Cidden isteyince daha kıymete biniyor insan ne kadar fedakarlık o kadar tepemize binmeler bir sürü örneği varOoo maşaAllah valla ben altın istemediğim halde kötü oldum boşverin isteyin gitsin tabii 300gr çok ama siz bilirsiniz
Ergenmiş sonra küfür edilir sonra dava sonra kapanışBiZde adettir Türk örf adetinde bile bu var sacmalamayı bi kes önce sen
Altınsız evlenen varmı bana bir bulsana ya nolur sanki bir tek ben istemişim gibi bir tepki bu nasıl bir tepki yahu sen isteme tamamMeraktan baktım, 140 150 bin civarında tutuyor.
E başlık parası gibi hesabınıza yatırsın madem, uğraştırmayın adamı gramajla.
Ne için ödendiğini açıklamaya nasıl yazacak, orası muallak!
Canım bence sen isteme onlar durumu neye yeterse onu alsın o zaman ben eşimden hiç bir şey istemedim onlar 400 grm almıştı sonra ev alıp degerlendirdik ama sen isteme insanların durumu neye yeterse alsınArkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.
Bir şey söyleyimmi ben bas tacı ederim evleneceğim insanıda ailesinide altın yapılsın yada yapılmasın ama kimse kusura bakmasın altın sarttttttTürk gelenek adetlerinde kv evi temizlemek de var bayramda gidilecej yardım edilecek evin her işi yapılacak kv ve kp ayak sallayacak
Doğru gelenekler önemli mesela
böyle gelin var 300 gram altın karşılığında
O zaman neden buraya soruyorsun? Madem herşeyi biliyorsunuz annenle karar verin.Evet isteriz bizde hwrsey usulünce olur
Kesinlikle ama bize sorarlar bunlar konuşuluyor illaki birseyelr söylememiz laızm maddi durumuna iyi olduğu için 300 gr diye düşünüldüCanım bence sen isteme onlar durumu neye yeterse onu alsın o zaman ben eşimden hiç bir şey istemedim onlar 400 grm almıştı sonra ev alıp degerlendirdik ama sen isteme insanların durumu neye yeterse alsın
Fazlamı diye düşündüm annemle bu konuda hem fikir değiliz bana fazla gibi geldi durumu iyi bile olsa ne bilim yaO zaman neden buraya soruyorsun? Madem herşeyi biliyorsunuz annenle karar verin.
Zaten baştacı edecekmissin ya, taç da tepeye takılır zatenCidden isteyince daha kıymete biniyor insan ne kadar fedakarlık o kadar tepemize binmeler bir sürü örneği var
Fake konuu severizzBir şey söyleyimmi ben bas tacı ederim evleneceğim insanıda ailesinide altın yapılsın yada yapılmasın ama kimse kusura bakmasın altın sartttttt
Sen ne gereksiz insansın ya defol yorumlarını istemiyorum kıskanç hasetZaten baştacı edecekmissin ya, taç da tepeye takılır zaten
O zaman şey yap canım gram belirtme 6 tane adana burma çünkü belki ilerde satarsın 6 adana burma 25 grm lik geri kalan kolye küpe yüzük güzel bir set al saatini al bunlar ideal olanKesinlikle ama bize sorarlar bunlar konuşuluyor illaki birseyelr söylememiz laızm maddi durumuna iyi olduğu için 300 gr diye düşünüldü
Evet şart gözün kalmasın amannn haFake konuu severizz
Doğru altın şart kardeşim senin gibi insanlar için şartt
Accık borç versene altınlandanSen ne gereksiz insansın ya defol yorumlarını istemiyorum kıskanç haset
Ben hiç anlamam o konulardan :)) bakalım ya daha iki ay var nişana düşünülürO zaman şey yap canım gram belirtme 6 tane adana burma çünkü belki ilerde satarsın 6 adana burma 25 grm lik geri kalan kolye küpe yüzük güzel bir set al saatini al bunlar ideal olan
Hahaha nazar boncuğu göz kesici zaten at nalı falan varsa onu da koy ahahahaEvet şart gözün kalmasın amannn ha
Benim düğünle beraber 12 tane adana vardı 25 grm saatim kunyem biz doğulu yuz bide hint seti alındı oda 200 grm di 4 tanede yüzük düğünden sonra bana kalan bunlar oldu sonra ev falan gittiBen hiç anlamam o konulardan :)) bakalım ya daha iki ay var nişana düşünülür
Örf ve adette damadı yolun mu diyorlar ne kadar alırsak kâr mi ?BiZde adettir Türk örf adetinde bile bu var sacmalamayı bi kes önce sen