Sırf siz mutlu olun diye evlenseydi çok çok mutsuz olurdunuz, böylesi çok daha iyi ikiniz için de. Demek ikinizin de daha ayrı ayrı keşfedeceğiniz şeyler var, birbirinize de iyi geliyorsanız sırf evlenmediniz diye ayrılmak doğru olmaz zaten. Ben de eşimle yıllarca birlikte yaşadım, o da bana "ya evleniriz ya da ayrılırız" demişti, benim için evliliğin zerre kutsiyeti yok, sevdiğim adam içinse var, ortak paydada buluşabildik. Siz de kendinizi daha iyi tanıdınız bu süreçte. Evlilik, aşk, sevgi kavramları, ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz hepsi netleşti diye düşünüyorum. Benzer süreçlerden geçtik çünkü.. Olur da sevgiliniz evlenmek isterse bu sefer içinize daha çok sinecektir, eğer evlenmek istemezse belki siz de istemez hale geleceksiniz, belki o çok isteyecek siz bu fikirden uzaklaşacaksınız kim bilir.. Belki karşınıza başkası çıkacak hiç belli olmaz. Hayat öyle ben bunu istiyorum illa olacak diye ilerlemiyor. Yani sadece şunu söyleyebilirim ömür boyu evlenmesem de olurdu, ama aşksız bir hayatı asla ama asla istemezdim.