merhaba yas; ben iyiyim sarp ta daha iyi masallah o iyi olunca bende iyi oluyorum. kardesine cok uzuldum ama maalesef bu hastalik boyle iste. moralinizi bozmayin hersey zamanla daha iyi oluyor. allah acil sifalar versin. bana herzaman msj atabilirsin. msn adresim filulu@hotmail.com. mesajlarini bekliyorum.saglikla kalin..Merhaba Filiz abla, nasilsin sarp nasil insallah iyidir...
Benim kardesim bu gunlerde cok kotu sana sormak istedigim seyler var ama mesaj sayim yeterli olmadigi icin ozel msj atamiyorum,
mumkunse sen ozelde msn adresini verebilirmisin orda konusabilirmiyiz..?
mrb ben sevgi .mustafa aynı hiç bir değişiklik yok. fizik tedavi harici herşeyi yapıyorum . bekliyorum benim oplum iyi olacak. ben buna inanıyorum . hepimizde inanalım arkadaşlar. bazan gücümün tükendiğini hissediyorum .sonra toparlanıyorum bu öyle bir hastalıkki saatı saatını tutmuyor .1 hafta iyi sonra çok kötü epeyce öyle gidiyor .yaz geliğindenbu yana evde çok sıkılıyor.dişleri çürüdü 1tane dişini çektirdik. ön dişlerini yaptıralım dedik yapılamazmış .akineton hapını bırakmamız lazımmış.dişini o çürütüyormuş.rabbim hepimize dayanma gücü versin sağlıkla kalın.iyi olmaniza sevindim, umarim cok daha iyi olursunuz... evet cok iyi anliyorum onlar ne kadar iyi olursa bizlerde o kadar iyi oluyoruz...
msn adresi icin tsk ederim...
Rabbim butun hastalara acil sifalar versin, onlarada bizlerede dayanma gucu versin ins...(Amin)
sevgi merhaba;
nasılsın, mustafa nasıl. kardeşimin ilaç kullanımı olumlu oldu değerleri düşmeye başladı. diyete de dikkat ediyor. mustafanın durumu nasıl.sevgiler
mrb tankut. mustafa aynı .hiç bir değişiklik yok ellerini kullanamıyor .kumandayıbile zor tutuyor. siz diyet ne yapıyorsunuz. bize sadece çikolata,karaciğer,fıstık ,fındık dedi dr. aralık ayında rutin tahlillerini yaptıracağım . dr faks çekeceğim .istanbula biz temmuz ayında gideceğiz. allahım nerede şifa bekleyen hasta varsa şifa versin rabbim bizimkilerde içinde . sağlıkla kalın .
sevgi merhaba,
kardeşimde sadece karaciğerde birikme var bakır içeren hemen hemen her yiyecekten uzak duruyor.patates,mısır,nohut,fasulye,mercimek,bulgur,maydonoz,... o kadar çokki yazdıklarında var tabi ben yiyeceklerdeki bakır oranlarını araştırdım.bitki çaylarında bile var.hepsine dikkat ediyor ilacını vaktinde alıyor. böyle allah hepimizin yardımcısı olsun.bu günümüzü aratmasın...
mrb tankut.çok şükürki kardeşinin sadece karaciğerinde. benim oğlumun karaciğerinde,beyinde ,gözünde bile var .beyindeki bakır azalınca düzelir inşallah.bize diyet olarak karaciğer, çikolata, fındık ,fistık dedi dr. biz gaziantepliyiz .fıtığı mustafa çok severdi . o yemediği için bizim evde fıstık ondangizli yeniyor.haftada 1 gün çikolata ya dr izin verdi.genel durumu pek iyi değil. kışın biraz geriliyor.fizik tedavi çok iyi geliyor . haftada 1 gün gidiyoruz. fiyoterpisti ile iyi anlaşıyor onunla konuşuyor. o konutuğunu anlıyor. o yüzden sıkılmadan kouşuyor.düzeleceği zamanı sabırla bekliyorum . 1yıl daha ğeçti yine oğlum düzelmedi. 4yıl bitti 5 giriyor .rabbim nerede şifa bekleyen hasta varsa şifa versin sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?