Kız İsteme Yakın zamanda nişanım olucak kaç gr altın isteyelim bilmiyorum

Hiç altın istemedim aksine kendi biriktirdiğim altınları yine kendime yani eşimle kurduğum aileme vermiş oldum . Ama günümüzde halen isteyen çok . Aslında şöyle olmalı kimin maddi durumu nasılsa içinden ne hediye olarak verilmeli ise odur , yoksa gram olarak ya da bana şunu bunu alın demek bana aksi geliyor ,bana alınan bilezikleri bile ben gidip seçmedim umrumda da degildi daha doğrusu . Yani kafaya takılması gereken bi durum olmamalı.

Adam ne kadar takarsa taksın sonra evlenince duruma göre her ay altın koyarsınız kenara anneniz niye istiyor ki ona mı kalacak sanki ? Bana çok saçma geliyor heleki bu zamanda aklima kayınvalidesi bilezik takmadığı için arabadan inmeyen gelin geldi haber olmuştu

Adam ne kadar takarsa taksın sonra evlenince duruma göre her ay altın koyarsınız kenara anneniz niye istiyor ki ona mı kalacak sanki ? Bana çok saçma geliyor heleki bu zamanda aklima kayınvalidesi bilezik takmadığı için arabadan inmeyen gelin geldi haber olmuştu
Sonra bi sekilde ikna ettiler indi de testiyi kafalarinda kirar gibi kırdı 😆 ay yine tum hücrelerimle utandım. Kimse saygi duymuyordur ona su an. Herkes itip kakıyordur. Neye yaradi, hiç...

Sonra bi sekilde ikna ettiler indi de testiyi kafalarinda kirar gibi kırdı 😆 ay yine tum hücrelerimle utandım. Kimse saygi duymuyordur ona su an. Herkes itip kakıyordur. Neye yaradi, hiç...
Duymaz tabi bende olsam duymam dunya malı sonuçta herkesin içinde kendisini de karşı tarafı da rezil ettigiyle kaldı

Arkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.
Ben böyle şeyleri hiç şık bulmuyorum
İstemedim istemem, hatta annemler nişan bohçası istediğinde yerin dibine girdim. Sadece Nişan bohcasiydi oysa 🤷

Peki o kadar altını borçla alıp evlenince borcunuzu öderseniz ne olacak zaten düşünceli biriyse size gerekeni alır bnce ondan önce daha önemli şeyler var ona özen gösterin altın para pul Saadet getirmez anneniz eski üsül düşünüyor. Onu bu düşünceden çıkması da sizin elinizde

Arkadaşlar şimdiye kadar üni okuyordum o bitti iki yıldır çalışıyorum iki ay sonrada nişanım var fakat hiç birsey bilmiyorum bu tür şeylere baya uzak olduğum için :))) neyse annem 300 gr altın isteyelim diyor ben hiç anlamam sizce fazlamı yani 36 yasında nişanlanacağım kişi ve yurtdışında yaşıyor bence maddi imkanı iyi hiç maddiyattan bahsetmedim soruda sormadım ama bence iyi anladığım kadarıyla neyse sık sık evlilik üzerine soru soracağım cünkü hiç bilmiyorum.
300 gr altın değerinde ne satılıyor?kardesim evlilik bu yahu! Bu zamanda ne bu altın isteme olayi? 2 kisi aile olacak aile.
Zaten nesi varsa birbirlerinin olacak?o adamin yerinde olsam altini verir ama yanında evlilik sözlesmesi de yapardim.Esk-i yeni düzen adaletli olsun madem 🤷🏻‍♀️

X