Kızlar merhaba benim yaklaşık 7-8 senedir çok yakınım olan bir kız arkadaşım vardı. Kendisi merkeze baya uzak bi yerde oturduğu için merkezde işlerimiz olduğu zaman bizde çok kalmıştır ailem de tanır sever. Çok da yardımsever birisidir gerçekten benimleyken ne işim olsa koşturdu ben talep etmedim gerçekten isteyerek yaptı hepsini. Ben de arkadaşlarıma hep iyi bir dost olmuşumdur maddi manevi benim de ona çok yardımım faydam oldu hepsi helali hoş olsun.
Gelelim konuya, bu arkadaşımın kötü bir huyu var birisi aşırı depresif olması her an dert anlatacak bi modda birisi de kin. O kadar kindardır ki siz normal bir şey deseniz ve yanlış anlarsa yandınız. Seneler sonra bile yüzünüze vurur örneklerini gördüm. Ben de tam aksi gamsız mı denir bilmiyorum ama kötü hatıraları hemen silerim içimde biriktirmem. Aramızda asla küsülecek tartışılacak konular geçmemesine rağmen bazı şeyleri yanlış anlayıp üzerime geçmişte çok geldiği zamanlar oldu misal iş yerinde çok kötü bir tartışma yaşamıştım iş arkadaşımla ve birisine anlatmam lazımdı bu arkadaşıma ‘çok kötüyüm’ yazdım sonra konuşurken o da bana ben de kötüyüm yazmış ama ben o an sadece ne yaşadığımı anlatmak için yazmıştım berbat bir gün geçiriyordum sonra bi anda bana parladı vay efendim o beni dinliyormuş ben ona neyin var dememişim ama ben normal yazmamıştım ki kötüyüm diye yazdım derdimi paylaşmak için ben de ona kendim hüngür hüngür ağlarken sana içten soramazdım zaten kendimde hata görmüyorum başka bi gün anlatsan dinleyeceğimi biliyordun dedim konuşmadık aradan baya zaman geçti bana tekrar yazınca ben de bir şey olmamış gibi devam ettim buna benzer en az 3-4 olay yaşadık.
Son olaya gelecek olursak ben nişanlımla bi dönem mecburi sebeplerden 3 ay görüşemiyorduk 1 ay görüşüyorduk bana tam nişanlımın geleceği tarihte görüşelim yazdı ben de ona Nişanlım gelecek o gittiğinde boş 3 ayım var hangi gün istersen görüşürüz dedim. O günde tepki gösterdi neyse geçti gitti yine konuşuyoruz bi gün başka bi olay anlatıyorum tamamen bağımsız öylesine muhabbet ediyoruz. Birden bana uzun uzun yazmaya başladı neye uğradığımı şaşırdım. Neymiş ben ona zamanında nişanlım gelecek diye sonra görüşelim demişim ona kimse değer vermiyormuş kimse sevmiyormuş o çok iyi herkes çok kötüymüş böyle paragraflar yazdı ama abartmıyorum benim bu anlattığım uzunluğunda 3-4 mesaj
şok oldum ve ben de önce yumuşak cevap verdim baktım devam ediyor sert bir mesaj yazdım. Ben sert yazınca biraz geri adım attı ama bu sefer de ben yorulduğumu hissettim ve yumuşamadım o gün öyle kaldı bir daha konuşmadık. Hala çok sevdiğim birisi ama beni o kadar yoruyor ki anlatamam. Sizce böyle kalmalı mı yoksa ben bi adım atmalı mıyım?