- 17 Ağustos 2011
- 22.112
- 138.186
Erteledim valla,bu geceye sarktıHadi erteleme yap
Neyse, geç olsun güç olmasın diyeyim. Yaptım en azından. Üst bacakları da sabah halledecegim.
Vakit alan bir şey cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erteledim valla,bu geceye sarktıHadi erteleme yap
Bende dun aksam bikini bolgesini yaptim sonundaErteledim valla,bu geceye sarktı
Neyse, geç olsun güç olmasın diyeyim. Yaptım en azından. Üst bacakları da sabah halledecegim.
Vakit alan bir şey cidden
çok geç gördüm kusura bakmayın. siyah ve güçlü kıl tipine sahibim güzellik salonlarındaki lazerler için daha çok verim almamı sağlıyor lakin IPL cihazlar için öyle değilmiş tecrübe etmiş oldum ve dediğiniz gibi 2. el olarak yarı fiyatına sattım garantisi de devam ediyorken birinin işini görsün dedimYorumun için teşekkürler gehade . Peki kıl tipin nasıldı,siyah ve güçlü mü yoksa kumral ve cansız mi?
Gerçekten de soğumasını beklemek vakti bol olmayan insanlar için sinir bozucu. Neyse ki işsizim,gün içinde böle böle yapıyorum bu dönem:) ama yorgun argın işten gelip bir de onun naziyla ugrassam 'boyle aşkın izdirabini ' der,kenara atardım:)
Ben kendim için umutluyum ya. Haddinden bir tık daha fazla polyannayımbir de benim her isim hep b.ka sarar ama günün sonunda yine istediğim gibi biter. Hep böyle olmuştur. O yüzden makinamin da beni mutlu edeceğine inancım var hala.
Bence eğer kullanmiyorsan yarı fiyatından dolap'a ,gardropsa, letgoya falan koy. Sapasağlam makina, belki almak isteyen ama çok para diye kararsız kalan bir kız alır. Hem onun işine yarar hem senin^^
Çok iyi yapmışsın alan kişide etkili olur inşallahçok geç gördüm kusura bakmayın. siyah ve güçlü kıl tipine sahibim güzellik salonlarındaki lazerler için daha çok verim almamı sağlıyor lakin IPL cihazlar için öyle değilmiş tecrübe etmiş oldum ve dediğiniz gibi 2. el olarak yarı fiyatına sattım garantisi de devam ediyorken birinin işini görsün dedim
Trimmer olsa o daha konforlu. Kaşındırmıyor sivilce çıkmıyor.Iki hafta beklemek eziyet.
Jilet ile almak mahvediyor benim asagi bolgeyi
Var aslinda. Paketden cikmisti..onu kullanayim obur seferTrimmer olsa o daha konforlu. Kaşındırmıyor sivilce çıkmıyor.
İnan ki haftada iki üç kere yapmak ayrı eziyetIki hafta beklemek eziyet.
Jilet ile almak mahvediyor benim asagi bolgeyi
Cok sevindim senin adına. Valla ben daha üçüncü haftama gecemedim,carsamba bir başladım ama bacaklar kaldı desem ne dersin?4. Seansımı yaptım. Kumda, bikini bölgesinin üst kısmında, bacaklarımda ciddi şekilde azalma var. yenGEnC
Senin nasıl gidiyor?
Yaa gerçekten çok azmis bilemedim, seyrekligi nasıl???Konuyu uzaktan, sessizce takip ediyordum simdi tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum . Yillarca lazer epilasyona gittim. buyuk oranda kalici fayda gördüm. Tek tük çıkan tüylere artik lazer etki etmiyor, jiletle almaktan da cok sıkıldım, kurtulmak istiyorum. Yorumlariniz benim için gercekten cok onemli. Bu cihazlar pahali ve bosuna para vermek istemiyorum. Sizce bu incelik ve seyreklikteki tüyleri kullandiginiz cihazlar görür mü? Eki Görüntüle 3174570
Umarim üzüntünü birden yok edecek çok güzel bir haber alırsın. Dert değil kıl tüy, bugün uzar yarin biter.İnan ki haftada iki üç kere yapmak ayrı eziyet
Cok sevindim senin adına. Valla ben daha üçüncü haftama gecemedim,carsamba bir başladım ama bacaklar kaldı desem ne dersin?
