Yakalamaz olsaydım keşke

Konudan anladığım tesadüfi şekilde yazışmaların fark edilmiş olması, kadın olanın hırslı bir orta düzey yönetici olması, erkeğinde yıllardır firmada çalıştığı, x ve y nin mesai saatlerinde sexting yapması... sexting i de ilk kez duydum ya neyse :) yani burdan çıkarımım bu kişilerin işleri konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığı oldu ta ki siz msjları görene kadar... günde 4 saat sexting yaptılarsa bile hergün olması mümkün değil yoksa performanslarına çoktan yansırdı diye düşünüyorum. Demek ki bu kişiler işlerinde en azından ‘yeterli’ sayılabilirler ya da sizin firmanızda işler çok yoğun değil siz msjları düzenli okumaya, onlarda günde 4 er saat sextinge fırsat bulabiliyorlar. Ben bazen saatlerce tuvalete gidemediğimi, gece 4 te işten çıkıp sabah 9 da işe geldiğimi çok bilirim zira...Ayrıca konuya profesyonellik dışında duygusal baktığınız cümlelerinizden çok aşikar... En fenası bu kişileri müşterilerle bile olabilecek potansiyelde görmüşsünüz ki okuduğuma inanmak istemedim. Burada yapabileceğiniz şeyler şirketin politikasını uygulamak ve gerekiyorsa hukuki destek almak olabilir sadece...Şirketinizi ilgilendiren kısmı iş saatleri içinde şirket yazılımı kişisel kullanmak ve işleri aksatmaktan öteye gidemez aksi sözleşmede belirtilmedikçe. Buna göre aksiyon almanız yeterli olacaktır sanırım. Duygularınızı işinize çok kaptırıyorsunuz. Önce olayları profesyonelce analiz etmeyi deneyin...

Sozlesmede bu programla yapilan konusmalarin yoneticiler tarafindan okunabilecegi acikca belirtiliyor mu? Merak ettim internetten baktim. Avrupa insan haklari mahkemesi boyle bir durumda sirket ici yazisma programi da olsa calisanlarin yazismalarini okumanin ozel hayatin gizliligi ilkesini ihlal ettigine karar vermis. Haberiniz olsun.

Bence profesyonel düşünmüyorsunuz. Ayrıca insanların sistemdeki mesajların başkaları tarafından okunabileceğini bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. “Bilmiyor olabilirler” demişsiniz. Demek ki saklıyorsunuz. İş için kullanılması gereken bir yazışma sistemi olsa dahi insanların bu konuda bilgilendirilmesi gerek.

Tabi ben 11 yıldır çalışıp sektörde tutunan değil 1 yıldır saçma sapan işlerde çalışan mühendisim O yüzden görüşümü dikkate almasanız da olur

konu sahibi merakımdan baya üst düzey bir yönetici bir arkadaşıma attım konunuzu

gelen cevap şu oldu

"şirkette sevişmedikleri sürece hiçbir şey yapamaz onun üstüne vazife değil" dedi.

bilginize.
Yok yok konu o değilmiş zaten, günde 4 saat sistem üzerinden sexting yapmaları, müşteriler ile de sevgili olabilme ihtimallerinin yüksek! olması ayrıyettende bu büyük holdingin yüzü oldukları için, duyulması durumunda şirket itibarının yerle yeksan olması asıl konu...

Benimde kafama takılmıştı bu konu, herkes normal okunabilir demişti ama aksi belirtilmedikçe özel hayatın ihlaline giriyormuş, çok mantıklı...yurtdışı menşeeli globalde yüzbinin üstünde çalışanın olduğu şirketlerde çalıştım ama açıkçası messenger üzerinden konuşmaların okunduğunu bilmiyordum,sözleşmemde falanda böyle bir bildirim olmamıştı...şirketin kaynaklarının şahsi kullanılmaması maddesi olabilir ama öteki türlüsünden haberleri yoktur bence... konu sahibi izinsiz şekilde, çalışanlardan habersiz okuyor. Kaldı ki teklif arıyordum demişti ama teklifler mail yoluyla gelir yada yapılır. Orasıda ayrı muamma zaten. Şüphelendi, konuşmaları takip etti diye düşünüyorum artık :)

Tabi ki 1 ya neyin emeği Allah aşkına iş dışında kullanılmaması için sözleşme imzalanmış ee yaptıkları işe bak, her açıdan etik değil herkes de öğrensin ayıpsa yapmıcaklardı rezil olsunlar haketmişler yerin dibine sokun def edin gitsinler, eşlerini çoluğunu geçimini onların düşünmesi gerekiyordu sizin değil

konu sahibi merakımdan baya üst düzey bir yönetici bir arkadaşıma attım konunuzu

gelen cevap şu oldu

"şirkette sevişmedikleri sürece hiçbir şey yapamaz onun üstüne vazife değil" dedi.

