Ne güzel keşke bende öyle fark etsemİnan yıllarca bende öyleydim sürekli aklımdaydı. Artık olmuyo diye napalım bızımde nasıbımız bu deyıp kendımızz hayatı yasayalım dedık. İşle ugrasıyodum aman yarın iş var derdıne düşüyodum yoruluyodum kendımı daha cok yoruyodum orda arkadaslarla planlar yapıyodum esımle güzel anlar tatıller planları yapıyodum. Öyle aklımdan cıkmıs gitmiş. Gecıkınce farkettim
Anneniz kendisine bunu nasıl anlatmış benim yapamadığım şey bu herşeyi deniyorum herşeyi düşünüyorum bu konuda herşeyi araştırıyorum.. stres ve takıntı gerçekten bu konuda çok büyük bir engel ben bu engeli aşamıyorum
Dulavrat otu duydunuz mu ? Araştırmanızı öneririm.Evet bu şekilde düşünmek bile güzel geliyor çocuksuz son yazımız öyle de oldu aldım kabul ettimmeditasyona da başlayacağım belki biraz kafam dağılır
Çocuğum olsun diye yatağa girince olmuyor. Kafa rahat olacak. Bak benim kafam öyle rahatmış ki 4 tane çocuğum var .Kızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Çocuğum olsun diye yatağa girince olmuyor. Kafa rahat olacak. Bak benim kafam öyle rahatmış ki 4 tane çocuğum var .şimdi de kafa kalmadı.
Merhabalar otlar kürler herkeste her bünyede farklı etki gösteriyor, 10 insandan 9 una fayda sağlarken size zarar verebilir o yüzden dikkatli kullanın lütfenTakınti yapma diyenin ağzina terlikle vurasim var.
Yahu yillarca hamile modunda gezdim. Her ay hüsran. Yediğim ot, kök, denemediğim kür kalmadi. Biri afrika aslani cişini iç, Nuran ablanin kizi öyle hamile kalmiş dese, icerdim.
Torbaci gibi cantamda zibilyon vitamin. Tek iyi yani var, resmen nur topu gibiyim. Doktoruma şakasina sana iki vitamin verim diyorum.
Maddiyata hiç deyinmek istemiyorum. Gelde stres yapma
Şaka yaptığımı düşünüyorsunuz ama değil, doktor da demiş. Kimsenin enerjisiyle işim yok hayatım yüksek gerilim hattı gibiyim benimki bana yeter 🖐Tamda sizin gibi 'şaka' yapan insanlar mesela infertile sorunu çeken kadinlarin enerji emicisi oluyor.
7 senelik evliyim çocuğum olmayacak benimde hiç takmaAh bende sizin gibi inanabilsemçok sağolun ama benim annem yok bir çocuğa annelik yapmak şu an en çok istediğim şey
3 aşılama çok. Aşılama yüzdesi normal gebelik yüzdesi.Belki 2 denenir ama ben 1 aşılamadan sonra tüpe giderdim. 4 yıldır sebepsiz deniliyordu tüpte sebepler hakkında bilgi sahibi oldum. Sebebsiz denilenlerin en son aşama tüpte çıkıyor genelde. Gerçekten sebep yoksa tüp bebekte çabuk pozitif oluyor Allahın izniyle tabi. Tedaviler de nimet. Ben bekledim ve pişmanım.zaman çok yıptarıyor insanı. Bu süreçte 2. Bebekler doğdu ben hala bekliyorum. Zaman kaybetme derim 1 aşılama sonrası tüp bebeğe bir an önce başla derim.Bende ilk aşılamamı olacağım benim doktorum 3 aşılama sonrası tüp bebek düşünürüz şimdi o ihtimali aklına getirme dedi. Yani bu takıntı vs olduğunda bile tüp bebek işe yarıyor mu gerçekten? Umarım aşılamada da yarar
Kızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Kuzenim aynı sizin gibi Türkiye'de gidilmedik doktor, yapilmadik test bırakmadı aşılama dahi denedi çocuğu olmadı.tam tüp bebek düşünelim mi derken Evliliklerinin 7.senesinde kendiliğinden hamile kaldı. Şuan günler var doğuma sağ salim o da siz de kucağınıza alırsınız inşallah.Kızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Evet ben ilişkiye girerken bile aklımda bu düşünce var yumurtlama dönemleri haricinde ilişkiye girersem spermler boşa gidecek diye düşünüyorum gerçekten çok zorDumduz, hicbir ozel cumle vs olmadan, gunlerce bebek, gebelik vs ne kadar ilgili kitap varsa okumuş, ne yapabilirim diye daha fazla arastirmis, sonra dusunmus, yapilacak herseyi yaptim, tek sey inanmak kaldi diyerek dualar okumus, inancina sarilmis.
Mesele aslinda su, evet anne olabileceğinize olan inancinizi asla kaybetmemek ama anne olmayinca da (olamayinca da) dunyanin sonunun gelmedigini, gelmeyecegini kabul etmek.
Annem inancini tazelemenin yani sira anne olmak zorundayım takintisini biraktiginda gebe kaldigini anlatir hep. Soyle dusunun, ultrasonun bile olmadigi bir donemde, kadina artik sana yapacak birsey kalmadi git denmis, simdi sizin onunuzde bir suru gebe kalabilme seceneginiz var, ustelik yumurta ve spermin oldugu yerde her zaman umut var bunu hepimiz iyi biliyoruz.
Sizin durumunuzda olsam gebelik tedavime ara verir, psikolojik destek alirdim. Hem de o surede rahmim, yumurtaliklarim dinlenirdi. Hatta bir sure sadece canim istediginde iliskiye girerdim, amacsizca. Zaten hadi bebek yapalim diye iliskiye girmek basli basina stres.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?