6 bilezik 2 set 6 bilezik 2 set sayıklıcam geceGece altınlar rüyamıza bile girer mazallah
Ay 3 yüzükte vardı sahi. Setlerin biri pırlantaydı diğeri neydi ceycey unuttum ben fakir aklımda tutamadım pek malzemesiniRüyammmm:2 set 3 yüzük 6 bilezikkkkk. Uyanınca:2 setim neden yok yavvvvv
Amma boş konuşuyorsun heee laflara bak. Kız tarafı ev almazmışta sen almışsında ee erkek ailesi niye almak zorunda ? Kız aıleleri ailede erkek ailesi bok mu? Her boku mecbur gibi yapcaklar? Gerici yobaz zihniyetiniz tam irite ediciGörevi olduğu için yapıyor kara kaşımla güzel gözüme değil.
Kız istemeye gelince de görevi olduğu için soruyor.
Oyuna giren kol sallar.
Evime temizliğe kadın getirdi diye bir nefret ettim ki kendisinden sorma.
O temizlikçiyi tutup kolundan sokağa atmak istiyorum
Şaka mı bu yaa?
Kadın iyilik yaptı bana niye nefret edeyim?
Ama şunu düşünüyorum, benim bu kadar iyi kv olduğu için, ben şaka yollu kuaför istedim diye getiririm dedi diye,
Hmm ondan nefret etmişsin belli belli yorumu yapan biri ancak şu anlattıklarımı dibine kadar kıskanmış olmalı, fesatlıktan ortadan ikiye çatlamış olmalı ki, beni kızdırmaya çalışsın kasıtlı olarak başka bişey demiyorum
Aynen öyle hatta kına şamanizm ritüeli çoğu insan bilmez aghjkKız evlenince kurban edilmiş mi oluyor?kına gecesi de bunu sembolize mi ediyor?ben şokkk
Yedikleri bile gözüne batmış . Kendi kazancını insanlar yiyemeyecek artık pess. Eş ailesine acımayın herşeyi isteyin kirada asla oturmayın borçla evlenmeyinnn diyen biri de dolanıyor yıllardır sitede zatenAmma boş konuşuyorsun heee laflara bak. Kız tarafı ev almazmışta sen almışsında ee erkek ailesi niye almak zorunda ? Kız aıleleri ailede erkek ailesi bok mu? Her boku mecbur gibi yapcaklar? Gerici yobaz zihniyetiniz tam irite ediciÇalışında yapın bir zahmet aile ile evlenmiyorsunuz oğluyla hanımefendi bakınız oğluyla koca diye kolumuza taktığınız bir zahmet kolunuzu doldursun evinizide beraber çalışıp yapın. Neymiş benim gibi gelin yoktur evini alan gülme geldi. Yahu ven altın istemeyi bırak ailem nişanlımla aramda konuşulmasını bile istemedi. Ev almışmış ee babacığım altımıza araba çekıcek rahat edelim diye ilerde de kardeşimden ayırmamak için ev alıcak. Nişanlımlada şu an oturacağımız evin kredisini ödeyeceğiz. Kimin durumu varsa yapar yapmayanada neden yapmıyorsun denmez. Karun olsun eş aileniz isterse yine haddiniz değil yediği içtiği oturduğu yeri sorgulamak çok istersen babanın malının çetelesini tut kendi babanın malı değil adamlar çalışıp yapmış isterse miras bile bırakmaz oğluna siz hamgi sıfatla sorguluyorsunuz? Kan bağı yok bir şey yok ha dışardaki yabancı ha siz ne farkeder adamın mal konusunda yorum yapıyorsunuz dış kapının mandalısın. Gerçekler acıdır idrak et
Azalmıyorlarda kendi aileleri aile karşı taraf bok çuvalı tabı hayır yani hangi sıfatla çıkıp şunu bunu ev vs istiyoruz diyorlar ben olsam benim param seni ilgilendirmez çok istiyorsan babandan isterim derim bu ne yaYedikleri bile gözüne batmış . Kendi kazancını insanlar yiyemeyecek artık pess. Eş ailesine acımayın herşeyi isteyin kirada asla oturmayın borçla evlenmeyinnn diyen biri de dolanıyor yıllardır sitede zatenartık 2 oldular
Bir de herşey düğünde alınmak zorunda bunlara. İstersen aç kal ama all. Ben evlenirken pırlanta ya da normal yüzük küpe vs almadı eşim. Bir kaç bilezik ve beğendiğim kolyeyi aldı. Ama sonraki yıllarda pırlantalarımda oldu elmasımda bilekliklerimde. Yarısından fazlasını da kendi paramla aldım. Kaynana kayınpeder görümceye göz dikmedim. Kendin alınca şampiyon olmuyorsun lütuf yapmıyorsun eşe . Satılık değiliz yahuu bireyiz bireyy. Kim içinden ne gelirse onu takar. Adı üstünde hediyeAzalmıyorlarda kendi aileleri aile karşı taraf bok çuvalı tabı hayır yani hangi sıfatla çıkıp şunu bunu ev vs istiyoruz diyorlar ben olsam benim param seni ilgilendirmez çok istiyorsan babandan isterim derim bu ne ya
