Ah canim, istedigin kadar takmiyorum kafama desende, insan icten ice kendini yiyor. Biz 4 yil ugrastik. Doktorlar hicbir sebep bulamadilar. Yurt disinda kaliyorum, türkiyeye geldim ordada kontrol oldum hep aynisi dendi. Hamile kalmamaniz icin bir sebep yok. Türkiyede cok ünlü bir doktora bile gittim kontrol oldum, seninkisi psikolojik. Saglikli bir embriyo olsa bile hamile kalamayacagina inandigin için rahim onu geri atar demisti. Cokta hakliymis. 3 asilama yaptirdim, 3
tüp bebek ve hepsindede kalitesi cok iyidi, olmadi.
En sonunda hormonlardan dolayi iki yumurtaligimdada 5er cm kist olustu ve bana ameliyat olacaksin baska caresi yok, hatta yumurtaliklarinda zarar görebilir almak zorunda kalabiliriz dediler. Böyle hamile kalmaniz imkansiz dedi 3 tane uzman doktor.
Hastanenin önünde kac saat oturup tek basima agladim hatirlamiyorum. Bir ay sonra ameliyat randevum vardı ve o ay esimle sadece birkez birlikte olduk. Ameliyata bir iki gün kala hamile oldugumu ögrendim. Saka gibiydi ama gercek. Oglum suan 4 yasinda ve benim en güzel mucizem. Ikinci bebek icinde bir yil denedim olmadi ve yine aklim bambaska bir yerdeydi, isten ciktim oglumun krese alisma süreci derken ikinciye hamile kaldim.
Uzun oldu biraz ama, psikoloji cok etkiliyor. Istemeden olumsuz düsünüyoruz ve vücut buna yanit veriyor. Her canlinin dünyaya gelecegi bir zaman vardir. Sabredin, dua edin ve kendinizi, bedeninizi sevin. Hic beklenmedik bir anda insallah sizinde hamilelik haberlerinizi aliriz.