Ya bosanacağım ya da kaynanamla sac basa kavga edecegiz!

gayet açık anlatmış işte. tamamını okumayanlar anlamıo. evlenmiş türkiye de kaynana tepelerine çökmüş aynı evde yaşamışlar. sonra bi fırsat yurtdışına taşınmış eşiyle. cadı kaynana istanbul da ama yine başlarına çökme derdinde. bu anlaşılması zor değil neden anlamadık deyip duruo bu millet ben anlamadım!!!

aslında meselenin temeli ev.ev varken neden kaynanayla yaşandı.kendi evinde yaşasa bu sorunlar olmazdı

canım bazen aynı evde olmasa da oluyor böyle şeyler. ben ve kaynanam ayrı evlerde hatta ayrı illerde yaşıyoruz. evine 3 günlükde gitsek kadın aynı bu sıkıntılı arkadaşın anlattığı gibi çantamı bile kurcalar. kocam evinden çıkarsa akşama kadar su içmeme bile izinvermez. böyle hasta ruhlu insanlar var. ama yolmaya gelince maaşımı isteyip durur. bana kalmaya gelir 15 günlüğüne tam bir çin işkencesi yaşatır. tek şansım kocamdan çekinir yanında kuzu. kocam yoksa bıçaklı çaki sankiyani bu tür edebsiz cadı bir kaynanayla ister aynı evde ilk yaşamaya başla yada ilkj ayrı otur aynı. can çıkar huy çıkmaz bunlardan. sorunun temeli karaktersiz kadınla şapşal oğlu bence..

canim cok zor billiyorum ama bu durumda sana söyleyebilecegim tek sey kac kurtar kendini bunlar seni sömürüyorlar resmen.
sormak istedigim: evin var ya istanbulda kaynanan yaninizami tasindi yoksa siz kaynananda mi kaliyordunuz?
kendi evinde niye oturmadin bastan?
esin türkiyede ne is yapiyordu? simdi nerde calisiyor?
yurtdisina gelmeyi niye kabul etti? - bence para icin anneme daha fazla gönderirim diye cünkü gözleri ac
sen ne is yapiyordun yurtdisinda? - sonra yurtdisina esini nasil getirebildin? - tekrardan yurtdisinda 6ay kadar calisman gerekmiyormuydu getirmen icin - eger öyleyse bu süre icinde sen yurtdisina dönüp esini sonrami getirdin?

4yildir evliymissin hadi basta olmustur dicem ama kadin sizi hic rahat birakmamis ki, en gec yurtdisina döndügünüzde esinin biraz daha akillanmasi ve sana hak vermesi gerekirdi en azindan davranislarindan göstermeliydi seni anladigini ama öyle olmamis. bunlari basta yasasaydin alisma dönemi kadinin kiskanclik dönemi dicektim ama durum hicte öyle görünmüyor bunlarin amaci baska. belkide yurtdisina cikmak istiyorlardi bastan ama sen türkiyeye yerlesmek istedigiin icin ve para vermedigin icin islerine gelmedi huzursuzluk cikardilar. (bu yüzden esinin isini soruyorum)
canim ailene anlat onlar senin üzülmeni istemezler eminim ve yol yakinekn dön.

allah yardimcin olsun

eveeeeeet böyle bir planda olabilir. cadı kadında yurtdışına gelkecek bunlar seni elage edip boşayıp orda yaşamaya devam edip sonrada dediği gibi yeni bir para babası bir hatun bulma derdine düşebilirler. sakınnnnnnn gözün açıkkkk olsunnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senin bu adamla gelecegini göremiyorum canım. K.validen tam bir yılan. Yarın bir gün vefat edince bu kez de esın sana hayatı dar edecek, anneme neler çektirdin diye herseyi basına kakacak. Sen, bu adamla evli kaldığın süre icinde mutlu olman imkansız gibi görünüyor. Yaşarken canına okumuş, ölse de esın senin canına okuyacak.

Zaten eşini de gözüm tutmadı. Arkandan söylediği o cümle, sana sahip çıkmaması vs. Üstelik psikolojin çökmüş bu genc yasında. Okurken icim titredi sinirden. Böyle karaktersiz, böyle kin ve nefret dolu bir anne olamaz ya.

Senin ailen yazdıklarından anladığım kadarıyla son derece kaliteli insanlar. Maddi olarak esine bagli da degilsin, ortada bir bebek de yok. Neden çekiyorsun bu adamı?

Su an yanında olmasına rağmen evliliğiniz yine düzelmemiş tam tersi içki iciyor, tartışmalarınız devam ediyor. Aile, hala dolduruyor.