Bu aralar biraz mutsuzum, mutsuz olduğum için de düşünmeyeyim diye her günümü ikiye üçe bölüp ayri ayrı şeyler planlar oldum oyalanmak için. Eve çok yorgun geliyorum ve geldigim gibi hiç enerjim olmuyor... Bugün bile sabah devlet dairesinde isim vardı, öğlen ablamlaydim, öğleden sonra başka arkadaşla buluştum,sonra da tiyatroya geçtim, hala daha dönüş yolundayım...evde enerjim kalırsa ucuncu haftama başlarim
Alt üst bacak komple böyle seyrekligi. 6 sene lazere gittim, son 4 senedir biraktim. Anca azalma oldu diyebilirim, gercekten cok sert ve kalin kokluydu killarim. Aslinda gittigim merkezden memnundum, kıl yogunlugu azaldigi icin indirim yaptilar genital+tum bacak+koltukalti 500tl seans basi. ama merkez cok yogun ve asla saatinde giremiyorsun 45dk 1 saat sapma oluyor. Istedigin gune ve saate randevu alamiyorsun. Benimde bebek olunca gozum yemedi. Belki evde halledebilirim dedim. Sizin fotograflari gorunce ilgimi cekti. Sizinkinden biraz ince ve seyrek oldugu icin memnun kalirsaniz, bende kalirim diye dusundum. Iyice muallakta kaldim. Uzaktan biraz daha takip edeyim konuyu. Cok teşekkür ederimYaa gerçekten çok azmis bilemedim, seyrekligi nasıl???
Eğer Cook seyrekse böyle az tek tük tüyler için iğneli epilasyon daha mı uygun olur bir fikir alsaniza. Hem dakika bazlı olduğu için çabuk biter hem de daha çok etkili, tüyün içine iğneyle frekans gönderiyor, birkaç seansta daha da tüy çıkma oluyor.
Ama bilemedim
Yılbaşından sonraki ay hemen hemen herkesin makinası bitmiş olacak olacak. O zamana belli olur etkili mi değil mi :)Alt üst bacak komple böyle seyrekligi. 6 sene lazere gittim, son 4 senedir biraktim. Anca azalma oldu diyebilirim, gercekten cok sert ve kalin kokluydu killarim. Aslinda gittigim merkezden memnundum, kıl yogunlugu azaldigi icin indirim yaptilar genital+tum bacak+koltukalti 500tl seans basi. ama merkez cok yogun ve asla saatinde giremiyorsun 45dk 1 saat sapma oluyor. Istedigin gune ve saate randevu alamiyorsun. Benimde bebek olunca gozum yemedi. Belki evde halledebilirim dedim. Sizin fotograflari gorunce ilgimi cekti. Sizinkinden biraz ince ve seyrek oldugu icin memnun kalirsaniz, bende kalirim diye dusundum. Iyice muallakta kaldim. Uzaktan biraz daha takip edeyim konuyu. Cok teşekkür ederim
Herkese merhaba
Yoğun istek üzerine bu konuyu açıyorum :)
Bundan iki sene önce bir indirim zamanı XİAOMİ İNFACE IPL cihazını almıştım, ama bozuldu bir köşeye attım.
Nihayet garantiye götürdüm ve artık lazere başlayabilriim:)
Benim makinanın kullanım aralığı şu şekilde olacak;
Eki Görüntüle 3164098
İlk iki hafta, haftada üç kere yapacağım
Sonraki iki hafta , haftada iki kere yapacağım
Sonraki dört hafta da ayda iki/ayda bir yapacağım
Yani iddiasına göre yılbaşına kılsız gireceğim
Tabii ki IPL cihazlarında sonsuz kılsızlık diye bir vaat yok. O yüzden birkaç ayda bir atış yapacak hale gelsem benim için yeterli.
Daha önce 8 seanslık bir lazer tecrübem olmustu, çok düzensiz gitmiştim. Bronzlasmayi ve gunesin altında camis gibi uyumayi çok sevdiğim için mayıstan eylüle mola vermiştim falan :) ona rağmen koltukaltlarim ayda bir makina ile üç saniyede alacak kadar azaldı.
