• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..

kimseyle çok aşırı samimi olmamak gerektiğini anladım ve kendimi geri çektim.
mesafe her zman için iyiymiş...
bir arkadaşın bir sözü vardı bende aynen öyle diyorum ''3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa seni satarlar''

ögrendim ki ne yaparsan yap olacakların önüne geçemiyorsun ne yaparsan yap o şey olacağına varıyor..

Öğrendimki düşenin dostu olmuyormuş
Öğrendimki kimseye fazla değer vermiyeceksin
Öğrendimki aşk sevgi hepsi fasa fisoymuş

öğrendimki aslında şu koca dünyada herkes bir gün kendi başına kalıyorumuş
öğrendim ki sırrını söyleme dostuna sonunda tuz doldurur postuna lafı çoook doğruymuş.
öğrendimki kimseye fazla değer vermeye gelmiyormuş.:sinifsinif:

öğrendim hayat biz başka hayeller kurarken başımıza gelenlermiş ve öğrendimki sabretmek çok zor bişeymiş......

öğrendimki ;

-bazen çabaların boşuna olduğunu ne naparsak yapalım sonucun asla değişmeyeceğini,
-güvenilen dağlara nedense hep kar yağdığını,
-sağlığın en büyük zenginlik olduğunu ,
-mesafelerin asla aşkı öldürmediğini aksine yüceltiği;
-hayatta dertsiz hiçççç kimsenin olmadığını ve dertlerin kişiyi olgunlaştırdığı;

öğrendim.....

ne çok şey öğrenmişim meğer hayattan.....

öğrendim ki dün dündür onu geri getirme imkanın yok ,yarın ise henüz gelmedi ona kavuşacağın belli değil ...o halde hayat aslında anda gizli

bunu tırnaklarımla duvara bile kazırım.
hayatta çamura saplandığında hiç kimse senin üstüne su tutup seni çamurdan kurtarmaya çalışmaz.
güçsüzsen bunu insanlara bir belli ettin mi,bileğini bükerler.senin üzerinden güçlenip kanını emerler.
herzaman güçlü görünüceksin.asla yıkılmıcaksın.

öğrendim ki;

elin varsa başını kaşı kendi işini kendin yap kimseye güvenme
hayat anlamsız, boş, kısa kimsenin kalbini kırma
annenle ne kadar anlaşamıyorsan da hayatta ondan başka seni karşılıksız çıkarsız sevecek kimse olmuyo her nekadar sevgisini göstermesede

Back