarafa bıraksanız bunu daha uygun olmaz mı?
Yıl 2021 hala gram konuşuluy
BiZde adettir Türk örf adetinde bile bu var sacmalamayı bi kes önce senHayır benim anlamadığım neden gelin için altın isteniyor? Damat insan değil mi damatta istesin o zaman ,lafa gelince kadın erkek eşit
Evet isteriz bizde hwrsey usulünce olurBacim 300 grm altin kac para senin haberin varmiAnnenin de masallahi varmis altin istemek ne ya gercekten!!