Yakın geleceğin "dost"larının muhabbet topiği

kızlar siz yavaş yavaş toplanmaya başlamışsınız ama benim de yavaş yavaş okula gitmem gerekiyo:KK25: akşam gelince kontrol edicem yazdıklarınızı.dalaşmak,didişmek yok:KK20: hadi bakiym uslu uslu takılın siz:KK54:

pasaklı ben konuşanları tahtaya yazarım... didişmeler olursa dalarız araya... sen merak etme:KK47::KK47::KK53::KK53:

buralardaydım da kendi topiğime bakmayı akıl etmemişim,tam çıkacakken baktım:97:

bız baktık bır şeyi yokmuş canım... iyiymiş..topık:))

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konu Geyik Başlığına taşınmıştır..

kardeşimden fırsat kalmıyo bana bilgisayar hep onda:KK22:
ama haftaiçi hep burdayım beklerim:KK16:

nilgüncüğüm kaçırdım seni heralde :KK59:

ben de geldim kızlarr yeni topiğimiz hayırlı olsunn:KK8:
ben de genelde haftaiçi sabahları rahat girebiliorum hastanede öğleden sonra işim bilgisayar başında değil malesef

evet hayatım hoş bulduk,fırsatr buldukça giriyorum iş yerinde bol bol sohbetleşiriz artık :KK71:

kaçırma beniiii....:KK59:

hafta içi gündüzleri buluşma ortak zamanımız, yerimiz burası :13:

hayırlı olsun yeni topik kızlar
hamama niye açtınız bacım
çok sıcak olur darlanırım ben:KK53:

:KK60::KK60:
attılar zaten bizi hamamdan :KK60:

pasaklı ben konuşanları tahtaya yazarım... didişmeler olursa dalarız araya... sen merak etme:KK47::KK47::KK53::KK53:

bız baktık bır şeyi yokmuş canım... iyiymiş..topık:))

:KK60::KK60: çok güldüm canım ya:KK60::KK60:

saol tatlım bölümü güzel olduğu kadar zordurda Allah kolaylık versin:KK16:

Amin,bu aralar en çok hitiyacım olan dua bu sanırım:KK59:

sürmüşler bizi taaa buralara:KK5:
tanrıçam bulamıcak bu gidişle kendi topiğini haber vereyim ben ona en iyisi hehe:KK9:

Canım ben topiği doğru yere açmadığımın farkındaydım,sohbet bölümü aradım ama göremedim.Geyik lafına da pek uymuyor yani bizim konuşmalarımız.Geyik boş konuşmak demek,boş konuşmak için de topik açmam.Neyyyyysssse,bilemiyorum yaaaani:63:

X