- 21 Ağustos 2024
- 140
- 45
- 13
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
-
Cevap veren kişilere bakalım o hâlde,onların yaşı 18 değildir. Bahsettiğim kesimden ergen olanlar da var 62 yaşında olan da. Ayrıca siz 18 yaşınızda ciddiye alınacak konular açmaktan acizdiniz diye yorumladım aynı kefeye girmeseniz mi acaba? 18 yaşındaki üye sizin yaşınıza geldiğinde bin gömlek büyük olacak belli ki,kafa zehir maşallahKonu sahibinin yaşı 18. Bahsettiği yabancı kız hayranı dediği kişiler lise öğrencisi erkek çocukları falan arkadaşlaryani çok da ciddiye almayın konuyu. Muhtemelen hayatında kadın bile görmemiş minik sivilceli ergenler.
rus (Slav) kadınlarının alt-orta sınıfları çabuk çöküyor, çalışan onlar, çocuk bakan onlar, öyle cilt bakımıdır bilmem nedir öyle bir para imkan yok o kadınlarda, genetik olarak da öyle bir yapıları var, evet, çabuk çökmeye meyilliler, bak mesela bu konuda uzak asya kadını çok şanslı onlara 60 yaşına kadar bişey olmuyor.Yabancı kızlar da bızımkılere bayılıyorduyabancı bı hostes arkadasım var ve yalnız. Dedım kı bırılerıyle tanıstıralım senı hep dilinde ask mesk lafları var bıraz ağzını aramak ıstedım. Aman dedı yok Turk mu istemem no diyo acele kız panıkledı no Türk erkeği diyo asla asla fln bakıs acıları bıraz farklı. Kabalar ağam paşam takılıyorlar istemem yapamayız bız dedi,
Bosverın dert edınmeye değmez amaaan.
(not Rus kadınları 40 tan sonra cok cabuk cöküyor dombiş kısa saçlı babanenelere dönüyorlar sorry)
“18” ifadesinin cevabını alınca “küçük kız” olduk sanırım Mrs. Hiç:) bu benim az önceki cevabımın kanıtıdır,heheheheKonu sahibi lise öğrencisi küçük bir kız çocuğu arkadaşlar, diğer konularından biliyorum. Bahsettiği yabancı kız hayranı dediği kişiler lise öğrencisi erkek çocukları.yani çok da ciddiye almayın konuyu. Muhtemelen hayatında kadın bile görmemiş minik sivilceli ergenler. Reşit bile değiller.
Hayranlıktan rahatsız oluyorum gibi bir ifade geçti mi orada? Kıyaslamaktan hoşlanmıyorum dedim. Ondan sonra Türk insanı niye okuduğunu anlamıyor bla blaOlabilir hayranlık farklı geliyor herkese. Sorsak çoğu kadın da yabancı erkekleri daha çekici ve yakışıklı bulur. Hayranlık ve ilişki farklı sonuçta. Niye rahatsız oluyorsun
Sen bence tekrar oku yazdıklarını büyük bir kompleks yapıp rahatsız olup sinirleniyorsun işteHayranlıktan rahatsız oluyorum gibi bir ifade geçti mi orada? Kıyaslamaktan hoşlanmıyorum dedim. Ondan sonra Türk insanı niye okuduğunu anlamıyor bla bla
Ekşiden mi geldin?Şimdiye kadar tanıdığım erkeklerin %90’ında yabancı kadın hayranlığı var. Sürekli bi Türk kızlarını gömme,yerme… anlamıyorum biz mi eksiğiz onlar mı fazla? Ulan sürekli eksik taraflarımıza yorum yapıyorlar bir de,çok doluyum. Velhasılıkelam biz onları nasıl gömeceğiz şimdi ? Biscolata erkekleriyle falan mı kıyaslayalım
Kompleks yapmıyorum nedense konuları küçümseyenler hep aynı insanlar,ne bu “tecrübe” kompleksi mi? 35 yaş sendromu muSen bence tekrar oku yazdıklarını büyük bir kompleks yapıp rahatsız olup sinirleniyorsun iştebüyüyünce geçer kabullenirsin bla bla
Varsayalım öyle,ee? Birçok kadının kafasındaki bir soru işaretiymiş aslında. “Ergen” diye gömeceğinize tavsiye verin o zaman çok biliyorsanız.Ekşiden mi geldin?
