gayet açık anlatmış işte. tamamını okumayanlar anlamıo. evlenmiş türkiye de kaynana tepelerine çökmüş aynı evde yaşamışlar. sonra bi fırsat yurtdışına taşınmış eşiyle. cadı kaynana istanbul da ama yine başlarına çökme derdinde. bu anlaşılması zor değil neden anlamadık deyip duruo bu millet ben anlamadım!!!
aslında meselenin temeli ev.ev varken neden kaynanayla yaşandı.kendi evinde yaşasa bu sorunlar olmazdı
Dul karı sıfatı hoş olmamakla beraber, toplumumuzda evlilik hazırlığının özellikle karambole getirildiği durumlarda kullanılan bir jargondur.
Sizin o sıfata verdiginiz tepkiye sok oldum. 'oh olsun derim ancak' diyerek içinizdeki kin, nefret, baskasının mutsuzluguyla mutlu olma vs. Kendi düşünce yapınızı ve hayata bakışınızı son derece açık bir sekilde belli etmissiniz.
Konu sahibinin neler yaşadığına bakin, bir de sizin yorumunuza.
konu sahibi sen misin ki yorumuma yorum yapıyorsun sanane benım hayata bakışımdan?üstüne vazife olmayan şeylere karışma
aksıne bastan sona hepsını okudum fakat hersey bırbırıne karıstı kafamda ayrıca ev mevzusu onemlı degıl burda kadıncagız hasta olmus kaynana derdınden bıze takılacagına konu sahıbıne yardımcı olmaya calısmalısın bence
Sen de üstüne vazife olmayan mevzuda elaleme "oh olsun" dersen tepki toplaman normal arkadaş