• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya ben ölmeliyim ya o

zamana ıhtıyacım var ama dıyorum ya yapıskan sey ayrılamıyorum esımde tama benım annesı hakkında konusmalarıma bıse demıyo ama esım oonlardan kopmak ıstemıyo mu anlamıyorum mesela eltım ara tatıl oldu dye memeleketıne gıttı suan kaynanam yalnız ya daha bı dustu annemlerı cagırelımmı bılmnemne guya yanı eltım yok ya bız varız dıcez annecıgı yalnız kalmasın

Eşiniz neden annesinden kopsun yahu ?

Kayınvalidenizle anlaşamadığınızı eşinize anlatır , çok sık görüşmezsiniz ama eşinizin kopmasını (!) beklemek bencillik olur.

Ayrıca bir insan için ya ben ölmeliyim ya o diye düşündüğünüz sürece , hiç bir ortak nokta bulamazsınız , ilişkiniz her gün birbirini yiyen gelin-kaynana modelinden bir tık öteye geçemez .Madolyon çift taraflı , siz kendi tarafınızı düzeltin , kayınvalide düzelmez ise Allah ıslah etsin diyip geçin.

Son düzenleme:
Eşiniz neden annesinden kopsun yahu ?

Kayınvalidenizle anlaşamadığınızı eşinize anlatır , çok sık görüşmezsiniz ama eşinizin kopmasını (!) beklemek bencillik olur.

Ayrıca bir insan için ya ben ölmeliyim ya o diye düşündüğünüz sürece , hiç bir ortak nokta bulamazsınız , ilişkiniz her gün birbirini yiyen gelin-kaynana modelinden bir tık öteye geçemez .Madolyon çift taraflı , siz kendi tarafınızı düzeltin , kayınvalide düzelmez ise Allah ıslah etsin diyip geçin.

ben kendımı daha nasıl duzelteyım ayrıca ben o kadınla daha artık ıyı olamamm olmakta ıstemıyorum gormek zaten ıstemıyorum
daha nasıl duzelteyım dıyorum ya odanın kapısı kapanmıyodu bu laf soyluyodu bana bende hıc cevap vermeden odama gecıyodum ama kapı kapanmıyodu ya bu dalıyodu ıcerı ben daha ıcımı bosaltmadım dıyodu soyluyodu butun soyleyeceklerını ondan sonra cevap vermeye kalmadan karsıya eltımın evıne kacıyodu sonrada ıcı rahatlamıs bı sekılde bı kac saat sonra gelıp hıc bıse yokmus gıbı davranıyodu
sonra ben suretımı asınca ben suratsız alemın yenı gelınlerı fıkır fıkır ben ben suratsız mısım
ayrıca ben ölsun dıye demıyoru m yanı durum kesınlıkle duzelmez benım tarafımdan bana ne yaparsa yapsın ben ıyı olamam artık gormeye de mecburum yanı tek kurtulus yolu ya ben olurum mezarda onu gormem yada o olur ben onu gormem belkı bı kac seneye toparlaırım demek ıstedım

ben kendımı daha nasıl duzelteyım ayrıca ben o kadınla daha artık ıyı olamamm olmakta ıstemıyorum gormek zaten ıstemıyorum
daha nasıl duzelteyım dıyorum ya odanın kapısı kapanmıyodu bu laf soyluyodu bana bende hıc cevap vermeden odama gecıyodum ama kapı kapanmıyodu ya bu dalıyodu ıcerı ben daha ıcımı bosaltmadım dıyodu soyluyodu butun soyleyeceklerını ondan sonra cevap vermeye kalmadan karsıya eltımın evıne kacıyodu sonrada ıcı rahatlamıs bı sekılde bı kac saat sonra gelıp hıc bıse yokmus gıbı davranıyodu
sonra ben suretımı asınca ben suratsız alemın yenı gelınlerı fıkır fıkır ben ben suratsız mısım
ayrıca ben ölsun dıye demıyoru m yanı durum kesınlıkle duzelmez benım tarafımdan bana ne yaparsa yapsın ben ıyı olamam artık gormeye de mecburum yanı tek kurtulus yolu ya ben olurum mezarda onu gormem yada o olur ben onu gormem belkı bı kac seneye toparlaırım demek ıstedım

Tamam anladım ama yatak odasının bozuk kapısını tamir etmedi , orayı fırsat bilip sizi dinledi , izledi vs.. :52: diye eşiniz annesinden kopmaz .

