Yakın geleceğin "dost"larının muhabbet topiği

Kizlar denk gelmiyor ki...Bii varsa, digeri yok..Gün icinde herkesin kendine göre bir isi oluyor iste...:KK74:

Yinede hepinizi öpüyorummmmm...:KK19:

Karin tadini cikartin derimmmmmm....zor kavustuk zaten...:KK16:

Kizlar denk gelmiyor ki...Bii varsa, digeri yok..Gün icinde herkesin kendine göre bir isi oluyor iste...:KK74:

Yinede hepinizi öpüyorummmmm...:KK19:

Karin tadini cikartin derimmmmmm....zor kavustuk zaten...:KK16:

Canım zaten amaç hepimiz burdayken sohbet etmek değil,onu msnde,facebookta çevrimiçi sohbet şeklinde yapıyoruz.Ben denk gelip sohbet edemediğimiz günlerde bu topiğe yazılanlara bakıp birbirimizden haber alalım diye düşünmüştüm:97: öpüldün:KK54:

Merhaba :80:

Bugün İstanbul yine 'beyaz' bir gün yaşıyor :KK16: ama yine de kar topu oynamak için yeterli değil maalesef :97:

Kızlar bu arada yeni keşfettiğimiz mekanları paylaşma önerisinde bulunmak istiyorum. Daha sonraki buluşmalar için fikir olabilir bizim için. Eee madem düşündüm hadi paylaşım bir mekan sizlere. Çoğunuzun bildiğini varsaydığım bir mekan aslında ama olsun oldukça keyif aldığım bir yer;
Ağakapısı..

işte mekandan birkaç fotoğraf

Merhaba :80:

Bugün İstanbul yine 'beyaz' bir gün yaşıyor :KK16: ama yine de kar topu oynamak için yeterli değil maalesef :97:

Kızlar bu arada yeni keşfettiğimiz mekanları paylaşma önerisinde bulunmak istiyorum. Daha sonraki buluşmalar için fikir olabilir bizim için. Eee madem düşündüm hadi paylaşım bir mekan sizlere. Çoğunuzun bildiğini varsaydığım bir mekan aslında ama olsun oldukça keyif aldığım bir yer;
Ağakapısı..

işte mekandan birkaç fotoğraf

iyi dusunmussun ceydacım nasılsın bu arada ben etrafımdan bu yerin met,ini cok duygum ama hiç gitmedim cok guzel manzarası var diyorlar fotodanda belli inş toplanıp gideriz

pasaklı canım dogum gunun kutlu olsun.. nıce senelere... sevdiklerınle beraber..

canım ist nerde kar :KK43:((
karşı bınanın çatısında gördum sabaha dogru.. şimdi o karda erimiş :KK43:(((

iyi dusunmussun ceydacım nasılsın bu arada ben etrafımdan bu yerin met,ini cok duygum ama hiç gitmedim cok guzel manzarası var diyorlar fotodanda belli inş toplanıp gideriz

inş. hep birlikte gideriz canım :KK16:
canım ist nerde kar :KK43:((
karşı bınanın çatısında gördum sabaha dogru.. şimdi o karda erimiş :KK43:(((

bizim burada sabah epey kar vardı ama bu saate kadar eridi tabii :97: :95:

günaydın kızçeler
prensesim haftasonu hayaliyle başlıyorum bende her haftaya:KK31:

al benden de o kadar tatlım valla sabah uykularını iple çekiyorum daha p.tesinden yoksa çalışmayı seviyorum ama sabahları uyanmak çokkk zor geliyor bana bir de bnm mesaim 7.30da başlıyor kızlar :84::84::84: çok erkennn

pasaklım haftasonlarını sevmeyen mi varrr neden ki sen sevmiosun acep :KK15:

al benden de o kadar tatlım valla sabah uykularını iple çekiyorum daha p.tesinden yoksa çalışmayı seviyorum ama sabahları uyanmak çokkk zor geliyor bana bir de bnm mesaim 7.30da başlıyor kızlar :84::84::84: çok erkennn

pasaklım haftasonlarını sevmeyen mi varrr neden ki sen sevmiosun acep :KK15:

Bilmiyorum,dışarı çıkıp birşeyler yapsam bile haftasonları sıkıcı geliyor bana:44:

selam pasaklım... nasılsın.. sesin çıkmıyor hiç..

sınavların nasıl geçtı.. atlattın mı?

selam pasaklım... nasılsın.. sesin çıkmıyor hiç..

sınavların nasıl geçtı.. atlattın mı?

arkadaşlarım sağolsunlar,beni yalnız bıraktılar:63: kendi kendime konuşmakta pek zevkli olmuyor:KK59:

sadece bir tane sınavım vardı,onu da hallettim çok şükür.sonucuna bu hafta baktım,geçmişim:KK17:

X