- 28 Haziran 2011
- 194
- 3
- 96
Canim soyle soyliyim, evet ablasini hirsizlikla sucladim cunki nikahda oyle bisey oldu ve ceyiz sermeye gittigimizde bazi esyalrim "kayboldu" ve nasil oluyorsa ablasinin evinden cikti! Ayriyetten dugunde gelin odasinda keseyi kuzenime vermistim ve gorumcem resmen olay cikardi kese kiztarafinda durmaz flan diye. Ordan zaten anladim biseylerin olacagini yoksa ne farkeder kesenin kimde kaldigi? Esim bunlari cok iyi biliyor cokda mahcup oldu bu konular yuzunden.
Tatli dil de denedim hic cevap vermemeyi de denedim ama hic bisey degismedi, kaynanamla cok konustum herseyi unutalim cizgi cekelim gecmise iyi olalim dedim tamam diyor sariliyiruz opusuyoruz ama gene ayni gene ayni! Nereye kadar susacan herkezin bi sabri var... Hakarete karsilik hakaret ve kufure karsilik kufur bundan sonra boyle cubku baska bisey kar etmedi en azindan icimdekileri dokuyorum. Gorusmem daha iyi benden uzak olsun ne yaparsa yapsin.
Esim oldu bitti boyle evlenmeden oncede boyleydi benimle alakasi yok... Cok sevdigi saydi ugruna oldugu annesi evde tutamadi ben ne yapim?herseyi denedim gitmemesi icin yok gene cikiyor neymis bi hafta sonu varmis arkadaslarini gormeye eglenmey, Anca kiyametti kopardigim zaman gitmiyor disari oda panik attagimdan korktugu icin (bayilma falan oluyor bazen)
O ev suan kirada... Daha oncede yazmistim esim istemedi benim evimde kalmayi kendi cabasiyla ev duzmek istiyormus ama boyle bisey hic olmadi.
bu kadar yazmışsınız ama kırmızıyla işaretlediğim yerden sonra okumayı bıraktım çunku okumaya değmez boşanmış hemcinslerini aşağılayan bir kişisiniz umarım boşanmaz ve DUL KARI sıfatını siz de almazsınız...bu hırsla alma ihtimalinizde yüksek ve eğer böyle birşey olursa ben buna oh olsun derim ancak
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla davanda haklısın
Eşin pısırık, kayınvaliden arsız
Ama seninde uslubun yanlış arkadaşım
senin gibi kocaya s....m lafını biraz daha aklı başına bir adama söylesen bi de üstüne dayak yersin.
Sana yapılanlar haksızlık olabilir ama cevap verme şeklin böyle olmamalıydı, kadına yakışmaz böyle bir uslup
Masraf yapmak bu kadar dokunuyorsa yapmayacaktın, bir şeyler de eksik kalaydı
Aile içinde saygınız bitmiş şu saatten sonra yapılacak çok şey yok, arkandan s.. git diye bağıran bir adama da dönülmez ki ...
Karısını dövmek "aklı başında" bir eş için normal bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?