- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Sorma felaket bir uygulama evlilikte ya da sevgililikte kesinlikle kullanılmaması gereken bir uygulama size şunu söyliyim şu özelliği bile vardı tamam okey son görülme saatinizi seçebiliyorsunuz ama internetiniz açık biri size yazdığında çift tik oluyor ya seçtiğiniz kişininkini tek tik bile yapabiliyorsunuz ve karşı taraf sizin internetiniz kapalı sanıyor. Kesinlikle güvenilmezBu whatsapp plus yuva yıkar o zaman ya bu neee
Uygulama rengi daha açık renk normalden oradan anlayabilirsinBir sürü burada sinsice aldatılma olayı okuyoruz ne dolaplar dönüyor. Whatsappın böyle bi özelliği varsa kesin değiştirmiş apacık ortada. Evet değiştirdim demez açıkça bir problem vardır falan der uygulamaya hakim olmadığımı düşünürse
Siz neden ihtiyaç duydunuz ?benim çevrimiçi durumum bile kapalı. tüm listemi seçip çevrimiçi olduğumu gösterme dedim. ne zaman o kişiye yazarsam sadece o görüyor o sırada çevrimiçi olduğumu. yapmıştır seninki de bi ayar
Son görülme saatlerini ileri bir saatten geriye çekeniliyorlar mı yaniGençler hileli dedikleri bir wp kullanıyor son görülme dediğin istediği saate kadar görünüyor silinen mesajlar ve fotolar görünüyor durumları kaydediyor onlar geç yattıkları ailerine görünmesin diye kullanıyor genelde
Son görülme saatini sabitleme dışında başka saatlere de ayarlayabiliyor muydunuz. Yani en son 12 de girdiniz mesela onu saat 9 olarak geriye çekip gösterebiliyor musunuzBende eskiden whatsapp plus kullanmıştım ve o zamanki özelliklerinde son görülme saatinizi ayarlayabiliyordunuz, kendizi sürekli çevrimiçi yapabiliyordunuz böyle değişik değişik özellikleri vardı
Evet bir çok şeyi var tik ayarlama gibi baktığın zaman anlamıyorsun ne zaman girmiş en son diye benim kızım kullanıyor 22:05 ayarlamıştı biz o saati görüyorduk 12 de arkadaşıyla yazışması vardı sadece uygulama rengi daha açık yeşil onun dışında bir fark görünmüyor giriş yaptığın da anlarsın farklı wp oldugunuSon görülme saatlerini ileri bir saatten geriye çekeniliyorlar mı yani
Plus ta böyle bir özellik varsa ayrılacağım zaten.Aslında yaptığını biliyorum farkettim beni uyuttuktan sonra ne işler çevirdiğini farkedebiliyorum. Eğer bu durum devam edecekse birbirimizi oyalamayalım desen daha etkili olacaktır
Evet aklınıza gelebilecek bütün şeytanlıklar orada dönüyor. Aklınızda bulunsun beni yanlışta anlamayın yani attığınız resimler mesajlarda hiçbir şekilde silinmiyor ileride karşınıza çıkmasınSon görülme saatini sabitleme dışında başka saatlere de ayarlayabiliyor muydunuz. Yani en son 12 de girdiniz mesela onu saat 9 olarak geriye çekip gösterebiliyor musunuz
Kaç zamandır birliktesiniz pekiPlus ta böyle bir özellik varsa ayrılacağım zaten.
