- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Bı kere benim de başıma gelmişti, herhangi bir uygulama kullanmıyorum olan saatten farklı bir saat gorunuyorduBen bu şekilde devam edemem. Olay normal değil. Saklandığı biri var besbelli
Olan saatten çok farklı bir saat miydi. 3 5 dakika değil 3 saatlik bir geriye gidiş söz konusuBı kere benim de başıma gelmişti, herhangi bir uygulama kullanmıyorum olan saatten farklı bir saat gorunuyordu
Bı kaç saatti ben de şaşırmıştım, bence biraz daha gözlem yapinOlan saatten çok farklı bir saat miydi. 3 5 dakika değil 3 saatlik bir geriye gidiş söz konusu
Bence de başkasıyla da görüşüyor. Sormadım, günaydın yazmış görüldü yapıp hiçbir şey yazmadım.Whatsapp plus diye bir şeyi ilk defa duydum, konu sahibi bence başkası ile de görüşüyor, onunla en son 23.15te konuşmuş ve ondan saklamış sizinle konuştuğunu diye düşünürüm. Ne yaptınız sordunuz mu?
Kullananlar var. Böyle bir şey oluyormuş3-4 yıl önce kullanıyordum saat değiştirme yoktu
bence söyleyin, böyle bir şey farkettim, bunu yapmak için uğraşman benim için şüpheli i güven vermeyen bir hareket, görüşmek istemiyorum artık diye.Bence de başkasıyla da görüşüyor. Sormadım, günaydın yazmış görüldü yapıp hiçbir şey yazmadım.
Ne dese benim hiçbir ikna ediciliği yok şu saatten sonra inanmam. Zaten açıkça söyleyecek hali yok yaptım diye. Gündüz olsa neyse de gece son görülmesinin geriye gitmesinin hiç tutar yanı yok.bence söyleyin, böyle bir şey farkettim, bunu yapmak için uğraşman benim için şüpheli i güven vermeyen bir hareket, görüşmek istemiyorum artık diye.
Açıklama yapsın ikna etmeye çalışsın diye değil de, ben olsam farkettiğimi bilsin , salak yerine koyamadığını bilsin isterim.Ne dese benim hiçbir ikna ediciliği yok şu saatten sonra inanmam. Zaten açıkça söyleyecek hali yok yaptım diye. Gündüz olsa neyse de gece son görülmesinin geriye gitmesinin hiç tutar yanı yok.
Plus da böyle bir özellik bir özellik varmış, her türlü yapmış. Düşündüğü umrumda değil artıkAçıklama yapsın ikna etmeye çalışsın diye değil de, ben olsam farkettiğimi bilsin , salak yerine koyamadığını bilsin isterim.
İlk defa oldu. Benim anlamadığım son görülmesinin açık olduğu kişiler gördü zaten 02:00 da girdiğini. Biri mesaj attıysa bile o son görülmeyi görmedi mi sanki. Herkese açık değilse son görülmesi açıklama yapmak istemediklerine de kapalıdır yani muhtemelen.Kim bilir neden değiştiriyordur ayarlarını? Patronu, ailesi, arkadaşları, akrabaları görmesin diyedir. Belki de biri mesaj attı da uyuyordum görmemişim demek içindir. Bana komik geliyor, orası ayrı. Komple kapa görülmeni o zaman.
Eğer başka bir kızsa sakladığıkişi, uyudu belki kız o saatte iyi geceler deyip yada burda okudum az önce, sadece konuştuğun kişiye çevrim içi görünme özelliği varmış, sizinle konuştuğu sırada öyle yaptı belki de görünmesin diye, herşey olabilir ama şüpheli tabi.İlk defa oldu. Benim anlamadığım son görülmesinin açık olduğu kişiler gördü zaten 02:00 da girdiğini. Biri mesaj attıysa bile o son görülmeyi görmedi mi sanki. Herkese açık değilse son görülmesi açıklama yapmak istemediklerine de kapalıdır yani muhtemelen.
Kesinlikle birinin uyuma durumu var bence deEğer başka bir kızsa sakladığıkişi, uyudu belki kız o saatte iyi geceler deyip yada burda okudum az önce, sadece konuştuğun kişiye çevrim içi görünme özelliği varmış, sizinle konuştuğu sırada öyle yaptı belki de görünmesin diye, herşey olabilir ama şüpheli tabi.
Sabah hafif gözümü açarak ona mesaj açayım dedim baktım son görülme farklı. Yanlış mı görüyorum diye birden gözümü açtım hatta tlf açıp kapattımEğer başka bir kızsa sakladığıkişi, uyudu belki kız o saatte iyi geceler deyip yada burda okudum az önce, sadece konuştuğun kişiye çevrim içi görünme özelliği varmış, sizinle konuştuğu sırada öyle yaptı belki de görünmesin diye, herşey olabilir ama şüpheli tabi.
Ne lkadar zamandır görüşüyordunuz? İyi tanıyor muydunuz bu kişiyi? Çünkü bu kadar sakladığına göre, o kızla uzun bir ilişkisi mi var diye düşündüm. Kısa süre önce başlayan flört olsa o kız, saklamazdı bu kadar.Sabah hafif gözümü açarak ona mesaj açayım dedim baktım son görülme farklı. Yanlış mı görüyorum diye birden gözümü açtım hatta tlf açıp kapattım
Uzun bir süredir tanıyorum da flört başlangıcımız 1 ay falan oluyor. Kız arkadaşı yok ben tanıdığımdan beri bildiğim kadarıylaNe lkadar zamandır görüşüyordunuz? İyi tanıyor muydunuz bu kişiyi? Çünkü bu kadar sakladığına göre, o kızla uzun bir ilişkisi mi var diye düşündüm. Kısa süre önce başlayan flört olsa o kız, saklamazdı bu kadar.
Yeni tanıdığı bir kız varsa güven duyması için böyle bir şey de yapmış olabilir ya da exlerle mi iletişimde karışıkNe lkadar zamandır görüşüyordunuz? İyi tanıyor muydunuz bu kişiyi? Çünkü bu kadar sakladığına göre, o kızla uzun bir ilişkisi mi var diye düşündüm. Kısa süre önce başlayan flört olsa o kız, saklamazdı bu kadar.
O zaman yeni biri olabilir yada bambaşka bir durum da olabilir. Ben senin yerinde olsam söylerdim amaUzun bir süredir tanıyorum da flört başlangıcımız 1 ay falan oluyor. Kız arkadaşı yok ben tanıdığımdan beri bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?