- 8 Mart 2019
- 6.906
- 32.388
- 548
- 39
Konudan anladığım tesadüfi şekilde yazışmaların fark edilmiş olması, kadın olanın hırslı bir orta düzey yönetici olması, erkeğinde yıllardır firmada çalıştığı, x ve y nin mesai saatlerinde sexting yapması... sexting i de ilk kez duydum ya neyse :) yani burdan çıkarımım bu kişilerin işleri konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığı oldu ta ki siz msjları görene kadar... günde 4 saat sexting yaptılarsa bile hergün olması mümkün değil yoksa performanslarına çoktan yansırdı diye düşünüyorum. Demek ki bu kişiler işlerinde en azından ‘yeterli’ sayılabilirler ya da sizin firmanızda işler çok yoğun değil siz msjları düzenli okumaya, onlarda günde 4 er saat sextinge fırsat bulabiliyorlar. Ben bazen saatlerce tuvalete gidemediğimi, gece 4 te işten çıkıp sabah 9 da işe geldiğimi çok bilirim zira...Ayrıca konuya profesyonellik dışında duygusal baktığınız cümlelerinizden çok aşikar... En fenası bu kişileri müşterilerle bile olabilecek potansiyelde görmüşsünüz ki okuduğuma inanmak istemedim. Burada yapabileceğiniz şeyler şirketin politikasını uygulamak ve gerekiyorsa hukuki destek almak olabilir sadece...Şirketinizi ilgilendiren kısmı iş saatleri içinde şirket yazılımı kişisel kullanmak ve işleri aksatmaktan öteye gidemez aksi sözleşmede belirtilmedikçe. Buna göre aksiyon almanız yeterli olacaktır sanırım. Duygularınızı işinize çok kaptırıyorsunuz. Önce olayları profesyonelce analiz etmeyi deneyin...