Bu adam bunu kullanıyor o zamanSorma felaket bir uygulama evlilikte ya da sevgililikte kesinlikle kullanılmaması gereken bir uygulama size şunu söyliyim şu özelliği bile vardı tamam okey son görülme saatinizi seçebiliyorsunuz ama internetiniz açık biri size yazdığında çift tik oluyor ya seçtiğiniz kişininkini tek tik bile yapabiliyorsunuz ve karşı taraf sizin internetiniz kapalı sanıyor. Kesinlikle güvenilmez
Nasıl yani herkesten sil deyince de miEvet aklınıza gelebilecek bütün şeytanlıklar orada dönüyor. Aklınızda bulunsun beni yanlışta anlamayın yani attığınız resimler mesajlarda hiçbir şekilde silinmiyor ileride karşınıza çıkmasın
Evet düğüm çözüldü benim içinEvet aklınıza gelebilecek bütün şeytanlıklar orada dönüyor. Aklınızda bulunsun beni yanlışta anlamayın yani attığınız resimler mesajlarda hiçbir şekilde silinmiyor ileride karşınıza çıkmasın
++ Aynen ben de uzun süredir böyleyim. Çevrimiçi, son görülme, okundu bilgisi hepsi kapalı.benim çevrimiçi durumum bile kapalı. tüm listemi seçip çevrimiçi olduğumu gösterme dedim. ne zaman o kişiye yazarsam sadece o görüyor o sırada çevrimiçi olduğumu. yapmıştır seninki de bi ayar
Var güzel kardeşim bizzat kullandığım için biliyorum istediğin saate son görülmeni ayarlayabiliyorsun, istersen interinizin açık olmasına whatsappa girmenize rağmen tek tik yapabiliyorsunuz, kendinizi sürekli çevrimiçi ya da son görülmenizi kapatıp whatsappa girdiğiniz halde bile sizi çevrimiçi göstermiyorPlus ta böyle bir özellik varsa ayrılacağım zaten.
Evet hiçbir işe yaramıyor yaniNasıl yani herkesten sil deyince de mi
Bir iş dönüyor besbelli o zaman.Var güzel kardeşim bizzat kullandığım için biliyorum istediğin saate son görülmeni ayarlayabiliyorsun, istersen interinizin açık olmasına whatsappa girmenize rağmen tek tik yapabiliyorsunuz, kendinizi sürekli çevrimiçi ya da son görülmenizi kapatıp whatsappa girdiğiniz halde bile sizi çevrimiçi göstermiyor
Evet evet bariz belli. Tövbe yarabbim günahınıda almak istemem her kimse ama bana şey gibi geldi sanki baska bir sevgilisi ya da flörtü daha var ama onla daha ciddi o kızı uyutmus kendide uyucam demiş herhalde sonra gecelere kadar sizinle konusup sabahta diğerine hesap vermemek için son görülmesini en son onunla konustuğu saat yapmıs gibiBir iş dönüyor besbelli o zaman.
Birebir aynı senaryo benim aklıma geldi.Evet evet bariz belli. Tövbe yarabbim günahınıda almak istemem her kimse ama bana şey gibi geldi sanki baska bir sevgilisi ya da flörtü daha var ama onla daha ciddi o kızı uyutmus kendide uyucam demiş herhalde sonra gecelere kadar sizinle konusup sabahta diğerine hesap vermemek için son görülmesini en son onunla konustuğu saat yapmıs gibi
Sadece iphonedamı var bilmiyorum ama ayarlarda çevrimiçi olduğumu kimler görebilir diye bir yer var 2 seçenek var herkes ve son görülme bilgisiyle aynı diye. Eğer ordan son görülme bilgisiyle aynı olanı seçtiyse son çevrimiçi mesajlaştığı saat olarak kalıyor yani girip yazsa bile çevrimiçi olduğunu görmüyorsunuz. ki ben bunu devamlı kullanırım insanlara çok cevap vermek istemediğim zaman.Bir süredir biriyle görüşüyorum ve bugün ilginç bir şey farkettim. Dün gece saat 02:00 ye kadar whatsappta konuştuk biz. Ama sabah masaj atacağımda baktığımda baktığım son görülmesi 23:15 yazıyor. Belki şöyle diyen olabilir uygulamaya girmeden yazdı hayır uygulamaya girdi. Yani üstten okuyarak yazmadı. Olayın içinde bir şey var. Whatsapp plus mı kullanıyor, kullanıyorsa bile bir iş çevirdiği belli değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?