Aynen öyle herkes çok seviyor çok sosyal, çok güler yüzlü.O iki harfli şey sadece Ayşe hanımda yok yani sırrı bu olamazDemek ki girişken ve tatlı dilli bir bayanmış.
Bizim erkeklerimiz zaten yabancı uyruklu kadınlara hayran(hepsi olmasada) ama arkadaşınızda bunu kullanmış hemde sonuna kadar siz birikim deyince kendi yaptığım birikim gibi 500-1000 tl falandır sandım hadi 10yılda 10bin olsun ama mebla çok yüksek.. ve aile çok önemlidir ama evlenirsin kendi aileni kurarsın ilk önceliğinn kurduğun aile olur sonra tabi elinden gelince destek olursun.. burda duyuyoruz eş ailesinden yakınanları ama bu aile hiç bir sorun yaratmamış aksine eşte aileside hayatlarına müdahale etmemiş bence biraz kendi hareketlerini düzeltmeyi denesin..Anlattım. O zaten kocasını çok seviyormuş.Size bişey diyeyim mi bu kadının suçu yok. Var ama yok.Bu kadın evlenmeden görüşmem deyince nikahı 1,5 ayda basan koca, evim olmadan asla deyince ev üstüne yapan koca, bir erkek bukadar da olamaz yani ille de Özbek karım olsun diye bukadar da herşeye evet denmez. Bir Türk kızına aynısını yapmazlar. Ben Burada özbekler kötü demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bizim erkeklerin yüklediği değerler çok başka ayrımcılıkları çok fazla. Kız çok iyi anlamış bunu ve kullanmış bana öyle geliyor.
Evet...katılıyorum.Yani gerçekten ben de bunu çok merak ederim hep. Çevremde yabancıyla evli hiçkimse yok. İnsan yeri geliyor kendi hemşerisiyle anlaşamıyor. Yabancı ülkeye çalışmaya gidip de oralardan evlenenler gerçekten bu kadar sığ mıdır...
O iki harfli şey sadece Ayşe hanımda yok yani sırrı bu olamazDemek ki girişken ve tatlı dilli bir bayanmış.
Başka kadın benden daha çok para biriktirir diye üzülüyor gibi geldi bana.Kendi olmamış istediği zaman memkete gitsin diye. Kadının ilk amacı boşanmak değil. Aslında boşanmak istemiyor. Her kadın gibi şu an derdi kocasının başka bir kadına kapılması ve özellikle başkasıyla evlenmesi. Çok korkuyor ağlıyor bu aklına gelince bile.
İşlerini biliyorlar yaniGuzellikle, 2 harfliyle hiç alakasi yok.
Bizim gelin azeriinan bana ne yüz guzelligi var ne fizik var hiçbisey yok.
Gerci bizim oglan da afet yakisikli ve zengin degil asgari ucretin az ustu kazaniyor zaten ama bu kizin isteklerini yapmak icin kendini yirtiyor desem yeri, arkadaslarina etrafa borc bile yapiyor. Bizim oglanin babasi boyuna para yolluyor bunlara...
Ama asiri cilveli birsey hep erkegim hayatimin anlami duam filan
Adam 1.5 ayda evlenmekle hatali ama oralardaki kadinlar konudaki gibi adamlari nasil mutlu edip gozlerini kor edeceklerini cok iyi biliyorlar zaten aysenin hastanedeyken attigi mesajdan belli degil mi?Anlattım. O zaten kocasını çok seviyormuş.Size bişey diyeyim mi bu kadının suçu yok. Var ama yok.Bu kadın evlenmeden görüşmem deyince nikahı 1,5 ayda basan koca, evim olmadan asla deyince ev üstüne yapan koca, bir erkek bukadar da olamaz yani ille de Özbek karım olsun diye bukadar da herşeye evet denmez. Bir Türk kızına aynısını yapmazlar. Ben Burada özbekler kötü demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bizim erkeklerin yüklediği değerler çok başka ayrımcılıkları çok fazla. Kız çok iyi anlamış bunu ve kullanmış bana öyle geliyor.
İşlerini biliyorlar yani
sıze katılmıyorum ozbek oldugu ıcın yapmadı adam bunu,veya salak oldugu ıcınde yapmadı ya da her ıstedıgını aldı dıye bu yasadıklarını da haketmedı, kım ıster ınsanın esım dedıgı kendısını dolandırsın ? ona bakarsak belkıde boyle kadınlar oldugu ıcın erkekler kadınlardan cekınıyor varsayımını da yapabılırız o zaman ?Anlattım. O zaten kocasını çok seviyormuş.Size bişey diyeyim mi bu kadının suçu yok. Var ama yok.Bu kadın evlenmeden görüşmem deyince nikahı 1,5 ayda basan koca, evim olmadan asla deyince ev üstüne yapan koca, bir erkek bukadar da olamaz yani ille de Özbek karım olsun diye bukadar da herşeye evet denmez. Bir Türk kızına aynısını yapmazlar. Ben Burada özbekler kötü demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bizim erkeklerin yüklediği değerler çok başka ayrımcılıkları çok fazla. Kız çok iyi anlamış bunu ve kullanmış bana öyle geliyor.