Varlığıııı bir derttttt yokluğuuu yaraaaaaaPere pere pere pere
Pere pere pere pere
Bilenzik bilenzik bilenzik
5 bilenzik
6 bilenzik
25 gr bilenzik
Seni alan olmamış demek ki baban seni vermiş üstüne bide para vermiş. O zaman evlenip kızın soyismini değiştirmeyecek beraber yasayacaklar herkes bağımsız olacak kadın canı istediği kadar bağımlı olacak o zaman bişey takmasada olur. Ama ben yarın akşam arkadaşımda kalamıyorsam, istediğim arkadaşımla tatile gidemiyorsam, anneme bile gittiğimde akşam eve dönüyorsam ben artık bu eve aitim demekse ve benimle evlenen koca elektrik faturamı ödeyemiyorsa bana ve çocuğuma bakamıyorsa kayınvalidem senede 3 kere tatil yapıyorsa oğlunuda çöplükten almadıysa o ay 8 paket sigara içmesin 6 paket içsin 100 lira oğlunun elektrik faturasını ödesin Bi zahmetAmma boş konuşuyorsun heee laflara bak. Kız tarafı ev almazmışta sen almışsında ee erkek ailesi niye almak zorunda ? Kız aıleleri ailede erkek ailesi bok mu? Her boku mecbur gibi yapcaklar? Gerici yobaz zihniyetiniz tam irite ediciÇalışında yapın bir zahmet aile ile evlenmiyorsunuz oğluyla hanımefendi bakınız oğluyla koca diye kolunuza taktığınız bir zahmet kolunuzu doldursun evinizide beraber çalışıp yapın. Neymiş benim gibi gelin yoktur evini alan gülme geldi. Yahu ven altın istemeyi bırak ailem nişanlımla aramda konuşulmasını bile istemedi. Ev almışmış ee babacığım altımıza araba çekıcek rahat edelim diye ilerde de kardeşimden ayırmamak için ev alıcak. Nişanlımlada şu an oturacağımız evin kredisini ödeyeceğiz. Kimin durumu varsa yapar yapmayanada neden yapmıyorsun denmez. Karun olsun eş aileniz isterse yine haddiniz değil yediği içtiği oturduğu yeri sorgulamak çok istersen babanın malının çetelesini tut kendi babanın malı değil adamlar çalışıp yapmış isterse miras bile bırakmaz oğluna siz hamgi sıfatla sorguluyorsunuz? Kan bağı yok bir şey yok ha dışardaki yabancı ha siz ne farkeder adamın mal konusunda yorum yapıyorsunuz dış kapının mandalısın. Gerçekler acıdır idrak et
Vazgeç artıkSeni alan olmamış demek ki baban seni vermiş üstüne bide para vermiş. O zaman evlenip kızın soyismini değiştirmeyecek beraber yasayacaklar herkes bağımsız olacak kadın canı istediği kadar bağımlı olacak o zaman bişey takmasada olur. Ama ben yarın akşam arkadaşımda kalamıyorsam, istediğim arkadaşımla tatile gidemiyorsam, anneme bile gittiğimde akşam eve dönüyorsam ben artık bu eve aitim demekse ve benimle evlenen koca elektrik faturamı ödeyemiyorsa bana ve çocuğuma bakamıyorsa kayınvalidem senede 3 kere tatil yapıyorsa oğlunuda çöplükten almadıysa o ay 8 paket sigara içmesin 6 paket içsin 100 lira oğlunun elektrik faturasını ödesin Bi zahmet
Anlamadığınız şeyde bu zaten burda konu olan şey hediye değil mehir gibi bişey aslında. Bununda ne olduğunu biliyor muydunuz açıklayamam şuan. Hediye karşılıklı olur. Amca takar teyze komşu kuzen takar. Bizde sonra onun çocuğuna takarız. Ama bu takılmayadabilir amca gelir halay çeker gider. Niye takmadın diyemezsin, sende onun çocuğuna takmasın bu kadar basit.Siz aileler ile evlenmiyorsunuz, eşiniz ile evleniyorsunuz. Ne yaparsanız ikinizin. Aileler ne verse hediye, sizin elinizdeki ikinizin. Şunun ayrımını iyi yaparsanız herşey netleşir.
Ben kızıma ev almam. Damadın ailesinden de beklemem. Ben kızımı okutacağım, meslek sahibi edeceğim, ben yaptıysam onlar da yapsın. Ben onları hayata hazırlamakla mükellefim. Ömrümü evladı mal mülk sahibi etmeye harcayamam.
Vazgeçecek Bi durum yok bu geleneği ben icat etmedim bana sataşmanız çok yersiz. Ben size memleketin adetini anlattım sen uyarsın uymazsın senin sorunun. İstersen gelinlik giymeden evlen kime ne?Vazgeç artık
Olduuu size iyi hava atmalar.Vazgeçecek Bi durum yok bu geleneği ben icat etmedim bana sataşmanız çok yersiz. Ben size memleketin adetini anlattım sen uyarsın uymazsın senin sorunun. İstersen gelinlik giymeden evlen kime ne?