- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #2.661
İns Fitnessstudio canım[/QUOTE nasil ögrenecem ben bunlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns Fitnessstudio canım[/QUOTE nasil ögrenecem ben bunlari
Evet, neden? Ben kursa gitmek istedim ve gittim...Bisey dicem kizlar sizlerin kocasi sizi kursa gonullu mu gonderdi
Canım sen aşırı strese girmişsin... Eşinin sana bu şekilde köstek değil aksine destek olması lazım... Trden seni evde biblo gibi oturman için mi getirmiş ne kadar acımasızca bi davranış... Bak ben burda herkese link verdim Deutsche wellenin sayfasına gir orda sesli ve yazılı olarak a1den itibaren almanca öğretiyorlar... Evde kendi çabanla bile öğrenebilirsin.. Madem o seni göndermiyor, sen de kendi çabanla bişeyler yap, ama pes etme...Anlasilan siz de yorumsuzsunuz Ben cikiyorum bu sayfadan benim almancayi ogrenmeye calismam zaten bos sacma sizlere basarilar mutlu kalin
sizin dil sorununuzdan once esinizde bir sorun var. Kursa eger maddi sebeplerden oturu gondermek istemiyorsa yardimci oluyorlar diye biliyorum.Anlasilan siz de yorumsuzsunuz Ben cikiyorum bu sayfadan benim almancayi ogrenmeye calismam zaten bos sacma sizlere basarilar mutlu kalin
Elisya görüyorum ki onlinesın, gerçeğe dön ve Almanca'ya katılevet o gerçekten kaçamıyoruz
Elisya görüyorum ki onlinesın, gerçeğe dön ve Almanca'ya katıl
Ya lingen guten morgen.. Heute bin ich voll ich habe kein zeit dün verdiğin ödevleri işe gittiğimde yapıcıığimm.. Hatta şimdi deneyeyim
Jeden tag gehe ich wegen geld verdienen mit zu fuss zur arbeit
Ich gehe jeden Tag wegen des Geld Bedarfs ohne Lust auf die Arbeit...Ya lingen guten morgen.. Heute bin ich voll ich habe kein zeit dün verdiğin ödevleri işe gittiğimde yapıcıığimm.. Hatta şimdi deneyeyim
Ya lingen guten morgen.. Heute bin ich voll ich habe kein zeit dün verdiğin ödevleri işe gittiğimde yapıcıığimm.. Hatta şimdi deneyeyim
Topraam sen geçen de aynı hatayı yaptın uyardım sanıyordum seni, um..zu cümle içinde kullanılmaz finalsätze grubuna girer sonuc ve neden bildirir...Jeden Tag gehe ich um sparen zu können zu Fuss zur Arbeit .
Topraam sen geçen de aynı hatayı yaptın uyardım sanıyordum seni, um..zu cümle içinde kullanılmaz finalsätze grubuna girer sonuc ve neden bildirir...
Ich gehe auf die Arbeit, um Geld zu verdienen oder um sparen zu können olur... Yani bi cumleyi yazarsin sonra o cumledeki isi neden yaptigini anlatirsin
Um Geld sparen zu können dersen daha doğru olur:)Bende tekamolo ' dan sonra dogrusu böyleymis dedim de basladim oy oy nirelere gidem
Ich gehe jeden Tag zu Fuss auf die Arbeit, um sparen zu können
Um Geld sparen zu können dersen daha doğru olur:)
Ben de yukarda aceleden eksik yazmışım pardon