yabancılık çekip hiç topiğe girmeyip geyik sohbeti ;)

merhaba kızlar ben es deyilim ama bende baktım şöyle bi sohbet güzel geldi benimde kızım var 10 aylık o fırsat verdikçe giriyorum işte bursada oturuyorum ve ben malesefki memleket hasreti çekiyorum:KK43:

hoşgeldin mecbue..burda esesli olmak gerekmiyorkaydirigubbakcemile5 sohbet durdu yaw..başlıktan dolayı sanırımkaydirigubbakcemile3 pek katılım yok yani..
allah bağıslasın kızını..ne güzel büyütmşsün..benim de kızım var..

hoşgeldin canım..ne iyi yaptın hemşo:1hug: esk den neresindensin

kız ben esk'in Sakarya caddesindenim,
emme İst'te oturuyorum.Annem orda her sene giderim gurbette olunca anca seneden seneye oluyor.
ama bir es esli olarak burada herkesin eskişehiri övgü dolu sözlerle bahsetmesinden de gurur duyuyorum hani yani.
Büyükerşen büyük adam.

kız ben esk'in Sakarya caddesindenim,
emme İst'te oturuyorum.Annem orda her sene giderim gurbette olunca anca seneden seneye oluyor.
ama bir es esli olarak burada herkesin eskişehiri övgü dolu sözlerle bahsetmesinden de gurur duyuyorum hani yani.
Büyükerşen büyük adam.

aah ben de artık seneden seneye ancak giderim..mesafe uzaklaşacak yavaş yavaş..

ayy hoşgeldiniz efenimsositososito kabul etmez miyim çok sevinirima.s.

selam hayatım bu saatte fırsat buldum ancak.Annemle babam bizdeydilerde.2-3 gün bi değişiklik olsun diye bize alalım dedim.
Ben ist.Sarıyerde oturuyorum.Çok hoş bir semttir boğazın başlangıcı yeşillik ve mavilikler bir arada.Onları azıcık hava güzelken bi gezdirim istedim.
ondan fırsat bulamamdım girmeye.Ama maşallah sayfalarınız artmış:nazar:

selam hayatım bu saatte fırsat buldum ancak.Annemle babam bizdeydilerde.2-3 gün bi değişiklik olsun diye bize alalım dedim.
Ben ist.Sarıyerde oturuyorum.Çok hoş bir semttir boğazın başlangıcı yeşillik ve mavilikler bir arada.Onları azıcık hava güzelken bi gezdirim istedim.
ondan fırsat bulamamdım girmeye.Ama maşallah sayfalarınız artmış:nazar:

artmaz mı başlığımın cazibesi çekiii herkesizemuszemus
ne güzel yaa annem babam yakın olsa da biz de alsak yanımıza..hatta kayınvalidemi de:jeyyar:
istanbulu merak ediyorum ama çok ürkütücü geliyor bana..sen de ballandır ne güzel mavilik yeşillik ohhh:nazar: bizim burada safranboluda(bizim değil elin memleketi tabii:KK66:sadece bol bol yeşillik mevcut..hatta oturduğum site dağın yamacındaşakkıdı gidecez bakalım buraları da bırakıp nerelere:kahve:

artmaz mı başlığımın cazibesi çekiii herkesizemuszemus
ne güzel yaa annem babam yakın olsa da biz de alsak yanımıza..hatta kayınvalidemi de:jeyyar:
istanbulu merak ediyorum ama çok ürkütücü geliyor bana..sen de ballandır ne güzel mavilik yeşillik ohhh:nazar: bizim burada safranboluda(bizim değil elin memleketi tabii:KK66:sadece bol bol yeşillik mevcut..hatta oturduğum site dağın yamacındaşakkıdı gidecez bakalım buraları da bırakıp nerelere:kahve:

sen memur eşisin o zaman polis falanmı eşin.Ne güzel değişik yerlerde bulunmak.Ama safranbolu çok güzel biryer gerçi hiç gelmedim ama tarihi ve doğal güzellikleri olan bir yer

