Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaadklarmzdan neler rendk..rendim ki..
- Konu Sahibi Mini_mini
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
- 723
bir insanı tanımadan onun hakkında konusulanlarla yola cıkarak yorum yapmamayı.... bu dunyada herseyın kendınde bıttığını... mutlu olmanın senın elınde olduğunu... şanslıyım dıyınce sansın sana döndüğünü.... herkese senı sevıyorum denmeyecegını....seni seviyorum diyen herkese ınanılmayacagını.. hiçbir başarının tesadüf olmadığını... sizi çekemeyenin, kötülüğünüzü isteyenlerin cok olduğunu... insanlara ne yaparsanız yapın yaranamadığınızı.... acı çekmenin aslında hayata karsı bır sınav olduğunu YAŞADIM ve ÖĞRENDİM. :113:
ögrendim ki ne yaparsan yap eşinin gözunde ailesı gıbı olamazsın.....
genelde hep böyle ve işin garibi evlendikleri kadın onun asıl çekirdek ailesidir...bu çok acı bişey
ogrendim ki;
deger denilen sey insanlik degil,ne kadar cok paran olduguyla dogru orantidaymis..
ah ahhhh ahhhhh sorma canım maleswf öyle resmen insanlık bunla ölçülür oldu
öğrendimki,
'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'
VE
'ınsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı'
ayakta alkışkıyorum
Öğrendim ki gerçek arkadaş çok az ediniliyormuş
insanlara kendinle ilgili ufacık birşey anlatmaya gelmiyormuş...
fırsatını bulur bulmaz kullanmaya çalışıyorlar...
öğrendim ki eninde sonunda yalnızız...
ne aile, ne evlat, ne arkadaş...herkes bir yara kadar...
bende öyle düşünüyorum
29 yılda hayatın bana öğrettiği en önemli ve tek şey "SAĞLIK" ve "SAĞLIKLI" olmaktan başka hiç bir şeyin önemli olmadığı.
evet sağlıktan ötesi yok gerçekten.
herkes öyle güzel şeyler yazmıskiiii mükemmel cok duygulandım
- 13 Haziran 2008
- 836
- 75
- 318
öğrendim ki, asla zayıf olmayacak ve güçlü görüneceksin........ ve öğrendim ki kimsenin yanında ağlamayacaksın...anneysen anneliğin hakkını sonuna kadar vereceksin çünkü o meleğin en güvenli sığınağı biricik annesi... ve öğrendimki o boncuk boncuk bakan gözleriyle meleğimi dünyalara değişmem... evet; en önemlisi öğrendimki, oğlum için herşeyi ama herşeyi yapabilirim çünkü onun mutluluğu benim mutluluğummuş.................
ögrendim ki ne yaparsan yap eşinin gözunde ailesı gıbı olamazsın.....
genelde hep böyle ve işin garibi evlendikleri kadın onun asıl çekirdek ailesidir...bu çok acı bişey
ogrendim ki;
deger denilen sey insanlik degil,ne kadar cok paran olduguyla dogru orantidaymis..
ah ahhhh ahhhhh sorma canım maleswf öyle resmen insanlık bunla ölçülür oldu
öğrendimki,
'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'
VE
'ınsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı'
ayakta alkışkıyorum
Öğrendim ki gerçek arkadaş çok az ediniliyormuş
insanlara kendinle ilgili ufacık birşey anlatmaya gelmiyormuş...
fırsatını bulur bulmaz kullanmaya çalışıyorlar...
öğrendim ki eninde sonunda yalnızız...
ne aile, ne evlat, ne arkadaş...herkes bir yara kadar...
bende öyle düşünüyorum
29 yılda hayatın bana öğrettiği en önemli ve tek şey "SAĞLIK" ve "SAĞLIKLI" olmaktan başka hiç bir şeyin önemli olmadığı.
evet sağlıktan ötesi yok gerçekten.
herkes öyle güzel şeyler yazmıskiiii mükemmel cok duygulandım