Vayy bee, bende hep dan dan dan, bundan didişiyoruz kanımcaEvet bende aynen sizin dediğiniz gibi güveni oturtman gerekir diyorum ve yazdıklarınızı okuyorum. Eğer kurtarmak istiyorsan bunu yapacaksın. Asla sesimi yükseltmiyorum kavga etmiyorum diyor asla. Eve gelmiyor neredeydin diye sıkmıyorum diyor. Doğuma gelmedi hepimiz kızdık. O tek laf etmedi. Mesaj yazmış doğumdan sonra kocasına gösterdi." Kızgın olduğunu biliyorum. Ondan gelmedin. Çok güzel oğlumuz oldu. Sen benim tek erkeğimsin.Senin iyi olduğunu bilmek bile bana yeter kocam.Sen olmasan ben kadın değilim bu dünyada erkeğim" yazmış. Allahım ölecem şimdi benim aklıma gelmez bu laflar. İşte düzelmesi için elinden geleni yapıyor sizdende yardım istiyor her yönden.
Aynen burayı okudum çok şaşırdım. Sırf para diye de bir erkeğe 7/24 duamsın bilmem nemsin vs vs diye methiye söylemek de çok aşırı. Ben yapmazdım.Valla dunyada rus ve eski sscb ulkelerinden olanlarin eline kimse su dokemez bu konuda, o kadar cok tanidim ki ihtisas yaptim resmen , para para para , herseyleri para
Gerci esim o ulkelerin heosine gittigi icin cok zor hayat oralarda o yuzden boyleler diyor ama yine de bana cok abarti geliyor , ulkenden çıkmışsın kendine hayat kurmuşsun , gecim derdin yok , hayatini yasa iste mutlu mesut , ne gerek var bu kadar dalavereye dolandiriciliga ne olursa olsun benim aklim almiyor bu kadar para askini
Aynen burayı okudum çok şaşırdım. Sırf para diye de bir erkeğe 7/24 duamsın bilmem nemsin vs vs diye methiye söylemek de çok aşırı. Ben yapmazdım.
Yalnız önceki bir konuda da yazmıştım. Bizim toplumda erkeklerin çoğu iki yüzlü. Biz 1 ayda evlilik konusu acsak evlilik meraklısı kadın, koca düşürmeye çalışan avcı toplayıcı kadın oluruz. Imajimiz biter.
Bunu bir Slav ırk mensubu veya Türki cumhuriyetlerden birinin mensubu yapınca hoşlarına gidiyor. Gururları egoları taklalar atıyor..
Türklerin yabancı aşkını biliyorlar.
Şimdi inkar etmeyelim. Tanzimattan beri bizde bir yabancı hayranlığı var. Bunu da çözmüşler.
Kullanıyorlar..
Biraz da suçlusu biziz.
O adamda düşünmeliydi. 1.5 ayda ne evlenmesi..
Ayrı ülkeden kültürden biri. Iyi cesaret..
Sonuçlarını da şimdi yaşıyor iste.
Ben haksızda olsam öyle bir mesaj atamam,aram kötüyken. En fazla özür diler kusura bakma gibi şeyler yazarım. Bunları yazmayı gururuma yediremem yalakalık gibi gelir. Bunu Ayşe ye de söyledim. Ama şöyle bişey de var ben 36 yaşındayım ve hiç evlenmedim fark buymuş demkkiAdam 1.5 ayda evlenmekle hatali ama oralardaki kadinlar konudaki gibi adamlari nasil mutlu edip gozlerini kor edeceklerini cok iyi biliyorlar zaten aysenin hastanedeyken attigi mesajdan belli degil mi?
Adamlara oyle bir davraniyorlar ki adam kendini bulutlar ustunde hissediyor ve her istediklerine tamam diyorlar kadinlarin , turk kadinlari boyle degildir genelde
Erkeklerle görüşmeleri yasaksa böyle evlenmeden olmaz geleneği varsa orda, bu mevzuyu nerden öğreniyorlar??? Türk kadınının höt zöt olmasının sebebi genellikle kapalı kültür içinde her işe koşup erkek gibi yetişmesidirAdam 1.5 ayda evlenmekle hatali ama oralardaki kadinlar konudaki gibi adamlari nasil mutlu edip gozlerini kor edeceklerini cok iyi biliyorlar zaten aysenin hastanedeyken attigi mesajdan belli degil mi?
Adamlara oyle bir davraniyorlar ki adam kendini bulutlar ustunde hissediyor ve her istediklerine tamam diyorlar kadinlarin , turk kadinlari boyle degildir genelde
Ben 42 yasindayim iki kere evlendim , kocam evi terk edip gitse ölsem gebersen oyle seyler yazmam , gururuma yediremem beni terk edip gitmis adama bunlari soylemeyi , bu tamamen karakter meselesiBen haksızda olsam öyle bir mesaj atamam,aram kötüyken. En fazla özür diler kusura bakma gibi şeyler yazarım. Bunları yazmayı gururuma yediremem yalakalık gibi gelir. Bunu Ayşe ye de söyledim. Ama şöyle bişey de var ben 36 yaşındayım ve hiç evlenmedim fark buymuş demkki