İlk başta süreklilik sonra kıllarıni unutucaksın o yuzden herkese diyorumki duzenli inatla yapınTabiki topiğinize katılmayı çok isterim. Çünkü bu iş süreklilik istiyor. Birbirimizi motive etmeliyiz. Benimki de inface markası
Harikasın, ekledim listeyePazar günü yaptim ikinci seansi
Günler kaydi ama olsun.
Benimde yarin 3. Haftam olacak.Ben bugün 4. Haftami bitirdim..gözle gorulexek hiç bir şey yok şimdilik.
Sabırla bekleyelim bakalım...
Pamukcan da yine banlammis, bugün cuma oysa ki durum raporu verecekti:) umarım çabuk cikar maphustan
İstanbulda hangi hastaneye gitti süreç nasıl işledi biraz bilgi verebilir misinizBibiş ,ben görüp kalplemistim zatensu cimri adam konusundan mi çıktı Bursa'daki arkadaşın teklifi?
Benim tanıdığım istanbulda devlette meme küçültme ameliyatı oldu,para vermeden. Üstelik göze gelecek kadar, dışardan bakanın farkedecegi kadar bile yoktu bence memesi.
Ona çıktıysa sana hayli hayli çıkar
Tüm pozitif enerjimi gönderiyorum sana
Hiçbir fikrim yok malesef ya, yaşça benden epey büyük,coluklu çocuklu bir tanıdık.İstanbulda hangi hastaneye gitti süreç nasıl işledi biraz bilgi verebilir misiniz
Bu hafta ben de tembellik ettim.pamuk musun nesin , ne yaptın cuma günü???
Lumea kullanıyorum çok ve siyah kıllıydım foto bile attım bak artık kıllı değilimben herkese öneriyorum düzenli yaparım diyorsanız alın efsane rahatlik
Arrietty harikasın.3. Haftam da tamamdir
Baya azalma var tüylerde.
Hatta bacagimin bazi yerlerinde cilek gorunumu yok gibi
Kaçıncı haftandasin? Gruba katılmak ister misinBen de beyaz ten, özellikle kol altı ve genital siyah çıkıyor jilet vurmuştum çünkü. IPL ye başladım haftada 1 yapıyorum ama çok az fark oldu gibi. Sizin ne kadar sürede azaldı?
Regl oldum yapamadim. Kollarim bacaklarim deli gibi kıllıyken şu an senin attığın fotoğraf gibi seyreldi. Koltuk altımda kelleşmeler var. Batık gibi şeyler var, sıkınca içinden kıl siyah noktalar çıkıyor. İşe yariyor herhalde.Arrietty harikasın.
pamuk musun nesin sende durumlar ne? Yaptın mı bu cuma?
Beni soracak olursaniz hiç sormayın,daha yapmadım.
Bir de bir haftadır almiyordum,bacaklarım böyle olmuşEki Görüntüle 3181553 anlamadım azaldi mi arttti mi...kollarimsa hiç uzamamis henuz
Gecen haftayi atlamistin,bunu da atlama bence..madem etki etmiş.Regl oldum yapamadim. Kollarim bacaklarim deli gibi kıllıyken şu an senin attığın fotoğraf gibi seyreldi. Koltuk altımda kelleşmeler var. Batık gibi şeyler var, sıkınca içinden kıl siyah noktalar çıkıyor. İşe yariyor herhalde.
Cumaya kadar regl biter, halledicem inşallah.Gecen haftayi atlamistin,bunu da atlama bence..madem etki etmiş.
Ben de tembellik ettim,iyice sıkıldım makinadan. Ama yarın sabah erkenden kalkıp halledeceğim bu haftaki işi
Yani insallah
Kız bugün cuma ya zaten:)Cumaya kadar regl biter, halledicem inşallah.
Valla es geçicemKız bugün cuma ya zaten:)
Gecen cuma da yapmadın,
Bu cumayı da es geçersen etkisi azalır belki.
İstersen diğer bölgeleri yap bu gece ya da yarın, adetin bitince de özel bolgeni yaparsın .
Yapmaya yapmaya insanın hiç içinden gelmiyor,biliyorum.
amaaaaaa bence başla. Sonra etkisi azalır yine zararlı çıkan den olursun