Ne güzel sizin adınıza çok sevindimBizimde aylarca olmadı çocuk fikrini aklimdan attim tatile çıktık gelince de ise girecektim o ay hamile olduğumu öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel sizin adınıza çok sevindimBizimde aylarca olmadı çocuk fikrini aklimdan attim tatile çıktık gelince de ise girecektim o ay hamile olduğumu öğrendim
Kendinize de yazık.Evet haklısınız eşimi çok seviyorum ama bu düşünce onu benden soğutur diye korkuyorum bazen
Doktorunuza hak vermek isterdim ama sizi rahatlatmak için söylenen boş cümleler bunlar.
Ben tüp bebek annesiyim.
3 gün önce ikinci transferimi oldum. Bekliyorum.
Bu yollarda mekik dokudum yani.
Inan, stres yapma, relax ol tantanasi biraz sacma. Insan resmen deli oluyor.
Kadinlar ne şartlar altinda hamile kalıyorlar. Ne bilim, savaş olan bölgelerde, aclik ve sefalet olan bölgelerde kadinlar ürüyor. Bi bize gelince stres yaptık, inanmadik diye 10 numara 5 yildiz embriyolar tutunmuyor. Yediğimiz avocadoya yazik. Yahu, tecavüz sonrasi hamile kalan var.
Neyse, genelde hamile kalamayan ciftlerde genetik sorunlar oluyor. Sorun olup olmadığını tüp bebek harici öğrenemiyorsunuz malasef.
Ama bu sizin için geçerli.Yok kiz, vallah kimler kimler hamile kaliyor kafasi değil benimki. Her zaman gebelik haberi alsam çok çok sevinirim (istenilen gebelikte) ve içim pirpir olur.
Benim sinir olduğum milletin, relax ol, seviş, aklindan at demeleri.
Sanki biz sevişmesini bilmiyoruz. Sanki herşey tamtakir sadece relax olamadik diye düşük yaşiyormuşuz gibi biz izlenim var.
Burda bile bir üye yazmiş, ben şapur şupur seviştim bak 4 cocuğum var diye.
Şapur şupur tarafini bizde yapiyoruz zaten bol bol.
Benim kadar keyifine düşkün ve relax bir insan yoktur. Çocuk olmuyordu.
Banada kadin doğumcular herşey sağlıkl, turp gibisin diyorlardi. Şans eseri immunoloji sorunu yaşadiğimi ögrendim. O doktorum ilk sorduğu Çocuk konusuydu.
Altda yatan hastalikla relax olmayi birak beyini cikartip öyle sevişsem bile olmazdi yani.
Benim demek istediğim aslinda sebepsiz infertile yok sadece sebebi bilieyen infertile var
Antalya’da hangi merkezde yaptılar bende antalyadayımÇevremde çok var sizin gibi arkadaşlarım. Kafaya takıp doktor doktor gezdiler. Neden olmuyor hiç bir sorunumuz yok diye birisi 3 yıl denedi birisi 5 yıl denedi. Sonuncusu 1 yıl denedi. (Bu arkadaşımı ben tüp bebeğe yönlendirdim ) hepsinin dediği keşke olmadığını düşündüğümüz an tüp bebek yapsaymışız hepsinin tek seferde oldu. İkisinin ikizleri oldu diğerinin kızı olucak şimdi hamile. Evet tüp bebek yorucu bir süreç ama diğer türlü insanın psikolojisi de evliliğinde yıpranıyor. Maddi imkanınız varsa iyi bi doktor bulup deneyin. O meşhur yerleri çok önermiyorlar onlar biraz fazla paracı oldu diye. Bu dediğim 3 arkadaş da Antalya da yaptırdılar.
Hemen soruyorum hepsi aynı doktordan yaptırmıştı.Antalya’da hangi merkezde yaptılar bende antalyadayım
Ama bu sizin için geçerli.
