Ya hiçbir zaman anne olamazsam?

Nasıl dayandınız bu kadarına ben daha hiç düşük vs yaşamadım yaşamakta istemiyorum zaten kalmayı beceremiyorum ki bir de kalıp öyle olması daha yıkıcı olur heralde benim için. Sağolun inşallah

Evet ben ilişkiye girerken bile aklımda bu düşünce var yumurtlama dönemleri haricinde ilişkiye girersem spermler boşa gidecek diye düşünüyorum gerçekten çok zor
Ama bu durum eşinizle ilişkinizi de etkileyecek.
Sevişmek için sevişmiyorsunuz. Amacınız zevk almak, mutlu olmak değil. İlişkinin önemli bir ayağıdır seks hayatı. Böyle mekanik bir şeye döner ilişkiniz de etkilenir

Herşeyi denedim emin olabilirsiniz vazdageçtim bir ara gerçekten vazgeçtim hatta bana dediler sen şimdi vazgeçtin ya kesin hemen olur ama yine olmadı

Bizimde aylarca olmadı çocuk fikrini aklimdan attim tatile çıktık gelince de ise girecektim o ay hamile olduğumu öğrendim

Evet ben ilişkiye girerken bile aklımda bu düşünce var yumurtlama dönemleri haricinde ilişkiye girersem spermler boşa gidecek diye düşünüyorum gerçekten çok zor
Aslinda birkac ay hic iliskiye girmeyip ya da direkt korunarak iliskiye girseniz yani sadece zevk icin, keyif icin, esinizle evli oldugunuzu hatirlayabilmek, duygulardan uzaklasmak icin daha dusuncelerinizi sifirlayabilirsiniz. Onumuzde yaz tatili var, bi tatile gidin kafa dagitin

Allah sizin de yardımcınız olsun evet gerçekten çok zor bi durum cinsiyet partilerine gidiyorsun yeni doğan görmeye gidiyorsun en yakınlarının hamile olduğunu öğreniyorsun onlar adına her ne kadar sevinsen de içten içe daha da burkuluyorsun

Sizin adınıza çok sevindim sizde gerçekten çok zor bir süreç atlamışsınız rabbim bizleri de benim gibi bekleyen herkesi tez zamanda sevindirsin inşallah Allah kimsenin kucağını boş koymasın psikolojik olarak evet dediğiniz gibi insanı yoran tüketen bir süreç

Görümcem eltim yok bir kaynanam var o da sağolsun benim annem yok diye ne edeceğini şaşırmış vaziyette eksikliğini hissettirmemek için elinden geleni yapıyor yani. İşte bendeki sorun şu ki ben kendimi tüp bebekle bile teselli edemiyorum

Evet haklı olabilirsiniz benim de kafamı kurcaladı zaten ilkinde olacağı varsa olmaz mı zaten? Birde az para değil gerçekten maddi olarakta çok yoruluyoruz

Tabiki orası öyle Allah bilir sen bilmezsin diye bi laf var çok doğru. Belki doğru zamanda değilimdir ne biliyim ama yine de çok istiyorum ve aklımdan çıkaramıyorum kendimi başka şeylere veremiyorum herhangi içimde boşluk hissi ile uyanıyorum

A
Allah Nasip ederse bende ilk aşılamamı olacağım doktorum 3 kere dedi ama burda çoğu kişi tüp bebeğin daha etkili olduğunu söylüyor bence vakit kaybetmemek en iyisi

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Çok sağolun çok teşekkür ederim

Sanırım bütün mesele bu tamamen aklından çıkarmak burada bana yazan çoğu kişi aynı şeyi söylüyor çünkü keşke yapabilsem

Evet eşim tatil ayarladı zaten gidelim diye o da farkında çok üzüldüğümün elinden geleni yapıyor sağolsun

Evet haklısınız eşimi çok seviyorum ama bu düşünce onu benden soğutur diye korkuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…