yabancılık çekip hiç topiğe girmeyip geyik sohbeti ;)

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
ya bakıyorum herkes neredeyse birbirini tanıyor..oraya gir çık atla matla olmii ve ben azıcık sohbet istiyorum yahuuşakkıdı

merhaba canım yine ben süprizzzzz profiline bakınca gördüm başlığını girip merhaba diyeyim dedim Eskişehirliymişsin bende anadolu üniversitesinde okudum az çok biliyorum Eskişehiri yani gerçi yeni halini hiç bilmiyorum

aaa benim saçma sapan topiğimde ne işin var ewet canım esk liyim..ne güzel eskişehirde öğrenci olmak bir ayrıcalıktır:1hug: ben de osmangazi ü.de okudum.. hangi bölümü bitirdin hangi senede?

:)) Turizm ve otelciliği bitirdim 2002 de güzeldi ama şimdi çok değişmiş diye biliyorum

bu devirde iş bulmak bi mucize zaten bende çok uğraştım iş bulabilmek için ama malesef bende lisans devam ediyodum işletmeye üst üste kalınca bıraktım sonrada süpriz bizim ufaklık geldi :ecrin_bebek:

merhaba kızlarrrrr
sessiz sessiz 2 li muhabbetmi var .2 torpak bulmuşsunuz birbirinizi.
Valla acayip bir başlaık olmuş be canım :roflol:
Hayırlı olsun topiğin alkisalkisalkis
selam ben rosem kız anneleri gelin bizde coşalımdan.Yani bizimde topiğimiz var ama bende geldim işte.
Ben istanbul danım evliyiz ve tabiki 1 kızım var.Şuan çalışmıyorum.3 ay önce ayrıldım işimden.

Eğer beni kabul edersen ben sohbete varım kaydirigubbakcemile3

eee, ne konuşuyosunuz bakem,
bende bir es esli olarak bi bakiim dedim gerçi benim topikim vede cankuşlarım varr.
ama hemşomuda yanlız bırakmayım dedim.

ayy hoşgeldiniz efenimsositososito kabul etmez miyim çok sevinirima.s.

bu devirde iş bulmak bi mucize zaten bende çok uğraştım iş bulabilmek için ama malesef bende lisans devam ediyodum işletmeye üst üste kalınca bıraktım sonrada süpriz bizim ufaklık geldi :ecrin_bebek:

ewet canım iş bulmak zor..ben üni den mezun olunca 5 yıl esk de özel bi hast.nede calıştım..sonra evlenince malum bıraktım..şimdi çalışmayı hiç düşünmüyorum halimden memnunum ev işi bebeksositososito

senin anladığını tahmin ediyorum zaten evet ızmit'liyim ben doğma büyüme eşimde buralı çok şükür memleket hasreti çekmedik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…