İpl'den beklentim de bu aslında.
zaten aza kanaat eden biriyim:)
aldığım ürün de piyasadaki en uygun ipl'lerden .
Fiyat/performansa göre Ayda bir / iki ayda bir hatırlatma vuruşu yapacak kadar azalsa bana yeter
O yüzden çok yüksek beklentilerim yok
hadi bakalim, bugün pazar gezmemi tamamladıktan sonra ilk atışıma başlayacağım.
elinde cihazı olup bir köşeye atan herkesi benimle başlamaya davet ederim.
özellikle bu topigi açma gazını aldığım pamuk musun nesin braun makinasiyla arz-i endam ederse sevinirim:)
YAZIMIN DEVAMİNDA KİL TUY PAYLAŞACAĞIM. LAF EDEN MİDESİ BULANAN YALLAH BDV'YE!
:) Açıkçası bloglarda, youtubeda, Instagram'da falan insanlar makinayı övüyorlar, kıllarım azaldı diyorlar ama kimse "öncesi" fotosu atmadığı icin yalan mı doğru mu bilemiyorsun.
Bu yüzden öncesi fotosu atmak istedim.
En son kıl tüy islerini tam 7 hafta önce bir tatilden önce yapmışım (kış aylarında - ve tabii eğer sevgilim yoksa- tatilden tatile tüm vücut ağda yapıyorum, o da iki üç ayda bire tekabül ediyor. Kalan zamanlarda kıyafetten göründüğü kadar alt kol,alt bacak, genital,koltukaltı alıyorum. Bana yetiyor)
Konumu da şu lazer hikayesi bittikten sonra atış/ağda/jilet/epilator yapmadigim 7. haftanin resimleri ile bitirecegim
Her neyse ,bunlar öncesi resimlerim
Eki Görüntüle 3164108
Koltukalti
Eki Görüntüle 3164110
ust bacak (alt bacak temiz olduğu için ona kıllar çıkmaya başladıktan sonra baslicam)Eki Görüntüle 3164109
diz bölgesi (burası çok hassas oldugu için etek mevsiminde değilsek görmezden geliyorum)Eki Görüntüle 3164107
kol bölgesi
Eki Görüntüle 3164106
Ay burası da benim belam, karın cizgim buraya da lazere gitmiştim ama hiç etki etmedi. Ağda ve makina da dokunduramiyorum,canım yanıyor.
O yüzden yaz mevsiminde jiletliyorum.
İşin ilginci vücudumda en sevdiğim yer de bel bölgem,resimden belli değil ama karın kasım var croplar, tiril tiril giysiler bana çok yakışıyor ama malesef kilim tüyüm çıktı mı derdine giyemiyorum
İnşallah bu yaz guzel elbiseleri giyip kusanabilirim IPL cihazım sayesinde
Bu arada yazmama gerek yok heralde herhangi bir ürün tanıtımi , iş birliği falan yoktur.
İyiye iyi,kötüye kötü:)
yenGEnC - XIAOMI INFACE IPL
1. HAFTA
20 Kasım - 23 Kasim - 26 Kasım
2. HAFTA
29 Kasim - 1 Aralik - 5 Kasım
3. HAFTA
7 Aralık - 11 aralik
pamuk musun nesin - SILKEXPERT PRO 5
1. HAFTA
18 Kasım
2. HAFTA
26 Kasım
3. HAFTA
2 Aralik
4. HAFTA
9 Aralık
A Arrietty_ -PHILIPS LUMEA PRESTIGE IPL
1. HAfta
29 Kasim
Evet bacım , 29 Ekim salı başlamışsın, bu salı ikinci seansın.Kizzz
Benim ikinci haftam bu sali miydi
6 aralikdan bahsediyordumEvet bacım , 29 Ekim salı başlamışsın, bu salı ikinci seansın.
Heh buldumKizzz
Benim ikinci haftam bu sali miydi
Onuda alt bacak ile ayni gun ay simdi hepsini ayni gune denk getirmek istemem sacma mi olurHeh buldum
Alt bacak - 29 Kasım salı ,
Koltukaltı - 2 Aralık cuma
kollar - 3 Aralık cumartesi
Genital - 5 Aralık pazartesi
Hakikaten taksit taksit gitmişsin. Üst bacağı yazmadığın için bilmiyroum o ne zaman bitmis