- 21 Ağustos 2024
- 140
- 45
- 13
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
-
Normal çok haklılarŞimdiye kadar tanıdığım erkeklerin %90’ında yabancı kadın hayranlığı var. Sürekli bi Türk kızlarını gömme,yerme… anlamıyorum biz mi eksiğiz onlar mı fazla? Ulan sürekli eksik taraflarımıza yorum yapıyorlar bir de,çok doluyum. Velhasılıkelam biz onları nasıl gömeceğiz şimdi ? Biscolata erkekleriyle falan mı kıyaslayalım
Ama az bir kesimden bahsetmiyoruz,sinirlerim oynamaya başladı maalesefO hırtların çöp düşüncelerini (çoğunda bu yeti pek yok da gerçi) dikkate alıp konu mu açtınız cidden.
fiziksel kıyastan bahsetmiştim aslında :)Normal çok haklılarAltını mı biter mehir adı altında şeriat seviciliği mi?
Eşyası mı biter ev isteği mi?
Çeyizi mi biter cart curtu mu?
Onlarda eksiklik var akılları kıt, çükleri çoğu zaman dik falan.Şimdiye kadar tanıdığım erkeklerin %90’ında yabancı kadın hayranlığı var. Sürekli bi Türk kızlarını gömme,yerme… anlamıyorum biz mi eksiğiz onlar mı fazla? Ulan sürekli eksik taraflarımıza yorum yapıyorlar bir de,çok doluyum. Velhasılıkelam biz onları nasıl gömeceğiz şimdi ? Biscolata erkekleriyle falan mı kıyaslayalım
amaaan ezbere konusuyorlar. sanmiyorum yurtdisina ciktiklarini, ulke ulke gezip de gördüklerini. internetten gördükleri seyleri genelliyorlar. rus kizi rus kizi diyorlar hepsinden cok rus kizi tanimisimdir (ki neredeyse 4-5 yilim rus erkegiyle gecti) gayet normal kizlar. guzeli de var cirkini de. ha guzelleri cok guzel o ayri ama her irkin guzelleri guzeldir :) Rusyada Belarusta siradan bir ara sokakta otur geleni geceni izle, gecenlerin azi "hey maşallah"lıktir.fiziksel kıyastan bahsetmiştim aslında :)
Ay olayyyyBir kere bir arkadaş böyle demiş slav kızları övmüştü. Ben de dedim ki e onların babası slav erkekleri, çok yakışıklı olurlar. Böyle acımadan yüzlerine vurmak lazım. Ki slav erkeklerini pek de yakışıklı bulmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?