Yabancı kadın hayranlığı ⁉️

Kim karar veriyor buna ? Sen öyle olmadığını iddia edersin, ama yaşın yüzünden ciddiye alınmadığında anlarsın olup olmadığını. ( seni ciddiye almadığım için söylemiyorum )
Bağlaçlardan önce ve sonra noktalama işareti gelmez bu arada.(öylesine söyledim bu arada)

Tam senlik bi tanım var socially awkward diye. Ona da bak sosyal medyadan bu daha büyük bi dert olabilir senin için.

Belki de konuyu ifade edemedim,tam olarak bunu kast etmek istemiştim. Çok bilmiş mükemmel “ablalar” ağladığımı falan iddia etti bir de ben istediğimde gayet de ilgi çeken bir hanımefendiyim oysaki ((

Bağlaçlardan önce ve sonra noktalama işareti gelmez bu arada.(öylesine söyledim bu arada)
Ahh canım kıyamammm, sözelci olduğunu %90 oranından anlamıştım zaten. Ama benimle zeka yarıştırmak istemezsin. 18 yaşında yeni bir travma kazandırmak istemem sana. Hiçte sevmem senin gibi tipleri. Sen köşende ağla ablacım. Fazla vakit aldın.

Saçma olduğuna kendim karar verdim, tamamen şahsi yorumumdur
Sana abla tavsiyesi olsun, erkeklere kafa yorana kadar derslerine kafa yor. Belki sende kariyer sahibi olabilirsin

Bizim kucuk kizlarda da koreli erkek hayranligi var oysa

Ahahahah sen anca benim gibi dişine uygun görünenlerle zeka yarıştırmak istersin,Cahide Arf abla. Oradaki %90 oran da benim muhabbetimin olduğu insanlar içindeki orandı,senin yorum yapman imkansız. Zekanla övünden de aklıma şey geldi:Kim en çok neyle övünüyorsa onun yokluğunu gizlemek içindir.Neyse,hiç de sevmem senin gibi tipleri. Fazla vakit aldın.

Çevrende low profile insanlarla dolu demek ki.

Az önce noktalama işareti düzelten biri için, berbat bir paragraf olmuş. :)
SEN ANCA BENİM GİBİ DİŞİNE UYGUN derken zekan üzerine kendi kendine cevap vermişsin zaten. :) bana söz kalmamış.

dedi,üniversite sınavında tüm konulardan temel soruları çözen neslin bireyi:) sizin ÖSS sorularınızı biz çerez diye yiyoruz. Bu arada hedefim YTÜ,denemelere bakılırsa kesin de:)
Tatlım seni üzmek istemem ama ben bilgisayar mühendisiyim, senin zor diye bahsettiğin cart curt şeyleri çerez diye yemeyi 16 yil önce bitirdim
Bebe ya, gece gece ne güldürdün beni

Son mesaj: Siz her şeyde mükemmel ablalar kendiniz çalıp oynayın,ben de yatayım yarın denemem var. Bu muhabbet bu kadar uzadığına ve sizler tarafından farklı yerlere çekildiğine göre kafa zehir cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…