Cok gencsin, degerini bilecek insanlar muhakkak karsına çıkacaktır. Bu adam ve ailesinin seviyesi cok cok aşağılarda. Seni asla haketmiyor diye düşünüyorum. Annesinin gelmesine gerek yok yani, kendisi gitsin, annesinin eteğinin altına girsin ve sabaha kadar paralarını saysınlar.

aynen öyle gitsin annesinin eteginin altindan cikmasin.
ben sasiyorum bunlar bide erkegim diye ortalikta geziniyorlar...siz önce bi özgür olun öyle erkegim deyin daha annenizin sözünden cikamiyorsunuz cocuk gibi biz kadin oldugumuz halde bu kadar anneye bagimli degiliz bu ne böyle sinirlerim tepeme cikiyor.
erkek güya güclüdür, merttir yok bilmem nedir (aklima bisey gelmiyo daha ne olabilecekleri :) )
benim gözümde korkaklar, bizden güclü degiller, acizler...bisey oldugunda hemen anneeeeeeeeeee, ablaaaaaaaaaaaaaa
kendileri sorunlarini bile kendi cözemeyenlerden...kadin kadar asla olmazlar güclü görünüyorlar ama aslinda daha annelerinin kuzulari onlar

bu konuda epey eksiklik var konu sahibi gelip açıklasa bari
birde dertleri yurt dışına gelmek diyorlarda,konu sahibinin yazdığına göre kaynana zaten yurt dışına gidip gelen biri

evet canim haklisinda ama sadece gidip gelen biri temelli orda yasayan biri degil!
ve kizi ne kadar para verebilir oda evlidir yurtdisinda kocasi buna ne kadar izin verir orasida malum!
hem benim demek istedigim kadina para vermemis ya faturalari ödememis kadinin amaci bu kullanmak.
kullanmayan insan kizim annenlerden para alma ayip esin baksin sana hem ben ne güne duruyorum benim maasim var kizim sen sakin para alma demesi lazim. yani kadin belkide yurtdisina cikarsak oglumla ben gül gibi geciniriz oglum fazla maas alir diye düsünüyordur.

bu kadar yazmışsınız ama kırmızıyla işaretlediğim yerden sonra okumayı bıraktım çunku okumaya değmez boşanmış hemcinslerini aşağılayan bir kişisiniz umarım boşanmaz ve DUL KARI sıfatını siz de almazsınız...bu hırsla alma ihtimalinizde yüksek ve eğer böyle birşey olursa ben buna oh olsun derim ancak

arkadaşın o lafı çok talihsiz olmuş gerçekten
ama boşansa da dul olmuo bekar oluo bu arada kocası ölenler dul oluyo :)

arkadaşın o lafı çok talihsiz olmuş gerçekten
ama boşansa da dul olmuo bekar oluo bu arada kocası ölenler dul oluyo :)

aradaki fark şu durumda benı çok ilgilendirmedi açıkçası bu kadar olur boşuna demıyorlar kadın kadının düşmanıdır kurdudur diye

kaynanan kötü davranmış olabilir, eşin destek olmamış olabilir ama sen de en az onlar kadar haksızsın.
çok sinirli birisin. eşine söylediklerin falan çok yanlış. iyi bile dayanmış sana.

Sakin birini bile bu hala getirmişler helal olsun yani.

Benim anlmadığım nokta, eğer doğru okuduysam yazdıklarınızı eşiniz annesi size küfür etmiş onca şey yapmış hala devam etmeye çalışıyorsunuz. Aileniz arkadanızda çocuğunuz yok nedir bu yürümeyen evliliği yürütme çabası? Kaynanaıza kızmadım ben. Yapar böyle insanlar çok. Eşiniz sizin arkadanızda olacaktı destek olacaktı size. O hiçbirşey yapmamış. Kaybettiğiniz hiçbirşey yok bir an önce ayrılın arkanıza bakmadan.

kaynanan kötü davranmış olabilir, eşin destek olmamış olabilir ama sen de en az onlar kadar haksızsın.
çok sinirli birisin. eşine söylediklerin falan çok yanlış. iyi bile dayanmış sana.

erkek annesi evden kovarken bisey demicek öyle seyirci olucak hatta kiza küfür edicek, 1 yasinda cocuk gibi annesiyle beraber esini kötüleyecek ama bi kadin cabalarken para verirken ii oluyor kadinin ailesi yardim ederken erkek tarafi hatta kocasi utanmiyor ama kadini iyice yiprattiktan sonra kadin patlayinca kocasina dogurlari ama belki yillardir kirmayayayim diye sabredip icnde tuttugu seyleri söyleyince kötü olan kadin oluyor öylemi?

yoo öyle değil. bu sürecin böyle gelişmesinde konu sahibi arkadaşın tavırlarının da payı olduğunu düşünüyorum. yazdıkları bana öyle hissettirdi. bilmiyorum.

Dul karı sıfatı hoş olmamakla beraber, toplumumuzda evlilik hazırlığının özellikle karambole getirildiği durumlarda kullanılan bir jargondur.

Sizin o sıfata verdiginiz tepkiye sok oldum. 'oh olsun derim ancak' diyerek içinizdeki kin, nefret, baskasının mutsuzluguyla mutlu olma vs. Kendi düşünce yapınızı ve hayata bakışınızı son derece açık bir sekilde belli etmissiniz.

Konu sahibinin neler yaşadığına bakin, bir de sizin yorumunuza.

yoo öyle değil. bu sürecin böyle gelişmesinde konu sahibi arkadaşın tavırlarının da payı olduğunu düşünüyorum. yazdıkları bana öyle hissettirdi. bilmiyorum.

olabilir arkadasim ama bence kizin icinde iyice birikmis yani adam onu bu hale sokmus baksana neler anlatiyor. yani kimse durup dururken böyle söylemez zaten

bravo güzel söylediniz sanki sevinir gibi bir yorum yapmis arkadasimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…