bilginize.
Ya lütfen rica etsem baya üst düzey yönetici arkadaşınıza söylesenizde bana oralardan bir iş ayarlasa
Diğer personeller eşek gibi çalışırken benim böyle ohhh rahat relax olabileceğim, akşamlara kadar şirket programı üzerinden mesai vaktinde 4 saat sexting yapıp zevk okyanuslarında yüzebileceğim, yakalanırsamda adeta ödül gibi yüklü tazminat alabileceğim bir işe ihtiyacım var :/
Ayarlarsanız sevinirim
Baya üst düzey yönetici arkadaşınızada selamlar. Ben kendim selam veremiyorum malumunuz kendisi baya üst düzeyde olduğu için böyle alçaktan sesimi duyuramıyorum :/

Of ya Allahin cezalari ne varya evlenmissiniz yazik degil mi evdeki kadina veya adama Rabbim.herkesesabir versin ogrendiklerinde neler yasanir Allah bilir aldatilan kadin icin en guzeli adamin veya kadinin bes kurussuz kalmasi rezil olmasi ama boykeleri rezil olmaz isin icinden siyrilirlar

konu sahibine yardımcı olmak için yazdım sizi bir sebepten engellemişim zaten geçmişte hatırlamıyorum neden. her neyse polemik çıkarmaya çalışmayın.

işe güce yansıyan bir şey yoksa kımsenın özel hayatına karışma hakkınız yok..
ıkısının ahlaksızlığı ve ıkısının bu ahlaksızlıktan memnun olması.
başları boyunları devrılsın.gerçeklerin birgün gün yüzüne çıkma gıbı kötü bir huyu vardır.inşallah çıkar.
o yuzden boşverin.okumamış gıbı ve bır dahada okumayın.

konu sahibine yardımcı olmak için yazdım sizi bir sebepten engellemişim zaten geçmişte hatırlamıyorum neden. her neyse polemik çıkarmaya çalışmayın.
Hatırlarsanız bana da haber verin :/
Ve bundan sonra kimseye yardımcı olmaya çalışmayın çünkü olamıyorsunuz.
Sevgiler

Mesai saatinde yazışmışlar hala işe güce yansıyan bir şey yoksa diyorsunuz. Yorumlarım yarısı bu doğrultuda nasıl oluyorsa. Yansımış işte... günlük mesaiden dört saat düşünce geriye ne kalıyor hesaplayın.

Bu şirketin kuralları ve bakış açısıyla ilgili eşimin iş yerinde evli bı çalışanin bekar biriyle ilişkisi olduğu görülmüştü normalde aynı soyisminde iki kişi dahi çalışamıyor uzaktan akraba olanlar dahi 10 senelik çalışanı hakları verilip çıkarıldı asla müsamaha gostermiyorlar bu konuda heryer faklı tabi

normal bır muhabbet olsaydı mesai saati içinde konu buraya açılırmıydıı.

Konu acarken ahlaktan girmis konu sahibi,bide haksızlık karsısında susan dilsiz seytandr dıye guzellemesini de yapmıs:)
Sonra baktı ki is kendine dönuyor?Uyarını yap gec ,özelinden sanane dıyor insanlar ,hemen aa 4 saat muhabbet ediyorlara gelmis is:)
simdi burası onu yazmak icin yanlıs mecra ablacım.
Bu bosa harcama olayını burda hepimiz yapıyorz cunku:)
Calısırken hepimizin sayfası acık,bos zamanda bakıyorz,okuyorz.
Onu gec derste girip yorum yapan öğretmenler var bu sitede.
O mesai harcama olayını bi gecelim,
Onu hep yapıyorz,coğumuz insani sartlarda calismadğı icin (en az10 saat)
Bosa zaman geciriyorz valla kusura bakma.

normal bır muhabbet olsaydı mesai saati içinde konu buraya açılırmıydıı.
Onu konu sahibine soracaksın açar mıydı??? O zaman buraya sormadan belki kendisi karar verebilirdi. Bana kalırsa o zaman da şirket imkanları sohbet amaçlı kullanılamaz prosedürü neyse işlemeli derdim

Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler mi diyelim?
Bu gidiş etik değil deyip müdahil mi olalım?
Ahlâk felsefesinin pratikte vücut bulmuş hali konu sanki.
Platon' un idealist ahlak öğretisi mi?
Epikuros'un hazcı ahlak öğretisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…