Konu sahibi kendisi yumurtlama haricinde seks yaparken spermler boşa gidiyor gibi geliyor diyor. Sevişirlen aklı spremlerde olan insan relax bir seks yapamaz
Allah bu düşüncesizlere hesabını sorsun! Onlar duymamış mı okumamış mı şura suresi 49 ve 50. Ayeti kerimeleri. Bir daha suratlarına siz okuyuverin bundan sonra olmazsa diyenin! Allah zekeriya a.s peygambere kaç yaşında vermiş haberleri yok mu? İbrahim a.s peki kaç yaşında baba oluyor?Sare annemiz sonra nasıl anne oluyor. Bunlar hep cahilllikten!Bende evleneli iki buçuk sene oldu ilk dört ay vajinusmusla uğraştım çok şükür dört ayın sonunda kendim yendim bunu bizde dontora gittik hiçbir sorun yok ama olmuyo aşılama bizde dusunuyorduk doktor aşılamaya gerek yok olur senin çocuğun dedi ama üstünden dört ay geçti hâlâ yok hâlâ olmuyo benimde denemedigim icnedigim yapmadığım şey kalmadı öncelere göre çok kafama takmıyorum ama ister istemez insan istiyo hayal ediyo ama benim içimde de hep bir inanç var çocuğum olacak hatta heves ettiğimiz gibi çok tatlı bir kız çocuğumuz olacak diye doguyo içime inşallah tez vakitte sağlıkla hayırla olur ve kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hele bir de sürekli hamile dedikodun cikiyosa yaşadığın yerde içinde yaşadığın olumsuz durumlarin tuzu biberi oluyo insanlar da çok düşüncesiz çok yipratiyolar insanı benle eşime haber gönderen mi ararsın elini çabuk tutsun artık çocuğunuz olsun diye bı dışarı çıktığımda bile sürekli karnıma bakan fısır fısır konuşan insanlar mi ararsın ortada çocuk yokken babamlara gidip kızınız olucakmis sizin nasıl haberiniz yok diye ortalık karıştırmak isteyen mi ararsın kendi halam bile evlendigimden beri her gördüğünde bebek soruyo kendi gelinleriyle kiyasliyo bizim gelinin var bak çocuğu diye kalkıp bi de bana demez mi bu zamana kadar olmadı ya bundan sonra da olmazsa diye yüzüme söyledi hadi gel de üzülme takma kafaya imkansız yani bu durumda olanları öyle iyi anlayabiliyorum ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben femera çatlatma iğnesi ,hsg sonrası bekleme, ameliyat gibi süreçlerden çok zaman kaybettiğim için 3 yıl olmuştu. Dr um kendisi aşılama önermedi. Normal gebe kalabilirdin aşılama notmsl gebelik yüzdesi bununla daha uğraşmayalım dedi ve yapmadık hiç. Bana göre aşılamada vakit kaybı. Haa olanlar var ama sebepsiz denilip aşılama tutan nadir. Tüp bebekte bir sorun varsa çıkar öğrenirsiniz.embriyo ve rahim hakkında bilgimiz oldu. Buna uğraşıyoruz şimdi. Bu arada Allah takdir ederse herşey olur biz bize düşeni yapıyoruz yapmalıyız. Stresi giden parası çok üzücü ama imtihan işte. Mükafatını ahirette alacağınızı düşünerek rahatlayabilirsiniz ancak. Allah imtihan ediyor çeşitli şeylerle bu dünyada. En iyi kalite embriyom tutmadı tıpta bilemiyor bunu neden? Çünkü Allah vakti geldiyse nasip ediyor. O sağlıksız beslenip hiç düşünmeyenlerin nasıl oluyora, orta kalite bile tutarken en iyi embriyo neden tutmaza tek cevap şura suresi 49.50. Ayeti kerimeler. Allah çok dua edip ondan istemenizi istiyor belki. Psikolojinizi çok iyi anlıyorum ama 1.5 sene çok erken bir süreç. Kabullenirseniz herşey kolay.Evet haklı olabilirsiniz benim de kafamı kurcaladı zaten ilkinde olacağı varsa olmaz mı zaten? Birde az para değil gerçekten maddi olarakta çok yoruluyoruz
Başka şeylere odaklanarak... Size ne iyi geliyorsa kafanızı dağıtan neyse onlara odaklanın.fiziksel bir sorun yoksa tek işe yarayan şey bu olacak.bir tatile çıkın gezin bu konudan uzaklaşın çok örneğini gördüm olumlu sonuçlanan..Kızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Ah hayatım hiç özenme, Allah'a şükür evlatlarımın sağlığı yerinde ama benim beden ve ruh sağlığım kalmadı. Herkesin imtihanı farklı işte. Allah gönlüne göre sağlıkla versin inşallah 🖐Olmak istediğim kişi
Bu öyle bişey değil filiz özçeviren Instagram da takip edin inanın Bir çok kişi hamile kaldı ot falan değil denemekten zarar gelmez kesinlikle bakmanızı öneririmDoktorum kesinlikle kulaktan duyma şeyleri yeyip içme dedi
En son yapmak istediğim şey eşimi çok seviyorum çok şükür güzel bir evliliğimiz varKendinize de yazık.
