- 8 Mart 2019
- 6.906
- 32.390
- 548
- 39
Yok yok konu o değilmiş zaten, günde 4 saat sistem üzerinden sexting yapmaları, müşteriler ile de sevgili olabilme ihtimallerinin yüksek! olması ayrıyettende bu büyük holdingin yüzü oldukları için, duyulması durumunda şirket itibarının yerle yeksan olması asıl konu...konu sahibi merakımdan baya üst düzey bir yönetici bir arkadaşıma attım konunuzu
gelen cevap şu oldu
"şirkette sevişmedikleri sürece hiçbir şey yapamaz onun üstüne vazife değil" dedi.
bilginize.
Benimde kafama takılmıştı bu konu, herkes normal okunabilir demişti ama aksi belirtilmedikçe özel hayatın ihlaline giriyormuş, çok mantıklı...yurtdışı menşeeli globalde yüzbinin üstünde çalışanın olduğu şirketlerde çalıştım ama açıkçası messenger üzerinden konuşmaların okunduğunu bilmiyordum,sözleşmemde falanda böyle bir bildirim olmamıştı...şirketin kaynaklarının şahsi kullanılmaması maddesi olabilir ama öteki türlüsünden haberleri yoktur bence... konu sahibi izinsiz şekilde, çalışanlardan habersiz okuyor. Kaldı ki teklif arıyordum demişti ama teklifler mail yoluyla gelir yada yapılır. Orasıda ayrı muamma zaten. Şüphelendi, konuşmaları takip etti diye düşünüyorum artık :)Sozlesmede bu programla yapilan konusmalarin yoneticiler tarafindan okunabilecegi acikca belirtiliyor mu? Merak ettim internetten baktim. Avrupa insan haklari mahkemesi boyle bir durumda sirket ici yazisma programi da olsa calisanlarin yazismalarini okumanin ozel hayatin gizliligi ilkesini ihlal ettigine karar vermis. Haberiniz olsun.
Ya lütfen rica etsem baya üst düzey yönetici arkadaşınıza söylesenizde bana oralardan bir iş ayarlasakonu sahibi merakımdan baya üst düzey bir yönetici bir arkadaşıma attım konunuzu
gelen cevap şu oldu
"şirkette sevişmedikleri sürece hiçbir şey yapamaz onun üstüne vazife değil" dedi.
bilginize.
Ya lütfen rica etsem baya üst düzey yönetici arkadaşınıza söylesenizde bana oralardan bir iş ayarlasa
Diğer personeller eşek gibi çalışırken benim böyle ohhh rahat relax olabileceğim, akşamlara kadar şirket programı üzerinden mesai vaktinde 4 saat sexting yapıp zevk okyanuslarında yüzebileceğim, yakalanırsamda adeta ödül gibi yüklü tazminat alabileceğim bir işe ihtiyacım var :/
Ayarlarsanız sevinirim
Baya üst düzey yönetici arkadaşınızada selamlar. Ben kendim selam veremiyorum malumunuz kendisi baya üst düzeyde olduğu için böyle alçaktan sesimi duyuramıyorum :/
Hatırlarsanız bana da haber verin :/konu sahibine yardımcı olmak için yazdım sizi bir sebepten engellemişim zaten geçmişte hatırlamıyorum neden. her neyse polemik çıkarmaya çalışmayın.
Mesai saatinde yazışmışlar hala işe güce yansıyan bir şey yoksa diyorsunuz. Yorumlarım yarısı bu doğrultuda nasıl oluyorsa. Yansımış işte... günlük mesaiden dört saat düşünce geriye ne kalıyor hesaplayın.işe güce yansıyan bir şey yoksa kımsenın özel hayatına karışma hakkınız yok..
ıkısının ahlaksızlığı ve ıkısının bu ahlaksızlıktan memnun olması.
başları boyunları devrılsın.gerçeklerin birgün gün yüzüne çıkma gıbı kötü bir huyu vardır.inşallah çıkar.
o yuzden boşverin.okumamış gıbı ve bır dahada okumayın.
normal bır muhabbet olsaydı mesai saati içinde konu buraya açılırmıydıı.Mesai saatinde yazışmışlar hala işe güce yansıyan bir şey yoksa diyorsunuz. Yorumlarım yarısı bu doğrultuda nasıl oluyorsa. Yansımış işte... günlük mesaiden dört saat düşünce geriye ne kalıyor hesaplayın.
Onu konu sahibine soracaksın açar mıydı??? O zaman buraya sormadan belki kendisi karar verebilirdi. Bana kalırsa o zaman da şirket imkanları sohbet amaçlı kullanılamaz prosedürü neyse işlemeli derdimnormal bır muhabbet olsaydı mesai saati içinde konu buraya açılırmıydıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?