• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp plus kullanan var mı ? Hayatında biri mi var

O zaman yeni biri olabilir yada bambaşka bir durum da olabilir. Ben senin yerinde olsam söylerdim ama
Bende yeni biri diye düşünüyorum onu uyıtup benle konuştu. Ya da benden önce o kızla bir başlangıcı var ikimizi idare ederim diye düşündü olmayan aklıyla

Whatsapp kaynaklı bir problemdir derse. Ekran görüntüsü de almadım sabah. Biraz önce de girmiş whatsappa.
Whatsapp kaynaklı bir problem derse ben olsam inanmam, konuşmaya devam etseniz bile içinizde hep süphe olur. Sizin aranız nasıldı peki? Yüz yüze sık sık görüşüyor musunuz? Başka şüpheli bir hareketi oldu mu? Benim ilk aklıma gelen, başka konuştuğu bir kız daha olduğu ve onun o saatte uyuduğu? Güven kazanmak için de, senden sonra girmiyorum whatsappa demek için yapmış olduğu. Ama dediğim gibi , ben yine de söylerdim, böyle bir şey farkettim diye.

Whatsapp kaynaklı bir problem derse ben olsam inanmam, konuşmaya devam etseniz bile içinizde hep süphe olur. Sizin aranız nasıldı peki? Yüz yüze sık sık görüşüyor musunuz? Başka şüpheli bir hareketi oldu mu? Benim ilk aklıma gelen, başka konuştuğu bir kız daha olduğu ve onun o saatte uyuduğu? Güven kazanmak için de, senden sonra girmiyorum whatsappa demek için yapmış olduğu. Ama dediğim gibi , ben yine de söylerdim, böyle bir şey farkettim diye.
Bende kesinlikle birinin olduğunu düşünüyorum. Direkt söylemeyeceği için whatsapp kaynaklı sorun der geçer. Başka şüpheli hareketini görmedim ama ağzı iyi laf yapar ve heyecanı da sever bir tarzı var gibi. Şaşkınım bende. Özü sözü bir bir gibiydi

Son düzenleme:
Üstten yazmadığına eminsen WhatsApp Plus kullanıyor olabilir 🙄
İçin içini yiyeceği yere direkt sor bence dün biz bu saate kadar konuştuk son görülmen bu şekilde nasıl oldu anlayamadım WhatsApp Plus mı kullanmaya başladın de gitsinnnn

Üstten yazmadığına eminsen WhatsApp Plus kullanıyor olabilir 🙄
İçin içini yiyeceği yere direkt sor bence dün biz bu saate kadar konuştuk son görülmen bu şekilde nasıl oldu anlayamadım WhatsApp Plus mı kullanmaya başladın de gitsinnnn
Üstten yazmadığına eminim çünkü son görülmesi cevap vermeye girip çıktıkça değişiyordu. Bu adam benim göreceğimi göze alarak yapmış olmalı değişikliği, farketmeyeceğimi düşünmüş olamaz kabak gibi açık

En sonki sevgilimi whatsapp pluss yüzünden kapıya koydum. Özelliklerine baktım böyle bir uygulama kullanan biri bana masum gelmedi. Telefonumu karıştır istersen dedi yine de ikna olmadım. Sürekli takibinde olduğum birini neden hayatımda tutayım ki? Güven önemli.

En sonki sevgilimi whatsapp pluss yüzünden kapıya koydum. Özelliklerine baktım böyle bir uygulama kullanan biri bana masum gelmedi. Telefonumu karıştır istersen dedi yine de ikna olmadım. Sürekli takibinde olduğum birini neden hayatımda tutayım ki? Güven önemli.
Ben whatsapp plus kullandığını hiç bilmiyordum. Gerçekten dediğiniz gibi çok yorucu bir durum ne dese şu saatten sonra ikna olmam zaten bu şüpheyle peşinde de koşturamam, yularını salmak en iyisi

Üstten yazmadığına eminim çünkü son görülmesi cevap vermeye girip çıktıkça değişiyordu. Bu adam benim göreceğimi göze alarak yapmış olmalı değişikliği, farketmeyeceğimi düşünmüş olamaz kabak gibi açık
Çok garip gerçekten...
Gece 2de çevrimiçi ve sabah son görülme 23 suları 🙄
Konuşup sormayı düşünüyor musun?

Çok garip gerçekten...
Gece 2de çevrimiçi ve sabah son görülme 23 suları 🙄
Konuşup sormayı düşünüyor musun?
hiç sorma totosu kalkmasın diyen de var sor diyen de. Üç beş tane soru işareti atmış günaydın mesajına görüldü yapınca. Kendi kazdığı kuyuya düşsün diye hiçbir şey demeden ghosting yapayım dedim. Gece sın görülmesinin hesabını veriyor apaçık zaten

hiç sorma totosu kalkmasın diyen de var sor diyen de. Üç beş tane soru işareti atmış günaydın mesajına görüldü yapınca. Kendi kazdığı kuyuya düşsün diye hiçbir şey demeden ghosting yapayım dedim. Gece sın görülmesinin hesabını veriyor apaçık zaten
İçinden ne yapmak geliyorsa onu yap ama pişman olmayacağın bir şey yap sonra keşke deme..

Son görülmem mavi tikim çevrimiçi görünüşüm hepsi kapalı şükürler olsun 🤣 kimseyi de ben göremiyorum kafam rahat oh mis ❤️‍🔥
Manitanın son görülmesine kafayı takmayacak kadar yoğun olduğum için şükürler olsun 🤭

Son görülmesi ve mavi tiki kapalı da olabilirdi bir de öyle düşün :rolleyes:
Anladığım kadarıyla daha sevgili değilsiniz bir isim konmamış şimdiden böyle ufak detaylara takılmanıza gerek yok eğer ille aklınızda şüphe kalıyorsa uygun bir zamanda şakayla karışık sorabilirsiniz.

Ek olarak eskiden whatsapp plus kullanmış biri olarak son görülmeyi sabit tutacak bir ayar yoktu şuan varsa bilemem tabi.
Çevrimiçi durumum, son görülmem falan hep kapalı, bi kaldı mavi tık, onu kapatmam da yakındır :KK53: Merak ettiğim kimse yok demek, dümdüz bi gidişat, tatsız 🥲

Son görülmem mavi tikim çevrimiçi görünüşüm hepsi kapalı şükürler olsun 🤣 kimseyi de ben göremiyorum kafam rahat oh mis ❤️‍🔥
Manitanın son görülmesine kafayı takmayacak kadar yoğun olduğum için şükürler olsun 🤭
Bu son görülmesine takma olayı değil ki. Gece şu saatte neden çevrimiçi diye sormuyorum. Adam son görülmesini geriye alıyor bariz bir şey olduğu belli. Yoksa kaçta girdi çıktı bende ilgilenmem

Sorma felaket bir uygulama evlilikte ya da sevgililikte kesinlikle kullanılmaması gereken bir uygulama size şunu söyliyim şu özelliği bile vardı tamam okey son görülme saatinizi seçebiliyorsunuz ama internetiniz açık biri size yazdığında çift tik oluyor ya seçtiğiniz kişininkini tek tik bile yapabiliyorsunuz ve karşı taraf sizin internetiniz kapalı sanıyor. Kesinlikle güvenilmez
Vay vay vay sayın seyirciler. Neler olmuş neler😱😱

ben olsam sorardım ya illa ki cool olmaya gerek yok.
belki de gerçekten tatmin edici bir cevabı vardır. yoksa da 1 aylık bir flört çok bir şey kaybettirmez

Back
X