Whatsapp plus kullanan var mı ? Hayatında biri mi var

Benim evli barkli ve kocasına aşık olan arkadaşım da aynı uygulamayı kullaniuor son görülmesi hep 10 11 oluyor sanmıyorum bir sıkıntı olduğunu . Hem olsa son görünmeyi tamamen kapatrdi bence
Plus kullanan sıkıntılıdır demiyorum sadece 02:00 olan son görülmeyi niye 23:15 e çeksin

Gece en son 02:00 olan son görülmesi sabah 23:15 yazıyordu bunu nasıl neden yapmış olavak
cvp vermek istemediği biri msj atmıştır,musait olunca cvp verecektir,belkide unutmuştur el alışkanlığı,gecen arkadasim msj attı iyimisin diye,niye nolduki dedim 1 aydır wp girmiyosun dedi,unutmuşum kalmış öyle,yani bi sürü insan var hayatımizda sadece sevgiliden eşten ibaret değilki yasantımız, bazen cidden biri msj atıyor cvp vermesen ayıp olur cvp versen iş çıkacak başına,en güzeli görmedim demek...

Bunun son görülmesi hiç donuk değildi ki. Girip çıktıkça değişiyordu yani. İlk kez dün böyle bir olaya rastladım.

Bunun son görülmesi hiç donuk değildi ki. Girip çıktıkça değişiyordu yani. İlk kez dün böyle bir olaya rastladım.
sırf bu yüzden canınızı sıkmayın derim,adamın başka bişeyini görmediyseniz bi wp son görülmesi için net kararlar almayın olur böyle şeyler

sırf bu yüzden canınızı sıkmayın derim,adamın başka bişeyini görmediyseniz bi wp son görülmesi için net kararlar almayın olur böyle şeyler
Ben bu şekilde devam edemem. Olay normal değil. Saklandığı biri var besbelli

kullanmıyorum lakin son görülme kısmını dondurma olayı var saatleri geriye alabilirsin bak canım erkek birine aşık değilse bunu hayatta yapmaz düz mantıktır onlar umursamaz yani

kullanmıyorum lakin son görülme kısmını dondurma olayı var saatleri geriye alabilirsin bak canım erkek birine aşık değilse bunu hayatta yapmaz düz mantıktır onlar umursamaz yani
Aşık olduğu, son görülmesinin hesabını verdiği biri varsa niye bana meylediyor.

canım erkekler yedek sever :) bunları bana değil kendisine sorman lazım. Bak bişey saklanıyorsa birilerini kaybetmekten korktuğu için olabilir değiştirilmesi saatinin.

canım erkekler yedek sever :) bunları bana değil kendisine sorman lazım. Bak bişey saklanıyorsa birilerini kaybetmekten korktuğu için olabilir değiştirilmesi saatinin.
Bir şeyler saklanıyor doğru, biri var besbelli. Kaybetmekten kotktuğunu niye aldatıyor bu adamlar. Çok tuhaf

kaba saba bir adam olsa bakmazsın normal olarak :) bu yüzden he bak hemen yargılayıp atma bekle izle illa bi açık verir
Sabah da birisi konu açmış buraya. görüştüğü adamın evli olduğunu sonradan öğrenmiş o da güvenilir profil biri olduğundan bahsetmiş, adam hacca da gidip gelmiş. Bu erkekler ne biçim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…