- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #2.181
Was machst du alamanyalarda
Valla ben imrendim. gidiyorum gezmeye falan hep tadı damağımda kalıyor. Keşke böyle bi fırsat çıksa kısmetim dönse de gitsem ah ah
Hehehe çok hoşsunuz:) evet konsoloslukta çalışanlar da resmi görevlidir. Ben de konsolosluk nezdinde çalışacağım ama benim öğrenmemek ya da bilmemek gibi bir lüksüm yok kendi adıma:) şu ingilizceyi bi vereyim Almancanın da hakkını vereceğimBir sey soracam burda yasayanlar kamu görevlisi olabilir mi burda? Ama konsoloslukta calisan kimse almanca bilmiyor burda
Not: yani benim konustuklarim bilmiyordu. Bir kadina sordum ingilizce biliyorsunjz o halde diye. Yoooo dedi
Sen nerdesin ordaGezmesi cok güzel. Iş aradim bulamadim. Cocuk yaptimsimdi aylardir tekrar is ariyorum
2-3 yildir evdeyim. Is bulamazsam c1 kuruna baslicam.ama insallah bulurum.
SrlamSen nerdesin ordaTopraKahveBob
Hehehe çok hoşsunuz:) evet konsoloslukta çalışanlar da resmi görevlidir. Ben de konsolosluk nezdinde çalışacağım ama benim öğrenmemek ya da bilmemek gibi bir lüksüm yok kendi adıma:) şu ingilizceyi bi vereyim Almancanın da hakkını vereceğim
Heyyy topiğe yeni arkidişler katılıyor hepsine hoşgeldin diyorum
TopraKahveBob suchst du nimmer einen Job? Warum hast du darauf verzichtet?
Du brauchst eine Arbeit statt Sprachkurs... Ich drücke dir Daumen
Toprak ich hab eine Idee für dich, warum nimmst du nicht Mutter Kind Gruppen teil?Dankeschön. Ich will nicht darauf verzichten aber kein Geduld mehr.
Ich hab niemanden hier.
edit: Kein Fruende meine ich. Und ich will endlich mal deutsch reden. Ich bin immer zu Hause . Das macht mich kaputt
Ben de Stuttgart a gelicem. Eşim resmi olarak görevlendirildi ben şu an bi Ortadoğu ülkesindeyim. Eş durumundan geçiş talep edicem ama bakalım. Aslında ihtiyaç olduğunda konsolosluk bünyesinde eleman ilanı veriyorlar ama zor olmalı evetSen nereye geleceksin34beden ?
Eşim Eylül'de gidecek benim belli değil. Şu an başka bir ülkede görevliyim. Geçiş hakkı tanırlarsa hemen ama ..Srlam
Sen ne zaman geleceksin peki buralara?
Anladım... Umarım bir an önce istediğin şekilde gelişir:)Eşim Eylül'de gidecek benim belli değil. Şu an başka bir ülkede görevliyim. Geçiş hakkı tanırlarsa hemen ama ..Uzun hikaye
Toprak ich hab eine Idee für dich, warum nimmst du nicht Mutter Kind Gruppen teil?
Ben de Stuttgart a gelicem. Eşim resmi olarak görevlendirildi ben şu an bi Ortadoğu ülkesindeyim. Eş durumundan geçiş talep edicem ama bakalım. Aslında ihtiyaç olduğunda konsolosluk bünyesinde eleman ilanı veriyorlar ama zor olmalı evetben de görevlendirilmezsem aynı dertle haşır neşir olucam. Umarım gönlüne göre bir iş bulursun. Part-time ya da evden çalışma imkanı yok mu?
İnşallah bulursun. Umarım ben de en kısa sürede görevle gelirim yoksa bir yıl daha bulunduğum ülkede kalmam gerekecek. Yazarım gelince. Selamlar:)Suan part -time is ariyorum. Bir kac yer var bugün yeni bir kac yere basvuru gönderecem. Cevre edinmek icin evde calismasam daha iyi aslinda. Gelince yaz bana
Also du kannst es googlen... zB. Mutter kind gruppe in nürnberg(du schreibst hier die statt, darin du wohnst)Es wäre super. Aber wie kann ich es machen?
Also du kannst es googlen... zB. Mutter kind gruppe in nürnberg(du schreibst hier die statt, darin du wohnst)
Selamlar benden deİnşallah bulursun. Umarım ben de en kısa sürede görevle gelirim yoksa bir yıl daha bulunduğum ülkede kalmam gerekecek. Yazarım gelince. Selamlar:)
Teşekkürler, inşallahAnladım... Umarım bir an önce istediğin şekilde gelişir:)
Eşke ayrı yerlerde görev yapmak zor oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?