- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #2.701
Putschversuch : ayaklanma/darbe girisimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hi , gut danke und dir ?Hallo Leute, wie geht es ihnen?
Ben yazdıysam kesin yanlıştır yahu :)) biraz derdimi anlatayım yeter istiyorum. Lisede ben hep kalmıştım almancadan zaten yakın zamanda gelmem gerekecek oraya bir sempozyum için. Oldu mu acaba?Almanca ögrenmek istiyorum. Yardim lütfen. Ama ikinci cümlenin kullanimindan emin olamadim
Ben yazdıysam kesin yanlıştır yahu :)) biraz derdimi anlatayım yeter istiyorum. Lisede ben hep kalmıştım almancadan zaten yakın zamanda gelmem gerekecek oraya bir sempozyum için. Oldu mu acaba?
Ihc fahre nach Deutschland am morgen. Ich komme aus der Turkei, ich mag milch trinken. :))))))
Ben yazdıysam kesin yanlıştır yahu :)) biraz derdimi anlatayım yeter istiyorum. Lisede ben hep kalmıştım almancadan zaten yakın zamanda gelmem gerekecek oraya bir sempozyum için. Oldu mu acaba?
Ihc fahre nach Deutschland am morgen. Ich komme aus der Turkei, ich mag milch trinken. :))))))
İch bin hier. Oldu mu gı? Ben bilmiyom diye pek yazamıyorum biraz grammer bakmam lazım.Nerdesiniz yahu
Ich bin da ' daha cok duyuyorum :)İch bin hier. Oldu mu gı? Ben bilmiyom diye pek yazamıyorum biraz grammer bakmam lazım.
Heute, ich bin krankenhaus gegangen. Ich habe kopfschmerzen, und ıch bin Apotheke gegangen. Ich lebe.Ich bin da ' daha cok duyuyorum :)
Heute bin ich ins Krankenhaus gegangen.Heute, ich bin krankenhaus gegangen. Ich habe kopfschmerzen, und ıch bin Apotheke gegangen. Ich lebe.