hoşgeldin canım..ne iyi yaptın hemşo:1hug: esk den neresindensin
kız ben esk'in Sakarya caddesindenim,
emme İst'te oturuyorum.Annem orda her sene giderim gurbette olunca anca seneden seneye oluyor.
ama bir es esli olarak burada herkesin eskişehiri övgü dolu sözlerle bahsetmesinden de gurur duyuyorum hani yani.
Büyükerşen büyük adam.
ayy hoşgeldiniz efenimsositososito kabul etmez miyim çok sevinirima.s.
selam hayatım bu saatte fırsat buldum ancak.Annemle babam bizdeydilerde.2-3 gün bi değişiklik olsun diye bize alalım dedim.
Ben ist.Sarıyerde oturuyorum.Çok hoş bir semttir boğazın başlangıcı yeşillik ve mavilikler bir arada.Onları azıcık hava güzelken bi gezdirim istedim.
ondan fırsat bulamamdım girmeye.Ama maşallah sayfalarınız artmış
artmaz mı başlığımın cazibesi çekiii herkesizemuszemus
ne güzel yaa annem babam yakın olsa da biz de alsak yanımıza..hatta kayınvalidemi de:jeyyar:
istanbulu merak ediyorum ama çok ürkütücü geliyor bana..sen de ballandır ne güzel mavilik yeşillik ohhhbizim burada safranboluda(bizim değil elin memleketi tabii sadece bol bol yeşillik mevcut..hatta oturduğum site dağın yamacındaşakkıdı gidecez bakalım buraları da bırakıp nerelere
asker eşim.walla hiç ama hiiiiç güzel değil başka yerlerde olmak..
safranbolunun doğası güzel ama insanları bi tuhaf..genelleme yapıyorum ama öyle:umursamaz:
bir çarşısı var karabük ve safranbolunu gez gez bitmiyor canım birer caddeden ibaretkaydirigubbakcemile3 yani anlayacğın sade we pasaklı:1closedeyes:
doğuya gidicüz büyük ihtimal..wer elini hakkari,şırnaksositososito
hoşgeldin mecbue..burda esesli olmak gerekmiyorkaydirigubbakcemile5 sohbet durdu yaw..başlıktan dolayı sanırımkaydirigubbakcemile3 pek katılım yok yani..
allah bağıslasın kızını..ne güzel büyütmşsün..benim de kızım var..
hoşbulduk canım gecikmiş bi hoşbulduk ama sendede bebek var bilirsin zor bebek bakmak fırsat buldukça gelirim ama ben büyüttüm ama nasıl büyüttüm bide bana sor benim kızım 6 buçuk aylık doğdu prematüre yani
hoşbulduk canım gecikmiş bi hoşbulduk ama sendede bebek var bilirsin zor bebek bakmak fırsat buldukça gelirim ama ben büyüttüm ama nasıl büyüttüm bide bana sor benim kızım 6 buçuk aylık doğdu prematüre yani