Genceciksiniz.
Evliliğinizin tadını çıkarın. Sevişmenin tadını çıkarın. Sevişme esnasında spermleri düşünerek zevk alamazsınız. İlişkinizi harcıyorsunuz.
Nasıl hamile kaldı peki tüp bebek filan mı yoksa kendiliğinden mi olduBir arkadaşım evlendigi günden itibaren çocuk istiyordu, çok odaklanmışti buna. Kendi deyimiyle evliliğini bilinçli de olmasa bunun üzerine kurmuş, 3 yılın sonunda hamile kaldı, çocuğu oldu ama cocuk diye diye eşimle olan ilişkim yok oldu, sevişmemiz bile şu gün olsun bugün olsun derken görev dönmüştü daha yeni evliyken. Evliligim başından beri çok yara aldı, onu düzeltmeye çalışıyoruz şimdide diyordu.
Çocuğunuz olur inşallah ama 1 buçuk yılda bu kadar odak noktanız yapmayın derim. Şu anın tadını çıkaramıyorsununuz farkında olmadan.
Siz rahat olursanız hamileliği etkisi olur belki bunu da onun için yapmaya uğraşmayın.
Evet çok yorucu keşke elimde olsaBen de herkese katııyorum, böye yaşamak çok streli değil mi biraz salın
Çok dua ediyorum evet etmeye de devam edeceğim Rabbim görüyor tez zamanda isteyen herkesi sevindirsin inşallahBen femera çatlatma iğnesi ,hsg sonrası bekleme, ameliyat gibi süreçlerden çok zaman kaybettiğim için 3 yıl olmuştu. Dr um kendisi aşılama önermedi. Normal gebe kalabilirdin aşılama notmsl gebelik yüzdesi bununla daha uğraşmayalım dedi ve yapmadık hiç. Bana göre aşılamada vakit kaybı. Haa olanlar var ama sebepsiz denilip aşılama tutan nadir. Tüp bebekte bir sorun varsa çıkar öğrenirsiniz.embriyo ve rahim hakkında bilgimiz oldu. Buna uğraşıyoruz şimdi. Bu arada Allah takdir ederse herşey olur biz bize düşeni yapıyoruz yapmalıyız. Stresi giden parası çok üzücü ama imtihan işte. Mükafatını ahirette alacağınızı düşünerek rahatlayabilirsiniz ancak. Allah imtihan ediyor çeşitli şeylerle bu dünyada. En iyi kalite embriyom tutmadı tıpta bilemiyor bunu neden? Çünkü Allah vakti geldiyse nasip ediyor. O sağlıksız beslenip hiç düşünmeyenlerin nasıl oluyora, orta kalite bile tutarken en iyi embriyo neden tutmaza tek cevap şura suresi 49.50. Ayeti kerimeler. Allah çok dua edip ondan istemenizi istiyor belki. Psikolojinizi çok iyi anlıyorum ama 1.5 sene çok erken bir süreç. Kabullenirseniz herşey kolay.
Evet bu konuya yarıdan fazla kişi tatilin iyi gelebileceğini söyledi bide onu deneyelim bakalımBaşka şeylere odaklanarak... Size ne iyi geliyorsa kafanızı dağıtan neyse onlara odaklanın.fiziksel bir sorun yoksa tek işe yarayan şey bu olacak.bir tatile çıkın gezin bu konudan uzaklaşın çok örneğini gördüm olumlu sonuçlanan..