Ya şirketimiz batıcak ya bir yol bulacağız, yardıma ihtiyacımız var

Gerçekten bilmediğim için soruyorum diyelim kişi 10 parça sipariş verdi, kargo ücreti x liraysa, 10x lira mı ödüyorsunuz kargoya, yoksa standart x lira mı? İade edeceği zaman da diyelim 8 ini iade edecek , içinde kaç ürün var belli değil yine 10 x mi ödüyorsunuz x mi ? Yani 10 ürünalıp 9unu iade etmesiyle 10 ürünalıp içinden 1,2 sini iade etmesi arasında kargo ücreti açısından fark yoktur diye düşünüyorum, parça başı olarak hesaplamışsınız da geri ödediğiniz ücreti pazaryeri mi ekstra ücret alıyor anlamadım. Kargo için bir parça da aynı 10 parça da aynı değil mi?

Sizin sorununuz aynı noktaya takılıp kalmak, söylenen şeylere ya "biz zaten yaptık onu" demek ya da görmezden gelmek, şu ana kadar benim gördüğüm sadece ai ile simülasyon konusuna cevap vermişsiniz, ona da zaten düşündük onu da ama olmadı diyerek söylemişsiniz. ve sürekli kendi düşüncenizi anlatıp durmak. Kendi kendinizi itici bir hâle getiriyorsunuz.

Urünlerde sınırlı alım yapılamıyor mu?mesela bir kişi bir üründen sadece 1beden ekleyebilir gibi.birde açıklama kısmına kiloya göre doğru bedeni ekleyin yada soru cevap kısmına.ben en çok oralara dikkat ediyorum çünkü

Son düzenleme:
Ben o kadar ürün alınacağına inanmıyorum. Geçen gün trend… 5 elbise aldım. Hepsi aynı beden. 3 tanesi tam oldu. 1 tanesi büyük, 1 tanesi küçük geldi. Mecbur iade edip büyük gelenin küçüğünü sipariş verdim. Terzi işi olmaz. Hemen işyerimin yanında terzi var ben oraya bile bıraktığım kıyafetleri unutuyorum.

Kimmiş o? Olursa ben vereyim gelinlik. Denk gelseydim keşke.

Bunun adı ticaret oluyor işte. Gerçekçi olalım amacınız alıcı en ucuza alsın değil, sürümden kazanayım.

Sürüm = fazlaca iade.

Sizin bakış açınızda hata var, 2 milyon harcadığım şirketten beklentim "ucuzdan pahalıya sıralayınca en başta görüneyim" olmamalı.

Tavrınız çok itici umarım sizden asla alisveris yapmam insanlar defalarca sayfa sayfa yorum yazdı bu kadar tepeden bakarak yazılan cevaplar hiç hoş degil

O üstten tavrı ben de sevmedim. Ben ve ekibim yardımcı olabiliriz modu özellikle.
Köklü firma değil, muhtemelen üretici değil, sektör değişmiş demek ki olay "kadına yönelik iş yapcan abi kadınlar yapıyo bu internetten alışverişi" kafası. Dün kozmetik bugün tekstil.

Sürdürülebilir sistem yok ortada.

Trendyolda genelde ürün sayısında kısıtlama oluyor , bu üründen max 10 adet alabilirsiniz gibi
Sizde kısıtlama yapabilirsiniz , belli sayıdan fazla alamaz tüketici
Bana da çok saçma geliyor birden fazla alıp karşı tarafı mağdur etmek , daha önce satıcıların bu konuda destek isteyen mesajlarına başka platformlarda denk geldim o yüzden şaşırmadım sizin konunuzu okuyunca
İnsanları bile bile mağdur etmek gerçekten şımarıklık, bence ürün sayısına kota koyarsanız zarariniz azalir

Müşteriyi nasıl terbiye edebiliriz diye bir ifade var, müşteriler sizin evcilleriniz mi ? Nasıl komut alır diye fikir alıyorsunuz.
Öncelikle üslubunuza, yazdığınız ifadelerin nereye gideceğine bir dikkat edin.

Müşteriyi terbiye edelim demek yerine, mağduriyetimizi nasıl karşı tarafa anlatabiliriz ve bunu çözebiliriz demeniz daha usturuplu olur.

İç çamaşırı sektörüne girin iade sorununuz ortadan kalkar. Malum kozmetikten, tekstile hızlı bir geçiş yapan bir işletme için bu o kadar da zor olmaz. Üst perdeden yazan tavrınıza sunabileceğim en iyi çözüm bu oldu.

Aşağılamak için için söylemedim. Gerçekler. Okuyan bı ülke olsaydık medeniyet seviyesi yüksek olurdu. Demek istediğim kıyafet alırken göze hitap eden,yazılan yazıdan daha çok ilgi çeker.

Mesela böyle bir durumda iki bedenden de sipariş edilmesi satıcı açısından daha iyi olmuş olmaz mıydı? Ben tek ürünün iadesi ile birden fazla sipariş edilip birden fazla iade olması halinde neden satıcı daha çok zarar ediyor anlayamadım gerçekten. Pazar yeri iade edilenden komisyon almıyordur. Kargo da parça adedince değil sabit oluyordur?

Bizler üzerimize olmayan ya da gelince beğenilmeyen bir şeyi iade edersek fiyatlar artar. Amannn. Olan bize olur Allah’ım.
Çok korktum

Her bedenin tüm ölçülerini açık açık yazın.
Tüm ürünleri tek bir kalıpta Kategorize etmeyin.
Çünkü he ürün aynı kalıpta olmuyor.
Bir tunik için ben alırken hep ölçü soruyorum . göğüs ölçüsü nedir? basen ölçüsü nedir? Uzunluk nedir? Pantolonsa bel ve baldır ölçüsü nedir? Diye. Ve mesela benim kollarım standarttan kalın olduğundan muhakkak sorarım kol ölçüsü nedir diye. Bu ölçüleri her ürününüzün her bedeni için tek tek yazarsanız insanlar ölçülerine göre alır bir miktar iadeyi azaltırsınız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…