Yakın geleceğin "dost"larının muhabbet topiği

pasaklı ben konuşanları tahtaya yazarım... didişmeler olursa dalarız araya... sen merak etme

buralardaydım da kendi topiğime bakmayı akıl etmemişim,tam çıkacakken baktım:97:

bız baktık bır şeyi yokmuş canım... iyiymiş..topık:))

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konu Geyik Başlığına taşınmıştır..

kardeşimden fırsat kalmıyo bana bilgisayar hep onda
ama haftaiçi hep burdayım beklerim

nilgüncüğüm kaçırdım seni heralde

ben de geldim kızlarr yeni topiğimiz hayırlı olsunn
ben de genelde haftaiçi sabahları rahat girebiliorum hastanede öğleden sonra işim bilgisayar başında değil malesef

evet hayatım hoş bulduk,fırsatr buldukça giriyorum iş yerinde bol bol sohbetleşiriz artık

kaçırma beniiii....

hafta içi gündüzleri buluşma ortak zamanımız, yerimiz burası :13:

hayırlı olsun yeni topik kızlar
hamama niye açtınız bacım
çok sıcak olur darlanırım ben

attılar zaten bizi hamamdan

pasaklı ben konuşanları tahtaya yazarım... didişmeler olursa dalarız araya... sen merak etme

bız baktık bır şeyi yokmuş canım... iyiymiş..topık:))

çok güldüm canım ya

sürmüşler bizi taaa buralara
tanrıçam bulamıcak bu gidişle kendi topiğini haber vereyim ben ona en iyisi hehe

saol tatlım bölümü güzel olduğu kadar zordurda Allah kolaylık versin

Amin,bu aralar en çok hitiyacım olan dua bu sanırım

sürmüşler bizi taaa buralara
tanrıçam bulamıcak bu gidişle kendi topiğini haber vereyim ben ona en iyisi hehe

Canım ben topiği doğru yere açmadığımın farkındaydım,sohbet bölümü aradım ama göremedim.Geyik lafına da pek uymuyor yani bizim konuşmalarımız.Geyik boş konuşmak demek,boş konuşmak için de topik açmam.Neyyyyysssse,bilemiyorum yaaaani

huhu nerelerdesiniz kızlar kimsecikler yok gene kendi kendime yazıp duruyorum valla deli dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…