Ya bosanacağım ya da kaynanamla sac basa kavga edecegiz!

aksıne bastan sona hepsını okudum fakat hersey bırbırıne karıstı kafamda ayrıca ev mevzusu onemlı degıl burda kadıncagız hasta olmus kaynana derdınden bıze takılacagına konu sahıbıne yardımcı olmaya calısmalısın bence

aslında meselenin temeli ev.ev varken neden kaynanayla yaşandı.kendi evinde yaşasa bu sorunlar olmazdı

koca pısırıksa kaynana da cadıysa olabılır bence ... burada okuduklarımdan sonra olabılır dıye dusunuyorum herseyı her cesıt ınsan var

konu sahibi sen misin ki yorumuma yorum yapıyorsun sanane benım hayata bakışımdan?üstüne vazife olmayan şeylere karışma

canım zararın neresinden dönersen kardır
yaşın daha genç,çocuğun da yok
kendine yepyeni bir hayat kurabilirsin
eşine duyduğun sevgi mi yoksa alışkanlık mı onu da sorgulaman gerek
zira saygı olmadan sevgi de tükenir

eşini alıp yurtdışına gitmekle hata yapmışsın..sana tr deki muamelelerinden sonra, adam gibi davranıp kocalığını yapıcaksan yap diyip bütün şartlarını sıralayıp kabul etmediği anda resti çekicektin...
afedersin ama seni kullanmışlar resmen...kimseye maddi manevi boynunu bükücek bi durumun yokken yaptıklarını yutmasaydın keşke..yüz göz olmadan baştan resti çekseydin...çünkü baştan sona kadar anlattıklarının hepsinde haklısın...böyle davranan kocayı bırak yurt dışına götürmeyi maddi destek olmayı bi tarafına tekmeyi yemeyi çoktaaaaannnn haketmiş... senin anan baban sokaktamı buldu,ne biçim insanlar var yaa nerden buluyolar bu cürreti...Allah kurtarsın bence sizi bütün hayatınıza yazık olmadan...

Canım bizim türkiyede yurt dışında olanlara çalışanları bazıları para makinası görürler bilmezmisin,yani zaten senin ailenden gelen paralarıda yiyerek eşin ve annesi göstermiş zaten kusura bakmada.Onlar senin ailenin parasını sevmiş başkada bişi demem.....ÇOÇUKTA YAPMA BEKLE DERİM eşim çok sorumsuzmuş,bende eşimle sorun yaşıyorum bazen ama bu kadar sorun para makinası gibi görse kasa olarak görse beni anında boşardım.Hem kayınvaliden çok lakayt yüzsüz bi kasınmış yeter deme zamanın gelmiş geçiyor eşine geri sepetle annesinin yanına kurtul 26 yaşındasın daha hayatını bitirme hasta olma yazık edersin kendine aklını başına al.

konu sahibi sen misin ki yorumuma yorum yapıyorsun sanane benım hayata bakışımdan?üstüne vazife olmayan şeylere karışma

Sen de üstüne vazife olmayan mevzuda elaleme "oh olsun" dersen tepki toplaman normal arkadaş

Canım seninki başlı başına eziyet çok üzüldüm senin gibi varlıklı bir ailede büyüyüp böyle af edersin ama görgüsüz insanlarla yaşamak ölümden beter gerçekten eşin seninle mutlu olmak için evlenmemiş demek ki . bende evliyim böyle bir şey çok şükür görmedim bir an empati kurdum içim daraldı kim bilir neler yaşadın. sen yazdıklarınla zaten ne yapman gerektiğini belli etmişsin aslında. daha fazla eziyet çekmemelisin.

niye üstüne alındın ne cahil insanlar var

Tek kelimeyle helal olsun ben olsam çekemezdim o kadınıda gebertirdim eğer eşin sana değer vermiyorsa bu evliliği niye sürdürüyorsun anlamadım yuva yıkılmaz ama bu kadın yüzünden yuvada yıkılır o ülkede terkedilir bence Allah yardımcın olsun

Tamamını okuyamadım ama eşin maşşallah ailene demediğini bırakmamış terörist, köpek vs. kaynana desen beter ben daha nasıl aynı evde yaşıyorsun bu adamla, bu kaynanaya nasıl katlanıyorsun pek anlayamadım.
Birde senin türkçen pek bozuk değil ama kullandığın kelimelerde pek hoş sayılmaz. Bunu yaparsan onlardan farkın kalmaz daha sade kelimeler seçmeye özen göster şekerim..

ALLAH ım bu bı saka olsun yaa.. arkadasım sen bunların hepsını yasadın mı cıdden ya. aklıma cok degısık seyler gelıyor ama sen yınede dusme sevıyesıne. esını ıstıyorsan onun yuzunden kawga etme bırak ne ıstıyrsa yapsın. ama gelincede konusma hıc takma cık gıt ewden bence. hergun gez. gormemezlıkten gel dıcem ama demesı kolay dıcekısn bılıyorum:18::18:

evliliğinizde saygı namına birşey kalmamış... umarım en kısa zamanda toparlarsınız.

canim , senin yazdiklarini okudum. Hem ailene, hemde sana cok kizdim. Bende almanyada yasiyorum. Türkiyedekilerin almanyada yasayan insanlari (Kendi deyimleriyle almancilari ) para makinesi olarak görmesinden tiksindim artik.Madem evleniyorsun, kocan baksin. Ne bicim koca bu ya ?Annen baban o paralari ne zorluklarla kazandilar, ben cok iyi bilirim.Adam almis almanci kizi, ne kadar yolarsam kardir.Kaynananda ayni kafa.

Kocanla kötü olma.uyanik ol.Bakin kaynana basina bela olacak, yabancilar polisine ,kocana caktirmadan sikayet et.Yada vize almasini engelle.Anlat polise.Hayatim tehlikede de.Degil senin evini, ucagi bile göremez.

konu sahibi arkadaşım eşin bu yazdıklarını görüp bilgisayarı falanmı kırdı seni merak ediyoruz neden bi cvp yazmıyorsun ???

senın kocacın bıraz ana kuzusu galıba pek laf konduramıyor annesıne görmezden gelıyor gıbı :26:
kaynanandan çok korktum ben sen nasıl dayanıyosun bu kadına ???

korku fılmı gıbı resmen

kendine ailene karsi saygin varsa ezdirme kendini daha fazla bence , olay ilk basta kendini gostermis yani demek istedigim hic birsey duzelmiyor bu konularda zararin neresinden donersin kardir diye buna derler aslinda, degisik generation un insanlarini asla degistiremezsin esinde passiv sanirim yani sonuc ortada , genc yeniden bir duzen kurarsin , zaten pismansinda sadece biraz yureklenmen gerekiyor sanirim, ailenle acik acik konus böyle rezilliklerle ugrasma daha fazla , sei nicht zu naiv,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…