35 yaşında mutlu olmayı 18 yaşında hüüüü erkekler böyle eksik yanıma vuruyor şöyle beni aşağılıyor diye ağlamaya tercih ederimKompleks yapmıyorum nedense konuları küçümseyenler hep aynı insanlar,ne bu “tecrübe” kompleksi mi? 35 yaş sendromu mubla bla(ergensek hakkını verelim vesselam)
Üyelerin “yabancı hayranı erkekler var yiiaa” cümlesindeki yabancı hayranı erkeklerin yaş ortalaması 16-17 olan, eline kadın eli değmemiş liseli bebeler olduğunu bilmesi için yazdım. Bu sitede reşit olan hiçbir kadın, tek ilişkisi sağ eliyle olan liseli erkeklerin kadınlar hakkındaki düşüncelerini umursamıyor.Cevap veren kişilere bakalım o hâlde,onların yaşı 18 değildir. Bahsettiğim kesimden ergen olanlar da var 62 yaşında olan da. Ayrıca siz 18 yaşınızda ciddiye alınacak konular açmaktan acizdiniz diye yorumladım aynı kefeye girmeseniz mi acaba? 18 yaşındaki üye sizin yaşınıza geldiğinde bin gömlek büyük olacak belli ki,kafa zehir maşallah. Ayrıca bu başkalarının açtığı konuları küçümsemek ne oluyor? Beğenmediyseniz görmezden gelin
Aşağılamak? 18 yaşında aklı başında “ergen” olmayı 35 yaşında egoist olmaya tercih ederim35 yaşında mutlu olmayı 18 yaşında hüüüü erkekler böyle eksik yanıma vuruyor şöyle beni aşağılıyor diye ağlamaya tercih ederim
herseyi kişisel alman da ergenlikten. insan ergenken dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneder. merdivenden duser mesela, kimsenin umru degildir - gunlerce kendini yer "herkes beni gördü, rezil oldum" diye. Sacini kestirir, begenmeZ, kimsenin umru degildir - gunlerce evden cikmak istemez.Hayranlıktan rahatsız oluyorum gibi bir ifade geçti mi orada? Kıyaslamaktan hoşlanmıyorum dedim. Ondan sonra Türk insanı niye okuduğunu anlamıyor bla bla
Reşit olan bir sürü kadın gayet de cevap vermiş,tecrübelerini anlatan da var. Diğer tüm reşit kadınların sözcüsü siz misiniz,onlar adına karar mercii misiniz?Üyelerin “yabancı hayranı erkekler var yiiaa” cümlesindeki yabancı hayranı erkeklerin yaş ortalaması 16-17 olan, eline kadın eli değmemiş liseli bebeler olduğunu bilmesi için yazdım. Bu sitede reşit olan hiçbir kadın, tek ilişkisi sağ eliyle olan liseli erkeklerin kadınlar hakkındaki düşüncelerini umursamıyor.
gömmüyorlar yeriyorlar ne demek? Kendini aklı başında mı sanıyorsun?Aşağılamak? 18 yaşında aklı başında “ergen” olmayı 35 yaşında egoist olmaya tercih ederim+aşağılama kelimesi geçmedi ki be anam,genel bir durumdan bahsettim ve bu erkeklerin içinde kuzenim bile var. Kendin çalıp kendin oynuyorsun (
Niye sinirlendin? Kompleks mi bu? Aklım başımda olduğu için yerinde cevaplar vererek tartışmayı uzatıyorum ve ben cevap vermeyi kestiğim an bitecekgömmüyorlar yeriyorlar ne demek? Kendini aklı başında mı sanıyorsun?
18 yaşındayken türk erkekleri neden yabancı kadınları beğeniyor diye hiç düşünmemiştimCevap veren kişilere bakalım o hâlde,onların yaşı 18 değildir. Bahsettiğim kesimden ergen olanlar da var 62 yaşında olan da. Ayrıca siz 18 yaşınızda ciddiye alınacak konular açmaktan acizdiniz diye yorumladım aynı kefeye girmeseniz mi acaba? 18 yaşındaki üye sizin yaşınıza geldiğinde bin gömlek büyük olacak belli ki,kafa zehir maşallah. Ayrıca bu başkalarının açtığı konuları küçümsemek ne oluyor? Beğenmediyseniz görmezden gelin
Biri yanımda yabancı kadın övse evet güzel der geçerim hüüüüü eksik yanıma vuruyorlar diye ağlamam. Tavsiye al 35lik ablandan.Niye sinirlendin? Kompleks mi bu? Aklım başımda olduğu için yerinde cevaplar vererek tartışmayı uzatıyorum ve ben cevap vermeyi kestiğim an bitecek
Matematik ile aranız epey kötü belli.Şimdiye kadar tanıdığım erkeklerin %90’ında yabancı kadın hayranlığı var. Sürekli bi Türk kızlarını gömme,yerme… anlamıyorum biz mi eksiğiz onlar mı fazla? Ulan sürekli eksik taraflarımıza yorum yapıyorlar bir de,çok doluyum. Velhasılıkelam biz onları nasıl gömeceğiz şimdi ? Biscolata erkekleriyle falan mı kıyaslayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?