Whatsapp plus kullanan var mı ? Hayatında biri mi var

Bu bir kaç saat geriye çekmiş son görülmeyi

Birebir aynı senaryo benim aklıma geldi.
Bence direkt savın başınızdan gitsin ya da düzgünce sorun şey deyin dün böyle böyleydi ama son görülmen bu şekilde deyin açıklama olarak ya bende bilmiyorum anlamadım ki whatsapp öyle algıladı falan derse direkt whatsap plus kullanıp bilerek yapmıyorsun? Yani deyin bilginiz olduğunu olayı anladığınızı anlasın

Bu bir kaç saat geriye çekmiş son görülmeyi
Bende onu diyorum ya bildiğim kadarıyla en son girip yazışıyor sonra çıkarken o ayarı yapmıştır ve girdiğinde çevrimiçi olduğunu göremezsiniz he girdiyse bile anlık o saat gözüküyor sonra o eski saate dönüyor diye biliyorum. Benim hep sabittir mesela bu aralar o ayarı yaptığım için.

Bariz apaçık ortada. Hiçbir açıklamasının benim için önemi yok. Benim için bitti. Düzgün olsa düzgünce sormayı hakederdi. İşin ilginci hayatında biri olduğuna dair hiçbir yerde belirti yoktu

Bariz apaçık ortada. Hiçbir açıklamasının benim için önemi yok. Benim için bitti. Düzgün olsa düzgünce sormayı hakederdi. İşin ilginci hayatında biri olduğuna dair hiçbir yerde belirti yoktu
Sav başından gitsin güzelik daha iyilerine layıksın emin bencede en basında elendi yani şimdi sen buna güvenip yola cıksan ileride ne fındıklar kıracak kim bilir

Heee amacı aldatmakta olabilir o kısmını bilemem sizde direk sorun bu kadar kasacağınıza biterse biter yani ölüm yok sonunda.
Adam aldatıyor besbelli. Hiçbir yeree ilişkisi olduğuna dair bir belirti de yok.

Adam aldatıyor besbelli. Hiçbir yeree ilişkisi olduğuna dair bir belirti de yok.
Ya şimdi evet aldatıyordur ama benimde hayatımdaki adamda bende instada vs ilişkim olduğunu gösteren bir ibare yok. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 20 li yaşlarımda çok yapardım şuanda saçma geliyor mesela. Evlenmediğim adamı oraya yazmak göstermek saçma geliyor hatta geçmişte yaptığım bu saçma çocuksu şeye çok gülüyorum. Ya adam bana resim koy diyor ne münasebet evlenmeden koymam diyorum yani kısacası bu ibarelere çok takılmayın derim. Ama whatsapp olayının üstüne düşün tabi ki ona takılırım bende mesela.

Doğru herkes paylaşmıyor. Ama bu whatsapp olay her şeyi açıklıyor. Sabah aklımdan şüphe ettim son görülmesini görünce

Sav başından gitsin güzelik daha iyilerine layıksın emin bencede en basında elendi yani şimdi sen buna güvenip yola cıksan ileride ne fındıklar kıracak kim bilir
Her yerden engelleyip silmek mi yoksa ghosting yapmak mı daha iyi.

normal whatsapp la plus arasında cok bir fark yok,son görülmeyi dondurabiliyorsunuz boylece cvp vermek istemediğiniz kişiler wp girmediginizi sanıyor,dondurduğunuz saatte kalıyor,onun dısında pek bi esprisi yok,eskiden çok super ozellikleri vardı şimdi hepsini kaldırdilar duz wp bi farkı kalmadı,bi halt cevirmekle wp bi alaksı nasıl olsunki,bendede var ha bide biri msj yazıp silince sizde silinmiyor o iyi bir ozellik,onun dışında bise yok...

Gece en son 02:00 olan son görülmesi sabah 23:15 yazıyordu bunu nasıl neden yapmış olavak

Benim evli barkli ve kocasına aşık olan arkadaşım da aynı uygulamayı kullaniuor son görülmesi hep 10 11 oluyor sanmıyorum bir sıkıntı olduğunu . Hem olsa son görünmeyi tamamen kapatrdi bence

İstediğin tarihe ayarlaya biliyorsun son görülmeni.ben öyle kullanmıyorum ama bi arkadaşım benimle konuşuyor ama son görülmesi bir ay öncesini falan gösteriyor.
Plus kullanıyor o zaman. Gece 02:00 olan son görülme sabah 23:15 çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…