Yabancı uyruklu arkadaşımın derdi

Bizim erkeklerimiz zaten yabancı uyruklu kadınlara hayran(hepsi olmasada) ama arkadaşınızda bunu kullanmış hemde sonuna kadar siz birikim deyince kendi yaptığım birikim gibi 500-1000 tl falandır sandım hadi 10yılda 10bin olsun ama mebla çok yüksek.. ve aile çok önemlidir ama evlenirsin kendi aileni kurarsın ilk önceliğinn kurduğun aile olur sonra tabi elinden gelince destek olursun.. burda duyuyoruz eş ailesinden yakınanları ama bu aile hiç bir sorun yaratmamış aksine eşte aileside hayatlarına müdahale etmemiş bence biraz kendi hareketlerini düzeltmeyi denesin..

Evet...katılıyorum.
Çoğunlukla toplumdaki erkekler sarışın kadın görünce felekleri şaşıyor galiba..
Bu ülkelerin kadınlarına bir güzelleme var.
Bende anlamıyorum..
Slav ırkının yaşadığı yerlere gidenler genelde evleniyor.

O iki harfli şey sadece Ayşe hanımda yok yani sırrı bu olamaz Demek ki girişken ve tatlı dilli bir bayanmış.

Guzellikle, 2 harfliyle hiç alakasi yok.
Bizim gelin azeri inan bana ne yüz guzelligi var ne fizik var hiçbisey yok.
Gerci bizim oglan da afet yakisikli ve zengin degil asgari ucretin az ustu kazaniyor zaten ama bu kizin isteklerini yapmak icin kendini yirtiyor desem yeri, arkadaslarina etrafa borc bile yapiyor. Bizim oglanin babasi boyuna para yolluyor bunlara...

Ama asiri cilveli birsey hep erkegim hayatimin anlami duam filan

Şimdi buraya iki harfli bişey yazacam sır olarak ama banlanacağım.Sordum emin olun anlattı ama onun birazda şartları bu yönde olmuş ve bunu çok güzel kullanmış. İnanılmaz güzel kullanmış bunu ama şans faktörü de var tabiki hepsi bir araya toplanmış. Bir de bir laf etti diyor ki, ben gençliğimi güzelliğimi ona veriyorum onun en önce bana buna değer birşeyler vermesi gerekiyor. Bir kız önce kendi değerini bilmeli diyor sen kendine ne değer biçersen onu görürsün diyor. Sana başkası değer vermez ,o değeri sen belirlersin diyor.Ben oturup bugün kocam benim için ne yapacak diye bekleyemem. Ne yapması gerektiğini ona gösteririm. En başından gösteririm, sonradan değil, bekleyerek değil,diyor.Kocam iyi olursa bir ailem olur, kocam kötü olursa malım mülküm olur olmalıda çünkü gençliğimi, bedenimi verdim ona çocuk doğurdum ben diyor. (ben toparladım onun dediklerini ve yazdım)

Gençliğini vermiş karşılığını da Çalarak fazlası ile almış .Ticaret bitmiş yani.işin para kısmına bakarsan . özbekistan da o para ile değil kendinin o sülalesinin iki harflisini alır .

Başka kadın benden daha çok para biriktirir diye üzülüyor gibi geldi bana.
Sevgisine inansam üzülürdüm ama tek derdi burda ki evden olmak çünkü boşanırsa sınır dışı edilecek.

İşlerini biliyorlar yani

Adam 1.5 ayda evlenmekle hatali ama oralardaki kadinlar konudaki gibi adamlari nasil mutlu edip gozlerini kor edeceklerini cok iyi biliyorlar zaten aysenin hastanedeyken attigi mesajdan belli degil mi?
Adamlara oyle bir davraniyorlar ki adam kendini bulutlar ustunde hissediyor ve her istediklerine tamam diyorlar kadinlarin , turk kadinlari boyle degildir genelde

sıze katılmıyorum ozbek oldugu ıcın yapmadı adam bunu,veya salak oldugu ıcınde yapmadı ya da her ıstedıgını aldı dıye bu yasadıklarını da haketmedı, kım ıster ınsanın esım dedıgı kendısını dolandırsın ? ona bakarsak belkıde boyle kadınlar oldugu ıcın erkekler kadınlardan cekınıyor varsayımını da yapabılırız o zaman ?
bana gore tek yanlıs olan 1 bucuk ay ıcınde evlenmesı onuda adama sormak gerek belkıde yerım yurdum duzenım yuvam olsun demıstır adam oyleyse ozaman ???

