- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #2.221
Çok fena buama bu aksan konuşmada farkediyor değil mi? Yazılı dilde bir ayrım yoktur yani. Sen iş meselesini naptın bu arada?
Tamamdir. Coook tesekkurlerrYazmak istedigin herseyi yaz. Her seviyeden her seyi ögrenmemiz lazim bizimde. Kullanmadigim icin unutuyorum ben de zaten. Tekrar olur. Bilmedigim bir sey cikar. Belki konuyu takip eden yeni baslayan birileri görür. Hem sen de bir yerden baslamis olursun.
Siz gelin bi de Arapça'yı görünbana aksan demeyin
Küçük bi köyde yaşıyorum ve her gün küfrediyorum bunların fränkisch muhabbetine... Ich auch noch'u nasil oluyo da iiiiaaaano die söylüyolar hala anlamış değilim
Hab mal Schon rein
Hamaşonay
Bu da sözün bittiği yer
Çok ürkütücü
Aslinda bunlar iyi. Hersey icin farkli bir kelime kullaniyor.anlamayinca ögreneyim diyorum da. O da basli basina bir dil normalini ögrenemedim o kaldi
Ya kusura bakma seni de korkuttukÇok ürkütücü
Biz bitmişiz valla... Ne yapsak kiBen günlük hayata hic karisamadim.
Konusurken tikaniyorum.
Lingen sen kendi meslegini niye yapmiyorsun?Biz bitmişiz valla... Ne yapsak ki
İnşallah ben karışırımYa kusura bakma seni de korkuttuk
Sen bize bakma, geldiğinde yapman gereken tek şey günlük hayata karışmak... O zaman çok rahat öğrenirsin... Bı de sen şehirde olacaksın o yüzden dialektle uğraşmazsın
İnşallah ben karışırımsizi de katarım gelince olmadı
Canım benim önce diplomamı tanıtıp sonra umschulung yapmam gerekiyor ve bulunduğum yerden uzak bu imkan... Artı diploma tanıtmak için trdeki lise karnelerine kadar istiyorlar uğraşmak istemiyorum sıtkım sıyrıldı... 38 olacam iki aya, bunlarla uğraşamicamLingen sen kendi meslegini niye yapmiyorsun?
Bana uyar:) ama ben uzağım stuttgartaİnşallah ben karışırımsizi de katarım gelince olmadı
Canım benim önce diplomamı tanıtıp sonra umschulung yapmam gerekiyor ve bulunduğum yerden uzak bu imkan... Artı diploma tanıtmak için trdeki lise karnelerine kadar istiyorlar uğraşmak istemiyorum sıtkım sıyrıldı... 38 olacam iki aya, bunlarla uğraşamicamHem işim de iyi boşver, yetiyor bana Allah iş arayanlara iş versin mesela sana
Kimin olcak johnnyciiminZaten ben de part time bir ise girecem. Sag ol ablam lingenimo kadar var miydi yasin kadinlar icin hayat 30 dan sonra daha güzel olurmus.
Hem kimin dogum günü ?
Hadi bakalım, inşallah:)süper olur ama insallah ben o vakte kadar is bulurum. Ilk defa basvuruma cv yolla diye mail attilar
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Ben de aynı şeylerle uğraşmak zorunda kalabilirim.Canım benim önce diplomamı tanıtıp sonra umschulung yapmam gerekiyor ve bulunduğum yerden uzak bu imkan... Artı diploma tanıtmak için trdeki lise karnelerine kadar istiyorlar uğraşmak istemiyorum sıtkım sıyrıldı... 38 olacam iki aya, bunlarla uğraşamicamHem işim de iyi boşver, yetiyor bana Allah iş arayanlara iş versin mesela sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?