yabancılık çekip hiç topiğe girmeyip geyik sohbeti ;)

off yawrum çok küçük doğmuş anlayabiliyorum zor olmuştur büyütmesi..mucize bebeklerden:nazar:
şunu anladım bebek büyüdükçe fırsat azalıyor demek ki:bbo:

evet biraz zor oldu doktor ihmali yüzünden geldi erken ama işte rabbim bağışladı onu bize büyüyünce biraz daha zor çorbası meyvesi yoğurdu faland erken akşam oluyo

merhaba

ayy ne zor geçmiştir o büyütme dönemi allah sabırlık versin.Olsun ama bak geçmiş bitmiş bile atlatmışsın zorluğu bol bol şükret canım.Bebeğin baya kararlı ama belli bak şimdiden
gelicem demiş gelmiş beklememiş zamanını :1rolleyes:

yok kızlar yok büyüdükçe daha rahatlarsınız taa ki okula kadara.s tecrübe konuşuyo

evet çok sıkıntılı bi süreçten geçtik ama rabbime şükürki onu bize bağışladı biraz daha büyürse belki dahada rahat olur ama şu anda uyanıkken sadece onunla ilgilenmem gerekiyo

hayatım benimki 8, sınıfta onunda derdi var tabi
ergen olduk ya anlarsınn:jeyyar:
aşık oluyoruz arada bi sivilce çıkıyo deliriyoruz elbise beğenmiyoruz sınav stresi var
ama çok şükür Allahıma çok uysal çocuk maşallah
birazda anne kıskançlığı oluyor çaktırmadan sen güzelsin ben değilim sana yakışmıyo o elbise çıkar falan diyo.Biyere çıkınca abla kardeş gibisiniz diyolar ona bozuluyo
sen kaç yaşında oldun onu giyme cümleleri kuruluyo vs...a.s

oyy maaşallah..gencim güzelim diyorsun yaniyerimseniben
bi de ergenlik sorunlrı war demi büyüğüncekafamçokkarıştı

evet biraz zor oldu doktor ihmali yüzünden geldi erken ama işte rabbim bağışladı onu bize büyüyünce biraz daha zor çorbası meyvesi yoğurdu faland erken akşam oluyo

amaniin ben kendimi düşünemiyorum o büyüğüncebilmiyorumkismile şimdi bile oturmuyorum ben çocuk yokken de böleydim yürümeye başlayınca evin için bi o koşar bi ben artıkşakkıdı baba da çıldırır herhalde,zaten bana oldum olası bu konu da gıcık,tuttuğu yerde koltuğa yapıştırıyo beni "otuuur artık yaaa" diyekaydirigubbakcemile3

haftaya ek gıdaya geçiyoruz..hazırlaan uçusasırnaşık şey

Bır hevesle açılmış ama unutulmuş topık desene :KK66:)). Olsun be sen yazdın yaa yazarız bizde ne olcak sankiiiii.

Son düzenleme:
X