• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..

Öğrendim ki, hiçbir şey için geç kalınmaması gerekiyormuş. Kimseye çok güvenmemek gerekiyormuş. Ve öğrendim ki, ne zaman mutlu olmayı hakettiğini düşünürsen ve kendini seversen, bütün sevgiler sana geliyormuş... :93:

öğrendim ki; dibe vurupta hayattan tad alamadığım an yce rabbim bana bir mutluluk gönderiyor....( 3. kez başıma geldi tecrübeyle sabit)

Ögrendimki:
Bir insana para vermekle yardim etmiyorsun, kötülük yapiyorsun aslinda.
Onun kendi basina mücadele etmesini engelliyorsun.

Ögrendimki, mutlulugun anahtari egitimmis.
Egitim oldugu yerde mutluluk var, huzur var, kendinle barisik olma var.

öğrendim ki karı kocayı bir birine düşüren hatta çiftlerin boşanmalarına neden olan hep ana babaları
gerçi bunu bayaa önce öğrendim ama neysee

Öğrendim ki;
aklında olmaması acıyı dindirmiyormuş, tek bir anımsamada yanakların ıslanabiliyormuş.

öğrendim ki bir insanla aynı evde bir seneden fazla kalınmıyor hayat sana zindan oluyormuş ahh üniversite yıllarım ahh

öğrendim ki; annem hariç kimseye güvenmemeliymişim kimseye körü körüne bağlanmamalıymışım herkesin bi çıkarı olduğunu işleri bittikten sonrada toz olup gittiklerini öğrendim

öğrendim ki ben ne kadar üzgün olursam olayım dünya dönmeye devam edecek, ben de onunla beraber dönmeliyim.:59::59::59::59:

Back