- 15 Şubat 2015
- 13.304
- 46.870
Alexandrite ta tuyler once inceliyor, sonra cikmamaya basliyor. Bu cihazin mantigida bence aynidir, bir anda cikmamaya baslamasi mucize olur. Zayiflayarak biter diye düşünüyorum. Tuylerinde incelme farkettin mi?Arrietty harikasın.
pamuk musun nesin sende durumlar ne? Yaptın mı bu cuma?
Beni soracak olursaniz hiç sormayın,daha yapmadım.
Bir de bir haftadır almiyordum,bacaklarım böyle olmuşEki Görüntüle 3181553 anlamadım azaldi mi arttti mi...kollarimsa hiç uzamamis henuz
Bu makina zaten komple bitis vadetmiyor pandacim..sadece dediğin gibi tüyleri bazı bölgelerde uyutuyor, kalan bölgelerde inceltiyor. Yine birkaç ayda bir atış yapmak gerekiyor , sadece kılların seni eskisi gibi rahatsız etmiyor.Alexandrite ta tuyler once inceliyor, sonra cikmamaya basliyor. Bu cihazin mantigida bence aynidir, bir anda cikmamaya baslamasi mucize olur. Zayiflayarak biter diye düşünüyorum. Tuylerinde incelme farkettin mi?
aynı makina bende de var . ilk zamanlar 5 ay nizami yaptım açıkçası öyle aman allahım lık bi sonuç gelmedi. sonra bişeyler oldu 4 ay kadar bıraktım .gerisin geri çıktılar.Benimki ilk 8 hafta haftada 1, sonra ayda 1 diye hatirliyorum. Ben benimkine göre yapayim o zaman.
Nizami derken ne sıklıkla yaptın?aynı makina bende de var . ilk zamanlar 5 ay nizami yaptım açıkçası öyle aman allahım lık bi sonuç gelmedi. sonra bişeyler oldu 4 ay kadar bıraktım .gerisin geri çıktılar.yenGEnC in makinasının yazdığı gibi bende haftada 3 gün yapacağım bakalım sonuçlar ne olacak ? zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta ipl işte aynı teknoloji.
Benim koltuk altlarım çok geniş bir alandaydı. Şimdi o alanın yarısında kıl çıkmıyor. Bikini bölgesinin üst tarafinda aşırı derecede seyreldi. Bir de jilet sonrasi çıkan tüyler kaşıntı yapardı. Makine sayesinde yumuşak çıkıyor.aynı makina bende de var . ilk zamanlar 5 ay nizami yaptım açıkçası öyle aman allahım lık bi sonuç gelmedi. sonra bişeyler oldu 4 ay kadar bıraktım .gerisin geri çıktılar.yenGEnC in makinasının yazdığı gibi bende haftada 3 gün yapacağım bakalım sonuçlar ne olacak ? zarar vereceğini sanmıyorum sonuçta ipl işte aynı teknoloji.
haftada bir yaptım. hiç sektirmedim .Nizami derken ne sıklıkla yaptın?
Hiç azalma olmadı mı ya
ten beyaz tüyler siyah . tam lezerlik.Benim koltuk altlarım çok geniş bir alandaydı. Şimdi o alanın yarısında kıl çıkmıyor. Bikini bölgesinin üst tarafinda aşırı derecede seyreldi. Bir de jilet sonrasi çıkan tüyler kaşıntı yapardı. Makine sayesinde yumuşak çıkıyor.
Kıl renginiz ve cilt renginiz nedir?
Niye etki etmedi ki sizde? Şaşırdım valla.ten beyaz tüyler siyah . tam lezerlik.
Kaçıncı haftandasin? Gruba katılmak ister misin
HarikaBen 3 haftadır yapıyorum haftada 1, ama haftada 2 yapsam mı diyorum
Bende Medisana var cihaz olarak
Tabi ki katılmayı isterim :)
Hala kalem ile ciziyor musun?Harikabir dahakine yaptığın tarihte gruba yaz, onu da ilk sayfadaki çizelgeye ekleyelim
Normalde öncesi resmi de paylaşıyoruz, sonradan sayfayı takip edenler kıl tipini ten rengini görsün diye. Var mı bir öncesi fotoğrafın ?
Sadece üst bacağımda çiziyorum, yaptıktan sonra kalemle nokta koyuyorum. Çünkü üst bacak alttan üste genişliyor ya,onu yanlamasına yapıyorumHala kalem ile ciziyor musun?
Ben galiba bazi yerleri almiyorum farkinda olmadan.
Ben cumartesi yaptım en son, malesef fotom yokHarikabir dahakine yaptığın tarihte gruba yaz, onu da ilk sayfadaki çizelgeye ekleyelim
Normalde öncesi resmi de paylaşıyoruz, sonradan sayfayı takip edenler kıl tipini ten rengini görsün diye. Var mı bir öncesi fotoğrafın ?
kalem fiyatları son zamanda çok arttı. nereden uygun buluruz ? 60 tl diyorlardı gratisde. o parayı edecek bişey değil benim gözümde.Sadece üst bacağımda çiziyorum, yaptıktan sonra kalemle nokta koyuyorum. Çünkü üst bacak alttan üste genişliyor ya,onu yanlamasına yapıyorum
Ben başladığım yere atış yaptiktan sonra tükenmez kalemle nokta çiziyorum. Ona göre hizaliyorum:) ama önce cizmemek lazımmış çünkü kalem koyu renk olduğu için makina görmezmişkalem fiyatları son zamanda çok arttı. nereden uygun buluruz ? 60 tl diyorlardı gratisde. o parayı edecek bişey değil benim gözümde.
Ben başladığım yere atış yaptiktan sonra tükenmez kalemle nokta çiziyorum. Ona göre hizaliyorum:) ama önce cizmemek lazımmış çünkü kalem koyu renk olduğu için makina görmezmiş
Valla şu an gözle görülen hiç bir şey yokyenGEnC yılbaşına 2 gün kaldı. cihaz vadettiğini verdimi ? uyudumu tüyler ?
Koca bir maşallah diyorum o zaman sanaIyi günler
Ipek kese aldim.Ipl günü bugün.
Bacaklarim da hic birsey yok. Kollarim da tek tuk. Oda bence duzgun alamadigim icin.
Koltuk altinda da tek tuk var sag da. Solda hic yok.
Bikini bolgesi icin daha bir kac seans daha gerekli.
Iyiki almissim