Evet ist ürkütücü ama bir okadarda çekici bir kadın gibi.Vazgeçirtmiyor kendinden.
Benim gibi kokoş :roflol: Bi süsleniyo püsleniyo cazibesinden vaz geçirtmiyorbayanssulusmile

asker eşim.walla hiç ama hiiiiç güzel değil başka yerlerde olmak..
safranbolunun doğası güzel ama insanları bi tuhaf..genelleme yapıyorum ama öyle:umursamaz:
bir çarşısı var karabük ve safranbolunu gez gez bitmiyor canım birer caddeden ibaretkaydirigubbakcemile3 yani anlayacğın sade we pasaklı:1closedeyes:

asker eşim.walla hiç ama hiiiiç güzel değil başka yerlerde olmak..
safranbolunun doğası güzel ama insanları bi tuhaf..genelleme yapıyorum ama öyle:umursamaz:
bir çarşısı var karabük ve safranbolunu gez gez bitmiyor canım birer caddeden ibaretkaydirigubbakcemile3 yani anlayacğın sade we pasaklı:1closedeyes:

hadi yaaa okaaa büyük bir çarşı demekdelikafadulden

ee şimdiki yer neresi olacak acaba yakın zamandamı tayin hadi gel istanbula şekerim:eek:

hoşgeldin mecbue..burda esesli olmak gerekmiyorkaydirigubbakcemile5 sohbet durdu yaw..başlıktan dolayı sanırımkaydirigubbakcemile3 pek katılım yok yani..
allah bağıslasın kızını..ne güzel büyütmşsün..benim de kızım var..

hoşbulduk canım gecikmiş bi hoşbulduk ama sendede bebek var bilirsin zor bebek bakmak fırsat buldukça gelirim ama ben büyüttüm ama nasıl büyüttüm bide bana sor benim kızım 6 buçuk aylık doğdu prematüre yani

hoşbulduk canım gecikmiş bi hoşbulduk ama sendede bebek var bilirsin zor bebek bakmak fırsat buldukça gelirim ama ben büyüttüm ama nasıl büyüttüm bide bana sor benim kızım 6 buçuk aylık doğdu prematüre yani

off yawrum çok küçük doğmuş anlayabiliyorum zor olmuştur büyütmesi..mucize bebeklerden:nazar:
şunu anladım bebek büyüdükçe fırsat azalıyor demek ki:bbo:

merhaba

ayy ne zor geçmiştir o büyütme dönemi allah sabırlık versin.Olsun ama bak geçmiş bitmiş bile atlatmışsın zorluğu bol bol şükret canım.Bebeğin baya kararlı ama belli bak şimdiden
gelicem demiş gelmiş beklememiş zamanını :1rolleyes:

yok kızlar yok büyüdükçe daha rahatlarsınız taa ki okula kadara.s tecrübe konuşuyo

rosemcim okula başlayınca da problemler bitmez gibi geliyor bana..
seninkiler okula gidiyor zannımcaboshayallersmile

ya mızıklamayan çocuk mızık mızıklıyor..bana geliyolar az kaldılaelaelaelaelae sallarken uçurucam diye korkuyorum-tatlicadiarzu- ne zormuş bu çocuk bakmak 2 gündür anladım..

kandil_mesaji.jpg

hayatım benimki 8, sınıfta onunda derdi var tabi
ergen olduk ya anlarsınn:jeyyar:
aşık oluyoruz arada bi sivilce çıkıyo deliriyoruz elbise beğenmiyoruz sınav stresi var
ama çok şükür Allahıma çok uysal çocuk maşallah
birazda anne kıskançlığı oluyor çaktırmadan sen güzelsin ben değilim sana yakışmıyo o elbise çıkar falan diyo.Biyere çıkınca abla kardeş gibisiniz diyolar ona bozuluyo
sen kaç yaşında oldun onu giyme cümleleri kuruluyo vs...a.s

X