- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #2.341
Ich bin in der Türkei geboren :) B Bugramazan . Burada takil beraber düzeltiriz almancamizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wo bin ich geboren ?Almancam cok iyi degil. Dinlemek kitap okumak. Kurs kitaplarini defterlerini tekrar edin. Wo bist du geboren ? Sen nerde dogdun?
Ich bin in Ankara geboren. Ich bin auch Kinder Bücher lesen aber viel langsam deshalb verstehen habe ich lesen aber kein sprechen
Denkst du arbeiten?
Mein Mann keine mir dürfen. Und ich spreche kein deutsch beni Kim ise alir
Was hast du in der Türkei gelernt? Ich habe halkla iliskiler ve tanitim gelernt almanca anlamini bilmiyom
Bi ise yaramiyor diplomam
Esiniz mi izin vermiyor ? Almanca devam kursuna gidin gidebiliyorsaniz. Ben de isletme okudum. Almanca olmadan olmuyor. Part time is ariyorum ben de. Cok da gerekli degil vakit gecsin diye calisacam
Is bence dil ogrenmede faydali olur diye dusunuyorum bide evde olunca yapcak bisey yok kimsen olmayincada canin sikiliyo ve istedigin an disari falanda cikamiyorum geriye yemek yemek kaliyo sonra da fett fett
Kursa gidemiyor musunuz? Devam edin kurs cok yarali. Ben kiz büyüsün c1 e baslicam. Is tabiki yararli ama olmuyorsa baska careler aramak lazim. Kursa gidemiyorsaniz. Kurs kitaplari alin A2 sonra B1. Yeni ögrenenler icin üstünde seviyesi yazan hikaye kitaplari. En önemlisi stres yapmadan keyifle ögrenmeye calismak.
Devam kurslari viyanada var ve bana 100 km uzakta nasil gidebilirim imkansiz gibi evde de surekli calisilmiyor cocuklar yemek ev isi yani bunlar bahanede olabilir belki bende disiplin sorunu var iki gun calissam iki hafta kitabi elime alamadigim zamanlar oluyor bide konuscak kimse olmayinca bi sure sonra canim da istemiyor surekli evde olmamin kotu yani iste belki seninle yada bize katulacaklarla cesaretlenebilirim ne cok isterdim bunlari almanca yazmak
Devam kurslari viyanada var ve bana 100 km uzakta nasil gidebilirim imkansiz gibi evde de surekli calisilmiyor cocuklar yemek ev isi yani bunlar bahanede olabilir belki bende disiplin sorunu var iki gun calissam iki hafta kitabi elime alamadigim zamanlar oluyor bide konuscak kimse olmayinca bi sure sonra canim da istemiyor surekli evde olmamin kotu yani iste belki seninle yada bize katulacaklarla cesaretlenebilirim ne cok isterdim bunlari almanca yazmak