Senin Slav sevgilin deniz kenarinda günes vurunca daha da belirgin olan göğüs arası killarına bakıp bakıp "türk kızlarının burasında hep saç mi var?" dedi miÖncesi hallerine inanamıyorum. Senin tüysüzlüğün yanında benim goril olmam şoku.
Slav sevgilim olmadı.Senin Slav sevgilin deniz kenarinda günes vurunca daha da belirgin olan göğüs arası killarına bakıp bakıp "türk kızlarının burasında hep saç mi var?" dedi midemediyse benden iyi durumdasın bacım :))
Ayrıca kalın telli ve siyah tüyleri lazer daha iyi görüyor
Benimki de değince ışık yanıyor. Biraz sonra yine aynı yere değdirsem yine ışık yanıyor. İlk başta sandim ki değdirdiğim yerdeki tüm kıllara atıyordur. Ama atmıyor sanırım. Youtubeda araştırdım ama hep bilgi videosu. Uygulama görmedim. Başka şekilde araştırayım.Bence daha az hassas olan altbacaktan başla. Benim makinada şöyle oluyor. Degdiriyorsun ışık yanıyor diğer kısma geçiyorsun. Youtubeda yapan insanlar vardır elbet,bence birkaç video izle.
Bir de ben karışmasın diye kareli defer gibi ciizyorum kendimi tükenmez kalemle:) böylece atlamiyorum hiç bir yerimi
Benimkinin kullanım talimatında öyle söylüyor. Karekodu okutunca cikan resmi paylaştım ilk mesajda. Ama senin makinada nasıldır bilmemYengeç, haftada birkaç kere kullanmanın zarari olmaz mı?
Benimki ilk 8 hafta haftada 1, sonra ayda 1 diye hatirliyorum. Ben benimkine göre yapayim o zaman.Benimkinin kullanım talimatında öyle söylüyor. Karekodu okutunca cikan resmi paylaştım ilk mesajda. Ama senin makinada nasıldır bilmem
Rica ederimm.
TesekkurlerRica ederimm.Onun vardı zaten. Garantiye vermişti. Ayni makineyle devam ediyor.
Benim gördüğüm bir modelinde de kaç atım kaldığını gösteriyordu. Güzel düşünülmüş bir özellik. Uygun tüy rengi, cilt rengi ve düzenli kullanımda her marka iyi sonuç verir diye düşünüyorum.Tesekkurlerbaktim da, fiyati uygunmus.
Xioami supurgem,telefonum,akilli satim var memnunum. Bundan da memnun olurum herhal alirsam. Obur almayi dusundugum ile arasinda 700 fark var
Her markanin kullanim önerisi farklı herhalde.Haftada mü kerebunlar standart değilmi ya benim ilk zamanlar 2 hafta da 1 di sonra sonra azaldikça uzadı süre
Benimkinin kılavuzunda ilk iki hafta haftada üç diyor.Haftada mı 3 kerebunlar standart değilmi ya benim ilk zamanlar 2 hafta da 1 di sonra sonra azaldikça uzadı süre
Dur yılbaşına kadar belli olur iyi mi çöp mü. Sonra alırsın:)Tesekkurlerbaktim da, fiyati uygunmus.
Xioami supurgem,telefonum,akilli satim var memnunum. Bundan da memnun olurum herhal alirsam. Obur almayi dusundugum ile arasinda 700 fark var
BekliyorumBenimkinin kılavuzunda ilk iki hafta haftada üç diyor.
Eki Görüntüle 3164194 hepsi farklı farklı demek ki.
Dur yılbaşına kadar belli olur iyi mi çöp mü. Sonra alırsın:)
Üzülme az ve zayıf kıllı olmak avantaj değil bu makinalarda tam tersi siyah sert kıllarda çok etkili benim keske eski fotolarim olsaydı kollarimi atabilirim kollarım kıldan gorunmuyorduBu ne ya bu nasıl öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?