Aynen salı akşam baslamistinBitti sayilirmutfak dolaplari kaldi bosaltilacak. Birde yeni evdeki esyalarin duzgun yerlestirmek. Aslinda koltuk altimi yapsam simdi. Biraz dinlendim gibi
Cumartesi firsat bulurum herhal. Yarin tam yerlestirmek isi ,sonra kedimizi almaya gidecegiz. For gel 2,5 saatimizi alir. Birde aksam diye anlastik.
Sali mi yapmistim bacaklarimi
Koltuk altimi hallettim simdi. AcidiAynen salı akşam baslamistinEki Görüntüle 3169890
Kaç bölge kaldı ki? Enerjin varsa yap gitsin:)
Pamuk yarışı önde götürüyordu3. Seansımı yaptımyenGEnC saat 12'den sonra yazabildim ama 2 aralıkta yaptım.
Pamuk hevesli, pamuk istekli, pamuk çok kıllı, fevkalede kıllı.Pamuk yarışı önde götürüyordu
Hadi erteleme yapAyy şu işten İyice sıkılmaya başladım. Bugün ikinci haftayı bitirmem lazım ama daha jiletle bile almadımbanyoya girme işini erteledikce erteledim. Biraz daha ertelememek için topigime yazayım dedim
Geçmiş olsun neyin var bibi?Ay kızlar yazmayı unuttum dr a gidicem diye vucut temizliği yaptım dün akşam bari dedim lazer yapayım özel bölgem koltuk altım ve gobegimi yaptım bi bacaklarim kaldıbugun yorgunum git gel yollarda geçti yarın tekrar bacaklarimdan jilet gecer yaparim
Koş profilime yaziyor orda canım izmirden bursaya gittim geldim hemen ücretsiz deri ameliyatı yaparlar ümidiyleGeçmiş olsun neyin var bibi?
Ücretsiz onay çıktı mı?Koş profilime yaziyor orda canım izmirden bursaya gittim geldim hemen ücretsiz deri ameliyatı yaparlar ümidiyle
Ocak 13 de gidicem bidaha heyete girmeye onlar karar verecekler ümitliyim inş. CanımÜcretsiz onay çıktı mı?
Haydi bakalım, olmuş gibi davranıp oyle enerji yayalım.Ocak 13 de gidicem bidaha heyete girmeye onlar karar verecekler ümitliyim inş. Canım
Sağol canım benim gördüm çok sağol ins. Olsunda zaten mide ameliyatı kaynaklı deforme olduğundan çıkar gibi geliyorBibiş ,ben görüp kalplemistim zatensu cimri adam konusundan mi çıktı Bursa'daki arkadaşın teklifi?
Benim tanıdığım istanbulda devlette meme küçültme ameliyatı oldu,para vermeden. Üstelik göze gelecek kadar, dışardan bakanın farkedecegi kadar bile yoktu bence memesi.
Ona çıktıysa sana hayli hayli çıkar
Tüm pozitif enerjimi gönderiyorum sana
Evet pozitif enerjiye çok ihtiyacim var bende umutluyum inşallahHaydi bakalım, olmuş gibi davranıp oyle enerji yayalım.Gözün aydın, muazzam şekilde estetik dikişlerin olsun, hiç iz kalmasın.
Ameliyat kilo kaybı da yapar. Meme altlarında pişik varsa kesin yaparlar. Biraz sert mi kaşısan kızarsa belki daha kolay kabul ederler.Evet pozitif enerjiye çok ihtiyacim var bende umutluyum inşallahdedim kol meme gobek yardırın
Yazın pişik oluyom dicem hepAmeliyat kilo kaybı da yapar. Meme altlarında pişik varsa kesin yaparlar. Biraz sert mi kaşısan kızarsa belki daha kolay kabul ederler.