Xiaomi inface IPL challange ,:)

Onuda alt bacak ile ayni gun ay simdi hepsini ayni gune denk getirmek istemem sacma mi olur
Tasinma arefesinde anca Boyle oldu
Bilmem, sen bilirsin :)
Vücut ne bilsin kaç tane 24 saat geçti,ben olsam davay davay girisirdim
Bak ati alan uskudari gecmis, pamuk 'un tüyler çıkmamaya baslamis

6 sene lazerle kökü lazınmiş olması lazımdı zaten koyu ve kalın kıllar daha çabuk bitiyor

6 sene lazerle kökü lazınmiş olması lazımdı zaten koyu ve kalın kıllar daha çabuk bitiyor

2.seneden sonra 6 ayda bir gitmeye basladim. Kıllar her seanstan sonra bembeyaz oluyordu, lazer gormeyecegi icin islem yapilmiyordu. 5-6 ay sonra kendi rengini aliyordu, tekrar seansa giriyordum. Fotograftaki gibi hem inceldiler hem seyreklesti ama bitmedi. Bende hem bu durumdan sıkıldım hemde bebek var diye gitmedim. Koltukalti ve tum bacak %90 bitti diyebilirim. Bunlar kaldi, canimi sıkıyorlar. Buradaki yorumlara gore ya cihaz alacagim ya tekrar merkeze gidecegim kararsizim

Bilemedim,keşke yakınlarda bir arkadaşın olsa ondan atış yapsan etkili mi değil mi görüp öyle alsan

Bilemedim,keşke yakınlarda bir arkadaşın olsa ondan atış yapsan etkili mi değil mi görüp öyle alsan
Tum arkadaslarim lazer epilasyona gidiyor. Kıllar yogun olunca bu cihazlari kullanmak cok vakit aliyor diye tercih etmediler, hakli olarak. Bizim sulalenin genetigi kıllı oldugu icin kadinlar hep lazer epilasyona gitti, hepimiz boyle tek tük kılla kaldik. Tek umidim buradaki yorumlar

Benimde aletim bir köşede duruyor

Tabiki topiğinize katılmayı çok isterim. Çünkü bu iş süreklilik istiyor. Birbirimizi motive etmeliyiz. Benimki de inface markası
Gerçekten de öyle. Bir sure sonra insanı sıkıyor jileti,alması,makina ısınıyor diye mola verip tekrar başlaması falan.. tam angarya. Grup olmasa çoktan bır köşeye atmıştım ya da salllamaya baslamistim :) ama grup motivasyon sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…