• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..

kimseye hakettiginden fazla degeri vermiceksın zayıf tarafını göstermiceksşn ve gercektende aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar....

Öğrendim ki : Kimseye tamamen güvenmiceksin.Herkesten herşeyi bekliceksin.ama bunu belli etmiceksin.
Öğrendim ki : Bazen Romeolar bile gidermiş.Bu yüzden bi erkeğin sonsuza dek sana ait olduguna asla inanmıcaksın..

Yaşadıklarımdan öğrendim ki; hayatta kimseye güvenmemek lazımmış. Bir gün herkes kendi çıkarları için seni zor durumda bırakbilirmiş. Bir de kurdun ensesi neden kalınmış kendi işini kendi gördüğü için :)) zor anında kimseden yardım beklememek gerekirmiş..

ne kadar ince kesersen kes, her şeyin iki yüzü olduğunu öğrendim, sanırım bu insanlar için de geçerli, bi gerçek yüzleri var bide bizim görmek istediğimiz şekilde gördüğümüz yüzleri...

bi insana güvenmek için yıllar gerekirken güveni kaybetmek için saniyelerin bile yettiğini öğrendim...

sırf ben üzülüyorum diye hiç bişeyin değişmeyeceğini öğrendim...ve bazı insanların hiç bi zaman değişmeyeceğini...

öğrendimki kalbin temizse Allah karşına daha iyilerini çıkartıyor
maddiyat olmasada tatlı dil davranış bazen daha değerli olabiliyor
eşinin annesi seni delirtsede eşinin annesi ve kıymetlisi
insanlara değer ver ama oda sana veriyorsa yoksa mesafe koy daha değerlisin
ve yaşamak sağlık oldukça daha değerli

"İnsanlara asla yaralarını gösterme, sana vurmak istediklerinde ilk oraya vururlar..."
bunu

"Hiçbir şey göründüğü gibi değildir !... Unutma ! Bugün hayat veren su, yarın seni bile boğabilir..."
bunu

"Sükuteyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyordediler... ( Mevlana )"
bunu

ve
Kiymetli vaktimi intikam planlarina harcayamam.Inandigim Ilahi adalet var.Hersey kendiliginden oluyor..! bunu öğrendim.

Hayatta en önemli iki zümre var : SEN ve SENİN SEVDİKLERİN..Gerisi fıss , gerisi boş...

annemsiz yaşayamam aman sakın hasta olmasın üzülmesin derken,onun vefatına da dayanabilecek sabrı veriyormuş ALLAH:58:

arkadaş dost sandıklarımın yalan oldugunu güvenmemem gerektigini
fazla deger vermemem gerektiğini
zayıf taraflarımı hiç kimseye belli etmemem gerektiğini
kaybetmeyi dayanabilmeyi sabretmeyi ögrendim

öğrendim ki; çevremde kimse olmasa da tek başımayken de değerliyim.
öğrendim ki; insan nefes aldıkça hiçbir şey imkansız değilmiş.
öğrendim ki; çok sevdiğim birinden gün gelip nefret edebilirmişim.
öğrendim ki; Allah dağına göre kar verirmiş.

Öğrendim ki; hayatta insanları dinlemeliyiz(doğruları yanlışları);ama kendi yolumuzu kendimiz çizmeliyiz...
Biliyorum ki;Hayatımızda en doğru kararlar mantığımızla hislerimizin aynı doğrultuda olduğu kararlardır...

Back