Eşinizden rica edin , benden uzak Allaha yakın olsun yoksa çok daha sıkıcı şeyler yaşanıyor diyin . O gitsin ziyaret etsin annesini , sizde olabilecek en az seviyede görüşün .

Başka çare yok . Var ama yuvanızın huzuru için en orta yol bu .

Tamam anladım ama yatak odasının bozuk kapısını tamir etmedi , orayı fırsat bilip sizi dinledi , izledi vs.. :52: diye eşiniz annesinden kopmaz .

Eşinizden rica edin , benden uzak Allaha yakın olsun yoksa çok daha sıkıcı şeyler yaşanıyor diyin . O gitsin ziyaret etsin annesini , sizde olabilecek en az seviyede görüşün .

Başka çare yok . Var ama yuvanızın huzuru için en orta yol bu .

keske bole bıse olsa ama bunu desem kavga cıkar bı yere gıderken cagırmama olayımı artık esım kabul ettı teklıf etmıyor annemınde cagırsan dıye ama bu farklı esıme sen yalnız gıt bengelmem desem hem uzulur

zamana ıhtıyacım var ama dıyorum ya yapıskan sey ayrılamıyorum esımde tama benım annesı hakkında konusmalarıma bıse demıyo ama esım oonlardan kopmak ıstemıyo mu anlamıyorum mesela eltım ara tatıl oldu dye memeleketıne gıttı suan kaynanam yalnız ya daha bı dustu annemlerı cagırelımmı bılmnemne guya yanı eltım yok ya bız varız dıcez annecıgı yalnız kalmasın

Aus. a katiliyorum. Esinizin annesinden kopmasina gerek yok. Aradaki iliskiyi sizin acinizdan minimuma indirin demistim ben , esiniz tarafindan degil. Cok kayinvalide odakli olmussunuz bu size zarar verir. Annenize bir kac gun tatile gidin, biraz dinlendikten sonra daha saglikli dusunebilirsiniz.

Sürekli kaynanaya yoğunlaşırsan hayattaki güzel şeyleri ıskalamış olursun

Kv nizin kotu muamelesi ve ayni evde birlikte yasama sonucu evliliginiz darbe almis anlasilan. Bunu esinizle bastan sona konusun ve bir evlilik terapistine gidin. Esiniz annesinden kopmak zorunda degil ama onlar goruscek diye de siz timarhanelik olacak degilsiniz. Sizin olmadiginiz ortamlarda gorusmeliler.

cvp veremediğin için birirktirip biriktirip resmen delirme noktasına gelmişsin.susmayacaksın cvp vereceksın,bende susyodum (sevıyesıne düşülecek,yüzgöz olunacak tarzda bı kadın deıl benm kv) ama anladımki ben sustukca daha guzel atını oynattı, cvp vermedıgım seylerı kabul ettım saymış.bende bundan sonra pat pat cvbımı verıcem.benmde en ufak sesını duymaya yuzunu gormeye tahammulum yok ama ya o ölsün yada ben diye düşünmüyorum.onu alıp hayatımın merkezıne koymuyorum, kendı hayatımı yaşıyorum.sende oyle yapmak zorundasın.
mumkun oldugunca az gidin ziyarete.gorusunce hıc muhatab olmamaya calıs.sana laf atarsa konusmak zorunda kalırsan yada tahrik ederse damarına basarsada hıc susma cvbını ver.cocukmusun ya susacaksın herkes haddını bılecek.eger ıcındekılerı dökersen rahatlarsın.sen ıcıne fazla attıgın ıcın bu kdr dolmuşsun.bırak kavgamı cıkıo gürültü mü oluyo.olursa olsun.belkide senın sessızlıgın kvne güç verıyo, sen sesını cıkarınca pısabılır.

Insanları, helede kaynanaları degıstıremeyecegımıze göre
Napıyoruz tabıkı kendımızı degıstırıyoruz. Daha umursamaz
Karşındakinden cok kendını dusnunen gerektıgınde
Lafını esırgemeyen, cevabı anında yapıstırıp dık durarak
Kötü bırsey yapmıcaksınız, asıl kötülüğü kendınıze yapıyorsunuz
Kendınızı ezdırerek. Bunu herekese karşı degıl hakedene
Karşı yapıyoruz bızı ezıp sağlığımızdan etmesınler dıye
Sıze cok cektırmemıs unutun affedın ancak öyle rahata
Kavuşursunuz aksı takdırde kendınızı yer bıtırırsınız
Unutmayın sız affetsenızde yaradan unutmaz günü geldıgınde
Intıkamınızı alır.:34:

Insanları, helede kaynanaları degıstıremeyecegımıze göre