dunyanın heryerınde boyle yapmayı almayı seven erkek var , yapmayanların de kendı sorunu veya aılesının dogru duzgun yetıstırememıs olması
dogrusu zaten erkegın kadını mutlu etmesı ustune tıtremesı evıne harcamaya cekınmemesıdır zaten.
adam karısına ev aldı dıye kadının bası derde gırmesın madem oyle kulturlerı var deyıp evlendı dıye ayrımcı da olmuyor suçlu da olmuyor

kusura bakmayın ama bız konusunca bıraz aydınlanıyor gıbı olup sonra komsum dedıgınız kadına karsı bır anda savunmaya gecıyorsunuz sempatı duyuyorsunuz bunu da yansıtıyorsunuz.

nerdeyse adamı suclu ılan ettınız pes ya
boyle konular gorunce kı halka herkese acık konular tum erkekler korkmakta haklı o zaman kadın halımle ben korktum

Son düzenleme:
Vayy bee, bende hep dan dan dan, bundan didişiyoruz kanımca

Aynen burayı okudum çok şaşırdım. Sırf para diye de bir erkeğe 7/24 duamsın bilmem nemsin vs vs diye methiye söylemek de çok aşırı. Ben yapmazdım.

Yalnız önceki bir konuda da yazmıştım. Bizim toplumda erkeklerin çoğu iki yüzlü. Biz 1 ayda evlilik konusu acsak evlilik meraklısı kadın, koca düşürmeye çalışan avcı toplayıcı kadın oluruz. Imajimiz biter.
Bunu bir Slav ırk mensubu veya Türki cumhuriyetlerden birinin mensubu yapınca hoşlarına gidiyor. Gururları egoları taklalar atıyor..

Türklerin yabancı aşkını biliyorlar.
Şimdi inkar etmeyelim. Tanzimattan beri bizde bir yabancı hayranlığı var. Bunu da çözmüşler.
Kullanıyorlar..
Biraz da suçlusu biziz.

O adamda düşünmeliydi. 1.5 ayda ne evlenmesi..
Ayrı ülkeden kültürden biri. Iyi cesaret..

Sonuçlarını da şimdi yaşıyor iste.

Bu arada ben de Turkiyeye sonradan geldim ailemde Türk var ama melezim diyeyim slav karişik.
Eşimle haziranda tanisip agustosta evlendim ve eşimin ailesi de beni kafesleyici ve parmakta oynatici olarak goruyor. Esim ne yapsa ben yaptirdim saniyorlar.

Ben asla para kacirmadim, gizli biriktirmedim, eşimden eşimin gucunun yettiginden fazlasini borcla harcla al bul demedim. Yalak hiç degilim. Çokta ön yargi şey etmeseydik

Ben haksızda olsam öyle bir mesaj atamam,aram kötüyken. En fazla özür diler kusura bakma gibi şeyler yazarım. Bunları yazmayı gururuma yediremem yalakalık gibi gelir. Bunu Ayşe ye de söyledim. Ama şöyle bişey de var ben 36 yaşındayım ve hiç evlenmedim fark buymuş demkki

Erkeklerle görüşmeleri yasaksa böyle evlenmeden olmaz geleneği varsa orda, bu mevzuyu nerden öğreniyorlar??? Türk kadınının höt zöt olmasının sebebi genellikle kapalı kültür içinde her işe koşup erkek gibi yetişmesidir

Ben 42 yasindayim iki kere evlendim , kocam evi terk edip gitse ölsem gebersen oyle seyler yazmam , gururuma yediremem beni terk edip gitmis adama bunlari soylemeyi , bu tamamen karakter meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…